logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Denemarken  >  Zuid-Seeland/Møn  >  Stege  >  Møn Golfklub

Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Møn GolfklubGeef ook een beoordeling van Møn Golfklub

Baan gegevens Møn Golfklub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Country, hilly

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

DKK 240 (€ 32)

DKK 290 (€ 39)

Lengte

cr

sr

Lengte

5917 meter

6471 yard

Handicap

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Møn Golfklub

Klintevel 118

DK-4780  Stege

Tel: +45 55 813260

Fax: +45 55 813260

www.mgc.golfin.dk

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

En flot natur og man spiller tæt på vandet, flotte tee-steder og banen i rimelig tilstand, desværre var greens dårlige da de var blevet prikket og der var kørt med noget, som lavede dybe spor på greens, det trækker ned på min bedømmelse af Møn golfklub.

michaelserop67 | 13-05-2021 | review: Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt zeer mooi. Alles netjes en goed onderhouden, alleen de greens zijn niet in goede staat. Heel veel bunkers, maar leuk in de baan verwerkt. Sommige ook echt onzichtbaar in de hole. Aanrader deze baan.

patriciadebrabander | 19-09-2020 | review: Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

Good course in fine condition. The designers could have done more with the land though, the par 3 course occupies the best piece of land next to the lake; instead they could have made a couple of fine holes for the big course there. And why did they make most of the bunkers blind hazards? Still very worth playing, don’t get me wrong!

chrisbombay | 01-08-2020 | review: Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen baan en uitstekend onderhouden. Hele mooie greens en brede fairways. Handig omdat het hier aardig kan waaien. Gastvrije ontvangst. Veiligheid is af en toe een puntje. Soms liggen tee's en greens dicht bij elkaar.

chrisfrowein8 | 04-08-2019 | review: Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

We speelden achter de laatste ronde van het CK Strokeplay aan. De greens waren dus erg snel.
Er is een grote drivingrange, een mooie puttinggreen en een kleine chippinggreen.
De baan ziet er mooi en verzorgd uit. De fairways zijn breed, maar kom niet in de rough, want daar is het lastig om je bal terug te vinden. En er uit spelen is ook niet gemakkelijk.
De baan is glooiend en heeft meerdere, vaak niet meteen zichtbare bunkers, die zeker bij de afslag regelmatig in het spel komen. De wind speelt een belangrijke rol op deze baan.
Er wordt aan twee zijden van de zee gespeeld. De zee heeft hier een grote inham en is vaak zichtbaar vanaf de baan. Dat geeft mooie vergezichten.
Er is bij elke afslag een klein overzicht van de te spelen hole, er staan echter geen afstanden op. Het baanboekje is daarom handig om aan te schaffen.
Met het golfhäftet kaartje speel je hier voor de helft.

annemiekeb | 26-08-2018 | review: Møn Golfklub

Beoordeling met 4 sterren

Zeer gastvrije dames aan de receptie. Mooie afwisselende baan met groene teeboxen en greens ondanks de droogte op de Fairways. Mooie vergezichten. Enige vreemde is dat hole 9 ver verwijderd is van clubhuis met name als je maar 9 holes wilt lopen. Starten op 10 is dan ook geen optie. Na einde ronde 18 holes was er zaterdag om 18.00 uur niemand meer aanwezig bij winkel/receptie/restaurant. Er was nog wel gelegenheid om te douchen en om te kleden. Wel een aanrader deze baan.

crcgolf | 28-07-2018 | review: Møn Golfklub

Geef ook een beoordeling van Møn Golfklub

Schrijf een beoordeling voor Møn Golf Center