logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  Aquitaine  >  Siorac-en-Perigord  >  Lolivarie Golf Club

Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over Lolivarie Golf ClubGeef ook een beoordeling van Lolivarie Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Lolivarie Golf Club

Golf Expedition Executive Golf Travel

Baan gegevens Lolivarie Golf Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 50

€ 50

Lengte

cr

sr

Lengte

5893 meter

6445 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Prijzen voor individuele spelers. Als koppel is er korting bijv € 75 voor 2 personen in hoogseizoen.

Adresgegevens Lolivarie Golf Club

F-24170  Siorac-en-Perigord

Tel: +33 553 302269

Fax: +33 553 302326

E-mail

www.golfdelolivarie.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

mooie goed onderhouden golfbaan in een groene vallei. Greens zijn goed en soms lastig, brede fairways, beekje door het dal stemt tot keuzes. Maar veel heen en weer lopen, van links naar rechts en weer terug. Geen verassingen en vooral geen hoogteverschillen. Dat verwacht je toch anders in Frankrijk. Beetje fantasie bij de aanleg was leuk geweest. Maar het personeel : uitmuntend!

tomvandermeulen | 19-07-2021 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Dit is voor tweede jaar dat ik in mijn vakantie meerdere keren op Lolivarie speel. Elke keer word ik aangenaam verrast door de gastvrijheid.

Met name de driving range heeft een flinke upgrade ondergaan. De chipping en putting greens zijn goed verzorgd. De baan lag er ondanks de grote hoeveelheid regen goed bij.

Het zand van de bunkers is verre van optimaal.
Ik heb deze baan deze zomer met veel golfplezier vijf maal bespeeld.? ️‍♂️?

AndréBiester | 23-06-2021 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie brede fairways met een geniepig stroompje door de hele baan heen, waar je met een beetje pech mooi je balletje kunt kwijtraken. De fairways en greens zien er goed onderhouden uit. Op geel waren sommige tee boxen een beetje modderig. De baan is niet heel lastig, op een enkele hole na, waar de fairway meteen na de afslag erg naar links afloopt. Dat is vanaf de hoger gelegen afslagplaats goed te zien en daar kun je dus rekening mee houden. Verder is er een niet zo makkelijke eilandhole, vooral als je graag risico's neemt. Je kunt er ook deels omheen spelen, zodat je het jezelf een stukje makkelijker maakt.
De prachtige bomen en de vele vogels in de baan maken er een waar feestje van. De bewegwijzering is heel duidelijk, De bunkers stellen vrij weinig voor, doglegs zijn er niet, maar er zijn meerdere lekker lange par 5 holes. De greens zijn zacht én snel, goed onderhouden, maar weinig geonduleerd. Lastig te doen, vind ik.
Het terras naast het clubhuis biedt een prima plek in zon of schaduw om na afloop een roseetje te drinken.
Kortom, een heerlijke baan voor een ontspannen middag golf.

ellen.marissen | 23-06-2021 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

Jammer dat de baan niet goed is onderhouden. Tee boxen zijn scheef en niet gemaaid. Veel onkruid op de fairway. Ligging is mooi.

jblvanes | 29-08-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

Tijdens vakantie in Dordogne deze baan gespeeld. Vriendelijke ontvangst. Afslagplaatsen met goede matten, maar met slechte ballen. Van de baan waren de eerste 9 holes wat slechter onderhouden dan 2e negen holes. Diverse teeboxen zagen er slecht uit en de fairways waren her en der erg droog. Deze baan heeft enkele leuke holes, maar mist de nodige variatie. Heel veel holes zijn recht toe recht aan. Ondanks flinke korting op 2e greenfee hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Je bent even lekker aan het golfen, maar geen mooie uitdagende baan die je graag nog eens wilt spelen.

anton.vermeulen | 28-07-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

Eerste negen holes liggen te dicht op elkaar. Tweede negen veel beter. Goede greens. Teeboxen zijn slecht onderhouden. Driving range heeft slechte matten.

robvanr | 16-07-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze week samen met twee verenigingsleden van de Lolivarie opnieuw deze golfcourse gespeeld. Vlak voor het eind van de ronde was de accu van mijn buggy leeg. Even een telefoontje naar de clubmanager en binnen vijf minuten was deze buggy vervangen door een nieuwe.

Op initiatief van de receptie werd ik attent gemaakt op een golfpas. Deze geeft korting op de greenfee bij herhaaldelijk gebruik.

De bijzondere naam ontleend de golfcourse aan een naastliggend dorpje bekend om de productie van walnotenolie.

Bij mijn volgende vakantie in de Dordogne staat hij weer op mijn verlanglijst!

AndréBiester | 06-07-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfcourse laat zien dat gastvrijheid in deze tijd en coronamaatregelen elkaar niet hoeven te bijten. Bijzondere en gastvrije ontvangst bij de receptie. Clubhuis en terras open. Goede en snelle bediening.

De baan oogt eenvoudiger te bespelen dan het feitelijk is. Een sloperating van 131 moet je daarvoor waarschuwen. De golfbaan wordt goed onderhouden. De flora en fauna is erg mooi en erg veelzijdig.

De par-3 holes kennen smalle doorgangen, fairways en de greencomplexen zijn lastig geplaatst.
De par-5 holes zijn met vijf in aantal ruim vertegenwoordigd. De langste is vanaf de medaltee 534 meter. De par-4 holes zijn niet lang maar wel lastig te bespelen. Een aantal hindernissen zijn stategisch geplaatst.

Deze baan is voor elke golfer en van elk niveau een absolute aanrader. Van de verschillende teeboxen is het elke keer een andere golfcourse!

AndréBiester | 29-06-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt in de lengte van een dal met als gevolg dat de fairways naast elkaar liggen en je continu heen en weer loopt. Dat klinkt saai maar is het zeker niet. Door de ligging in het dal kun je te maken krijgen met de invloed van de wind. Daarnaast lopen er een aantal beekjes langs of over de fairways. Coursemanagement is daardoor nog steeds van toepassing. Teebox en greens zijn zeer goed onderhouden. Op sommige plekken kan de baan last hebben van teveel water.
Het clubhuis doet geen recht aan de baan. Binnen is het alsof je in de pro-shop zit, de gastvrijheid van de medewerkers (ook naar buitenlandse bezoekers) maakt dat ruimschoots goed. Sanitair lijkt nieuw en is goed verzorgd.
De oefenfacilteiten zijn uitstekend.

laarhoven | 21-06-2020 | review: Lolivarie Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een leuke goed onderhouden baan zeer gastvrij vriendelijk personeel
Geen luxe clubhuis maar gewoon prima.

annekevdharg | 15-10-2019 | review: Lolivarie Golf Club

Geef ook een beoordeling van Lolivarie Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf Club De Lolivarie