logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Holland  >  Middenbeemster  >  Beemster

Golfbaan Beemster

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Golfbaan BeemsterGeef ook een beoordeling van Golfbaan Beemster

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Beemster

3D Golfvakanties

Baan gegevens Beemster

Baan

9 Holes / 32 Par

Type baan

Polderbaan

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 32,50

€ 37,50

Lengte

cr

sr

Heren

4214 meter

4608 yard

62

104

Dames

3830 meter

4189 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Buggy’s alleen in gebruik voor mensen met handycart.

Adresgegevens Golfbaan Beemster

Volgerweg 42

1462 HR  Middenbeemster

Tel: +31 (0)299-416665

Fax: +31 (0)299-415013

info@golfbaanbeemster.nl

Website

Een 9-holes golfbaan in het werelderfgoed Beemster, met ruime geonduleerde greens.Het is een uitdagende polderbaan met natuurlijke watergangen, waardoor strategisch spelen noodzakelijk is. Het hooggelegen clubhuis “De Jonckheeren” met groot terras biedt een zeer fraai uitzicht over de gehele baan.Tevens bestaat er de mogelijkheid om te overnachten in ons luxe hotel gelegen aan de golfbaan.Hotel Beemster bestaat uit 6 luxe kamers en is daardoor ook zeer geschikt als groepsaccommodatie tot max. 16 personen. Bij overnachting in ons hotel ontvangt u een leuke korting op de greenfee.Bij slecht weer kunt u uitwijken naar onze Indoor Golfhal van 500 m2. Kortom alle golf luxe op 1 locatie.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Kavel II - midden Beemster blijft een mooi speelbare 9-holes baan. Goed onderhouden met mooie greens - en net als je denkt - dit gaat wel heel makkelijk met mijn golfspel is er ‘water’ - het terras is super - mooi op zo’n met voldoende schaduw. We komen deze zomer zeker nog een keer terug.

GinekeBossema | 13-05-2021 | review: Beemster

Beoordeling met 5 sterren

Gisteren voor het eerst gespeeld op de golfbaan van Kavel II. Was een genot, mooi weer zonnetje met wat wind, temperatuur net te laag maar dat mocht de pret niet drukken. Ondanks de vochtige dagen hiervoor, lag de golfbaan er geweldig bij, greens zeer netjes en schoon. Goed bespeelbaar. De golfbaan is qua ligging erg open dus een beetje wind geeft met de vele waterpartijen een behoorlijke uitdaging. Van green naar de volgende TEE wordt heel goed aangegeven geen zoek werk. Het is een mooie golfbaan die zeker niet even 123 gespeeld wordt elke hole heeft zijn eigen uitdaging dus bezinnen voor de eerste slag is geen luxe. Zeer zeker een golfbaan die ik kan adviseren om te spelen en dat zal ik ook niet nalaten, ga zeer zeker vaker naar Kavel II. De golfbaan komt direct in mijn favorieten terecht.

RickdeJong | 19-03-2021 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan lag er ondanks het recente weer (1 week na vorst en sneeuw) prima bij. Niet nat ondanks de kleibodem. Ook de greens werden tijdens mijn ronde weer gemaaid. Het onderhoud is in ieder geval veel beter dan een aantal jaar geleden, toen was het dramatisch.

arjan5 | 22-02-2021 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Weids uitzicht over de polder. Golfbaan nu in de herfst vrij nat, opteeen verplicht maar leuk om te spelen met plezierig hinderlijke sloten dwars over de baan. Greens in redelijk goede conditie. Winkel met goede collectie. Winterbanden op trolley verplicht maar wij kregen gratis een wintertrolley te leen. In de winkel kon je losse over de banden te schuiven hedgehogs kopen, vast te zetten met tierips. Dat hebben ze vliegensvlug voor ons gedaan. Horeca helaas dicht maar sfeer goed.

margogonggrijp0 | 29-11-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Aan het eind van een midweekje Noord Holland 9 holes gespeeld op Beemster kavel II. Het was een zeer aangename verrassing, alhoewel de weinige wind daar zeker een rol bij speelde. Ondanks dat het kavel vrij krap is voor 9 holes, heb je nooit het gevoel dat het écht klein is. Mooie holes, met bij veel holes een slootje dwars over de fairway, maken course management een belangrijke zaak op deze baan. Enige kritiek is wat mij betreft dat de fairways tot aan de slootjes kort gemaaid zijn, en andere rollende bal dus "nat gaat" op de aflopende randen. Véél locals lijken dat echter juist mooi te vinden, dus het zal wel een lokale wens zijn!
Als je in de buurt bent, is het zeker een aanrader. En vergeet het niet met het twaalfuurtje als luncharrangement te plannen, want 29,50 voor 9 holes en een heerlijke lunch op het mooi verhoogd terras is zeer aangenaam!

hans434 | 18-09-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Een oer-Hollandse polderbaan met heerlijk uitzicht op koeien en schapen. Gewoon in Middenbeemster.
Hartelijke ontvangst bij receptie en catering.
Uitdagende baan, iets te hoge rough (dus goed kijken waar je bal neerkomt), zeer snelle, goed verzorgde greens, teebox-markers niet altijd even handig geplaatst.
Voortreffelijke lunch!

RienSiervogel0 | 17-09-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan, men moet precies zijn met spelen, uitdagend.

schaapjpm | 14-09-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Baan gespeeld in de Corona tijd, goed onderhouden, eindelijk de problemen met de greens opgelost. Zeer verzorgde uitstraling.
Altijd vriendelijk personeel, leuke shop.
Baan blijft uitdagen!

leodoffer | 20-06-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Na de Corona crissis eindelijk weer gegolfd. Bij kaval11 Beemster leuke goed onderhouden golfbaan.
9 holes baan met leuke waterhindernissen.

rsteinraht | 16-05-2020 | review: Beemster

Beoordeling met 4 sterren

Leuke uitdagende par 3/4. Lijkt eenvoudig maar is best lastig te spelen.

Ton8225GR | 14-03-2020 | review: Beemster

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Beemster

Schrijf een beoordeling voor Kavel II Beemster