logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Duitsland  >  Ruhrgebied (Noordrijn-Westfalen)  >  Möhnesee-Völlinghausen  >  Möhnesee Golfclub

Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 8 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over Möhnesee GolfclubGeef ook een beoordeling van Möhnesee Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Möhnesee Golfclub

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Möhnesee Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Lakeside, undulating

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 30

€ 40

Lengte

cr

sr

Heren

6036 meter

6601 yard

71,8

130

Dames

5313 meter

5810 yard

73,5

128

Handicap

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Möhnesee Golfclub

Frankenufer 13

D-59519  Möhnesee-Völlinghausen

Tel: +49 2925 982950

Fax: +49 2925 982951

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Een prachtige omgeving, maar wel een zware baan om te lopen, de greens waren prima, maar de fairway was te hoog, leek soms wel op een weiland, ik speelde alleen, met 2 balletjes, meerdere kwijtgeraakt op de fairway. ok de routebordjes waren soms onduidelijk. Ontvangt was goed.

harbc | 13-09-2021 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

We zouden deze baan op 18 Juli spelen. Echter is er voorgaande week heel veel regen gevallen. 160 mm en dat valt normaal in de hele maand juli. Heel vervelend en begrijpelijk dat men de baan dicht doet ivm het water. We hadden T-time geboekt om 10 uur, met buggy en we mochten om 12:00 uur wel 9 holes lopen. Dit is geen optie. Had ons de dag ervoor gebeld, telefoonnummer en e-mailadres was bekend, dan hadden we nog wat anders kunnen regelen om te spelen. Nu sta je echt voor het blok. Dit is een slechte service, en heeft niets met de nattigheid te maken, alles met klantgerichtheid.

PStrijbosch | 18-07-2021 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan in een mooie omgeving. Duidelijk minpunt was dat het te betalen greenfeebedrag (bevestigt en geboekt via Laeding Courses niet overeen kwam met het te betalen bedrag. Mijn bevestiging zei 50euro en er werd 65 euro berekend. Dit zou het weekend tarief zijn dat inging om 13.00(onze startijd was 13.30) de receptioniste was niet van plan dit bedrag na zien van onze bevestiging te wijzigen. We zijn toch gaan spelen met 4 personen maar bleken de tweede negen holes niet af te kunnen maken vanwege een onderling toernooi dat daar begon. We waren inderdaad een beetje verlaat omdat we enkele tweeballen hadden doorgelaten. Ons was bij de start niets verteld over een toernooi. De hele gang van zake was onaangenaam. Maar na flink aandringen kregen we een deel van het greenfee bedrag terug.
Jammer deze ervaring hadden we in Duitsland niet verwacht.

jacqwijnbergen | 18-09-2020 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

mooie baan met glooiende fairways, goed onderhouden en een genot om daar te spelen.
Met buggy is het helemaal top.

JaMi | 07-09-2020 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Super mooie baan, veel hoogte verschil en blinde afslag. Prima onderhouden holes. Goed bewijzerd.

hans4355 | 21-08-2020 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Hele mooie baan. Mooie holes. Soms tactisch, soms gewoon lang, smal of breed met hele leuke hoogteverschillen. De bal heel vaak onder of boven de voeten wat het extra lastig maakt. Greens zijn mooi zacht en snel. Prachtige ligging van de baan met zeer mooie uitzichten. Helaas op maandag receptie en clubhuis gesloten. Reserveren kan en betalen met enveloppe in de bus. Zeer vriendelijke leden waar je bij aan mag sluiten tijdens de ronde. Al met al heel positief over de baan.

PStrijbosch | 27-07-2020 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Fairways en greens netjes onderhouden. Geen caddyboekje. Aanwijzingen borden bij teeboxen grotendeels onleesbaar. Rough oneerlijk hoog, tot aan heupen.

folke534 | 10-07-2019 | review: Möhnesee Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Bij de receptie spatte de passie voor golf er niet echt vanaf. Kleine shop met de eerste levensbehoeften op golfgebied aanwezig.
Driving range ligt er prima bij, je kunt zowel van gras als matten afslaan.
Baan zelf is erg geonduleerd. Ik hou ervan en heb er ook hier genoten. De greens waren niet supersnel, maar de algehele kwaliteit van de baan is erg goed.
De bewegwijzering van de ene hole naar de andere is matig, je loopt zo verkeerd. Ook de borden op de teeboxen zijn slecht leesbaar.
Mohnesee is een prachtige en goed onderhouden baan om te spelen. Hole 9 is een hele vreemde par 5. De par 3 13e is echt prachtig!
Vergeet niet om broodjes ofzo mee te nemen in de baan, want dat hebben ze niet in het restaurant. Je kunt er sowiezo beperkt eten, ze serveren maar 3 kleine gerechten in restaurant Faldo. Dit vonden we erg teleurstellend.
Maar kom je alleen om te golfen dan is deze baan zeker een aanrader.

CrownDyke | 05-07-2019 | review: Möhnesee Golfclub

Geef ook een beoordeling van Möhnesee Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Möhnesee e.V.