logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Marokko  >  Marokko  >  Marrakech  >  Amelkis

Club Amelkis

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 7 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over Club AmelkisGeef ook een beoordeling van Club Amelkis

Touroperators en aanbiedingen voor Club Amelkis

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Amelkis

Baan

18 Holes / 72 Par

Lengte

cr

sr

Lengte

6087 meter

6657 yard

Adresgegevens Club Amelkis

Route De Ouarzazate

Marrakech

Tel: +212(04) 44 92 84

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Amelkis

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden afwisselende lussen. Rommelige ontvangst met dringend verzoek van gereserveerde starttijd af te wijken. Op rood grote wastelands met rode lava bodem. Goede T's, fairways en greens. Veel, grote en snelle greens hebben bescherming van ruim aanwezige forse bunkers.

GVeer | 27-01-2020 | review: Amelkis

Beoordeling met 4 sterren

Amelkis is a nice course with all teeboxes, fairways and greens in good condition. The reception in the club was rather cool but friendly. The obliged caddies were friendly and gave good tips and info about course. The practice facilities were okay. Most of the greens are protected by a lot of bunkers. After a night of rain most bunkers were flooded, yes I know in the middle of the dessert. In the bunkers there’s is almost no sand to work with. The views of this course are magnificent with the rich contrast of fairway, bunkers and off course the Atlas Mountains in the background. The clubhouse and staff was very disappointing and poor service. Too bad because this course has much more potential.

benoitfacon | 22-11-2019 | review: Amelkis

Beoordeling met 3 sterren

Wat een vergane glorie. Onvangst was ronduit matig. welke banen we gingen spelen en de starttijden wisselde steeds. Mede omdat er een pro tournooi bezig was op zijn laatste dag, hierdoor waren rood en blauw de ochtend niet beschikbaar, we begonnen dus op de groene baan.
Baan is prachtig aangelegd maar is in een verschrikkelijke staat. De fairways wisselde van geen gras tot zulk dicht gras dat je de bal niet meer zag (en nee dat was niet de rough maar midden op de fairway)
Bunkers vol met stenen en zand dat meer als cement aanvoelde... en dan op een baan die bunker central mag heten... je vind ze hier werkelijk overal. Na de pauze (verplicht vanwege tournooi) zouden we op rood gaan spelen maat dat werd op de teebox nog gewijzigd naar blauw. Omdat deze baan zojuist voor het tournooi was gebruikt klopte de tee markers voor ons gewone stervelingen van geen kant.
Fariways waren hier iets beter maar bunkers nog steeds vol stenen. verder een aantal holes waar je over wasteland moet spelen, de fairway is dan onderbroken door stukken zand en stenen. Al met al een zeer matige ervaring.

geurt | 18-11-2019 | review: Amelkis

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld met golfreis groep met pro. Leuke baan om te spelen, behalve de rode grindbakken. De ontvangst was verre van optimaal en eigenlijk een beetje onbeschoft, dit terwijl eea van te voren was geregeld. Jammer van de baan.

mvmelis | 26-03-2019 | review: Amelkis

Beoordeling met 4 sterren

Amelkis was onze eerste kennismaking met Marokko als golfland. Het weer was top, dus togen we in korte broek en rok met onze huurauto naar Amelkis. We kwamen langs een aantal golfbanen voordat we bij de imposante entree van Amelkis arriveerden. Gastvrije ontvangst, caddie was niet verplicht en een buggy aan te raden. Fairways goed onderhouden. Uitdagende baan met veel bunkers, weinig hoogteverschil, grote en snelle greens. Veel variatie en lengteverschillen. Clubhuis vonden wij charmant. Heerlijk geluncht buiten op het terras met uitzicht op de golfbaan. We wilden er niet meer weg. Sterker nog. We komen zeker nog een keer terug.

Anna0202 | 08-02-2019 | review: Amelkis

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Bij de 1ste 3 holes waren er wel wat bouwaktiviteiten aan de rand van de golfbaan. Goede bewegwijzering. Fairways goed onderhouden. Wat minder prettig was, dat er in de bunkers diverse zandsoorten waren. Hard zand, dan weer zacht, dan weer vrij stenig. Voor dames niet al te moeilijke baan.

jogi | 17-01-2019 | review: Amelkis

Beoordeling met 3 sterren

We kwamen om te golfen en daar was niets mis mee, fraaie groene fairways, wel wat lang gemaaid, enorm veel bunkers, goed verzorgd. Mooie snelle greens. Caddy verplicht, geen probleem want ze bleken ook een soort teaching pro. Goede aanwijzingen en goed engels sprekend. We hebben ze een aardige fooi gegeven. Clubhuis echt een drama. Receptionist niet vriendelijk en alleen Marrokaans spreken. Restaurant en terras leeg en verwaarloosd. Een fles water is alles wat ze te bieden hebben als je terugkomt na 18 holes in 30 graden. Heel slecht. Kortom: aan de baan en de caddies ligt het niet, wel aan de entourage. Kies volgende keer toch voor een andere baan.

bram10 | 18-10-2018 | review: Amelkis

Geef ook een beoordeling van Club Amelkis

Schrijf een beoordeling voor Golf d'Amelkis