logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Marokko  >  Marokko  >  Agadir  >  Dunes Golf Club

The Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over The Dunes Golf ClubGeef ook een beoordeling van The Dunes Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor The Dunes Golf Club

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Dunes Golf Club

Baan

27 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

60

60

Lengte

cr

sr

Lengte

6299 meter

6889 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Caddies (15) verplicht

Adresgegevens The Dunes Golf Club

Chemin Qued Souss

Agadir

Tel: +212 05 28834559

Fax: +212 0528834649

agaccet04@clubmed.com

The Dunes is een korte 27 holes baan die in 1991 is aangelegd. De baan bestaat uit drie lussen. L' Eucalyptus heeft wijde fairways tussen de, hoe kan het anders, eucalyptus bomen. L Tamaris heeft twee lastige waterhindernissen en L'Oued kenmerkt zich door een lastige hole 9 Par 5, waar je van te voren al moet inschatten welke route je neemt. Of met je 3e slag over het water en voor Par gaan of rechts aanhouden en op safe spelen.
Zeker als je vanaf rood speelt zijn de holes van de Golfbaan The Dunes kort. Maar daardoor is de baan zeer aantrekkelijk voor de hogere handicapper. Als je aardig recht kan slaan is maak je ruim kans om met een goede score van de golfbaan af te komen. Wel is het zaak van te voren goed te kijken hoe de holes gespeeld moet en worden. Courseguides zijn niet aanwezig en je moet dus afgaan op wat de caddie je vertelt. Voor de lage handicappers is de The Dunes Golf Course wellicht te kort. De fairways van The Dunes zijn hard en vertonen nogal wat kale plekken. De greens zijn vrij snel. De routing is slecht aangegeven en zonder caddies (wat alleen mogelijk is als je een buggy neemt) is het vrij moeilijk je weg op deze golfbaan te vinden.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Een korte baan die moeilijk gemaakt moet worden door heel veel bunkers langs de fairways. Soms lijkt het op een bunkerlandschap waartussen een fairway loopt. Grappig genoeg werd door personeel op andere banen ons de gele lus afgeraden. De caddiemaster vond dat geen probleem en liet ons rood&blauw spelen. De holes op rood liggen soms een beetje warrig achter elkaar. De bewegwijzering is matig, het lijkt wel of er alleen energie wordt gestoken in fairways, bunkers en greens. Die zijn op zich goed. Oefenfaciliteiten zeer beperkt, evenals clubhuis. Alles lijkt erop gericht dat mensen komen spelen en meteen na afloop met de shuttle bus weer teruggaan naar hun vakantieverblijf.

schiriel | 08-03-2020 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan om te spelen.

tonny6 | 22-02-2020 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

Het clubhuis heeft een armoedige uitstraling. Vriendelijk personeel. Op de baan zijn de toiletvoorzieningen heel slecht. De bewegwijzering naar de holes is heel slecht. De baan is goed onderhouden. Fairways goed en snelle greens. Een uitdagende baan door het geaccidenteerde terrein en heel veel bunkers.

jogi | 12-02-2020 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Greens heel snel. Fairways goed onderhouden. Aanduidingen kunnen soms beter.

blanchaertjohan | 10-01-2020 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie club. Boeiende baan. Verraderlijke greens.

blanchaertjohan | 10-01-2020 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

Het is te druk. Chaotisch. Geen bewegwijzering. Er zou een marshall rond moeten rijden. Mensen volgen de route niet, gaan opeens voor. Buggy’s hebben geen pad of route. Soms moet je tussendeks green en bunkers doorrijden.

Natasja Hoegee | 27-12-2019 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Leuke licht glooiende baan, die goed onderhouden is. Goede greens en de fairways zijn duidelijk beter dan op het naastgelegen Golf du Soleil. De baan is goed te lopen.

gerard.puylaert | 26-12-2019 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer goede caddy’s. Leuke baan met veel uitdagingen.

kimluijben4 | 25-11-2019 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische baan!

Ruimzicht.16 | 17-11-2019 | review: Dunes Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

In onze ogen de minste van de vier golfbanen in Agadir. Het is de duurste, maar waarom is ons onduidelijk. Ja, je ruikt het oude geld. We starten op rood (Oued) leuke uitdagende holes, kort (2456 mtr vanaf geel) maar daarom niet minder spannend. Greens zijn redelijk snel, lastig te lezen. Weinig slagen mee dus lastig scoren. Daarna het teleurstellende deel rood (Tamaris,2684 meter vanaf geel). Dramatische routing, nauwelijks of geen bewegwijzering. Regelmatig met de buggy tussen green en bunker door! Wat een drama, ook nog eens zeer onduidelijke holes, geen overzicht. Aflopende greens naar achterliggende bunkers... en als klap op de vuurpijl holes 9, een par 5 waar men geprobeerd heeft een leuke uitdagende hole te maken. Hoe zonde, zou een leuke hole kunnen zijn met een paar simpele aanpassingen. Nu vrijwel onspeelbaar... leuk als je als toerist één keer komt. Nee, mij zien ze er niet meer. Veel leuke en goedkopere alternatieven in Agadir.

janwillem3 | 25-09-2019 | review: Dunes Golf Club

Geef ook een beoordeling van The Dunes Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf Les Dunes Agadir