logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Denemarken  >  Jutland  >  Ribe  >  Ribe Golf Klub

Ribe Golf Klub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Ribe Golf KlubGeef ook een beoordeling van Ribe Golf Klub

Baan gegevens Ribe Golf Klub

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

Seaside Links

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

DKK 250 (€ 34)

DKK 250 (€ 34)

Lengte

cr

sr

Heren

5612 meter

6137 yard

69,8

129

Dames

4782 meter

5230 yard

70,6

121

Handicap

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Ribe Golf Klub

Snepsgaardevej 14

DK-6760  Ribe

Tel: +45 75 441454

Fax: +45 75 441480

E-mail

www.ribegolfklub.dk

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Ribe Golf Klub

Beoordeling met 4 sterren

Dankzij behulpzame leden lukte het ons om een starttijd te boeken; dat is in het weekend wel lastig, als zowel de shop als het secretariaat gesloten zijn.
De baan is afwisselend, de eerste negen zijn beduidend langer dan de tweede. Jammer dat het baanboekje niet overal de juiste informatie geeft.
Er is een grote drivingrange, met gratis ballen, die overigens wel aan vervanging toe zijn.

annemiekeb | 02-08-2020 | review: Ribe Golf Klub

Beoordeling met 4 sterren

Zeer vriendelijke ontvangen door de dame op het kantoortje/receptie/golfshop. Op het parkeerterrein stonden erg veel auto’s geparkeerd dus we vreesden niet te kunnen spelen. Geen probleem, we konden gewoon starten vanaf hole 1, het bleek om een regionale ‘herendag’ te gaan die met shotgun was gestart. Greenfee prijs en buggy zeer betaalbaar.
Op hole 1 toch wat opstart problemen door de vele herenflights voor en achter ons. We werden echter (wij speelden met zijn tweeën) op iedere hole heel netjes voorgelaten. Dit zorgde in het begin voor wat onrust in ons spel maar na een hole of 7 waren we iedereen kwijt en konden we heerlijk rustig spelen en genieten van de mooie baan. En de baan is de moeite waard: mooie teeboxen, prima fairways en mooie en snelle greens. Bij iedere hole een mooie overzichtsfoto van het verloop van de hole, ballenwasser en een bankje. Regelmatig out of bounds (vooral linkerkant) en een hoge rough rechts dus opletten. Af en toe kwam er water of een bunker in het spel en soms een blinde afslag. Erg leuk ontworpen en dat maakte het een groot plezier om hier te spelen. Terug in het clubhuis (verbouwde boerderij/schuur) inderdaad een biertje kopen bij een automaat. Maar even gezellig gezeten tussen de vriendelijke Denen. Zeker de moeite om hier te spelen!

rikkie | 19-08-2019 | review: Ribe Golf Klub

Geef ook een beoordeling van Ribe Golf Klub

Schrijf een beoordeling voor Ribe Golf Klub