logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Wortegem-Petegem  >  Oudenaarde Golf- & Country Club

Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Oudenaarde Golf- & Country ClubGeef ook een beoordeling van Oudenaarde Golf- & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Oudenaarde Golf- & Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Oudenaarde Golf- & Country Club

Baan

36 Holes / 72 Par

Type baan

Park + Inland links

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 65

Ä 80

Lengte

cr

sr

Heren

5889 meter

6440 yard

71,2

125

Dames

5234 meter

5724 yard

72,9

126

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Anker: H: 6065, 73.1, 124
D: 5.257, 74,3, 125

Adresgegevens Oudenaarde Golf- & Country Club

Kortrijkstraat

9790  Wortegem-Petegem

Tel: +32 55 334161

Tel reserveren: tekst?

Fax: +32 55 319849

oudenaarde@golf.be

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Baan ‘Kasteel’ ligt er heel goed bij, deze baan straalt rust uit, greens super, algemeen Top...

Lugo | 23-10-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan lag er zeer goed bij, nog vrij droog, mooi onderhouden. De bunkers waren super voor deze tijd van het jaar (mooi los zand), greens zeer goed. Super baan..

bart.wallaeys | 17-10-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 5 sterren

De banen en de greens zijn heel goed onderhouden, op de teeboxen is niks op aan te merken. Laatste tijd toch veel pitchmarks op de greens die niet hersteld worden door de spelers.

alexandra.maes | 15-10-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De aankomst op de club is indrukwekkend, met een oprijlaan die kronkelt tot aan het kasteel. Je hebt dadelijk het gevoel dat dit een leuke dag gaat worden. De ontvangst op het secretariaat is wat koeltjes. De driving range is redelijk smal en kort, de puttinggreen en chipping faciliteiten liggen er redelijk ver vanaf maar zijn goed onderhouden.
De baan zelf is zeer goed onderhouden, teeboxes en greens liggen er fantastisch bij. De greens zijn snel, en er zitten geen onverwachte hobbels in. Als je de green raakt, kan je op deze baan goed scoren. De eerste negen holes zijn heel leuk, maar de back nine is redelijk eentonig, met slechts enkele opvallende holes. Fairways zijn breed en de bossen niet te dicht, waardoor een rescue vaak mogelijk is. Het restaurant hebben we door de covid-regels niet getest, maar het zag er heel verzorgd uit binnen. Niet de laatste keer dat ik hier zal spelen!

lvanstaey | 10-10-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie binnenkomst met de oprijlijn richting het kasteel. Goed en vriendelijk ontvangst in de shop. De oefenfaciliteiten liggen wat verspreid. De baan zelf was zeer goed onderhouden. Greens waren snel maar lijnen zijn wel goed te lezen. Wij hebben kasteel course gespeeld, de front 9 vond ik persoonlijk leuker en meer afwisselend dan de back. Zeker de moeite om eens te spelen.

Alex_ | 10-10-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De baan lag, gezien de weersomstandigheden van de laatste weken, niet perfect, maar gaf toch een goed onderhouden indruk.
Zeer mooi club house en men wordt er steeds vriendelijk ontvangen.

Eddy Deville | 22-09-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie club, mooie greens, mooie omgeving.
Zeer goede ontvangst aan de receptie.
Wat niet duidelijk was waar je heen moest voor een oefenmomentje. Afslaan gevonden, putting green niet gevonden. Weinig markering op de baan zelf.
Je voelt wel aan dat je niet echt welkom bent, leden kijken je beetje verontwaardigd aan. Jammer.

KrisduPont | 19-09-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfclub is in een wondermooie omgeving gelegen, de ontvangst was vriendelijk en correct. alles goed en prima geregeld. Wij hebben het Anker Course gespeeld en dit is een zeer mooi golf parcours, iedere hole is perfect aangegeven, zowel voor te voet als voor met de buggy. De T-boxen waar mooi verzorgt en op sommige plekken waren er herstellingen bezig maar dit had geen enkele impact op de afslag, de fairway's waren overwegend mooi groen op enkele uitzonderingen na, de greens waren allemaal in perfecte staat en zalig om te spelen. Dit golfparcours is zelfs op het einde van het golfseizoen nog steeds in topconditie. De enige minpuntjes zijn de aflag van hole 13 en hole 16, wanneer men moet afslaan op hole 13 heb je hinder van de spelers die van hole 5 naar hole 6 gaan en op de T-box van hole 16 hadden wij veel lawaai van het passerend verkeer aan de buitenzijde van het domein, maar dit zijn details. Het is een ongelooflijke mooie golfbaan met zalige uitzichten en wij komen gegarandeerd terug om het kasteelparcours te spelen, Deze baan is een echte aanrader!

bobvanmaroey | 16-09-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag met grote warmte (37 gr) de ronde Anker gelopen. Baan ligt er prachtig bij en is goed onderhouden personeel houd echt rekening met jou aanwezigheid. Altijd prettig.
Op de range gratis ballen alhoewel dat natuurlijk in de prijzige greenfee zit (€80) Dat blijft veel geld. Bij een volgende ronde of op een van de aangesloten banen 35%? korting. Dat is wel heel aantrekkelijk.
Deze baan blijft de moeite waard.

UncleLee | 15-09-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst de Anker course gespeeld en aangenaam verrast. De baan lag er goed bij, zowel teebox, fairways mooi groen en nette greens. De greens waren niet supersnel maar eigenlijk ideaal voor een mid hcp zoals mij. De baan heeft een behoorlijk aantal doglegs waarbij afstand wel belangrijk wordt. Bunkers komen af en toe in het spel maar niet overdreven veel. Leuke en mooie omgeving vlak naast de schelde en de oude schelde arm die het golfterrein doorkruist. We hebben een aangename namiddag gehad op Oudenaarde Golf.

benoitfacon | 29-08-2020 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Geef ook een beoordeling van Oudenaarde Golf- & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Golf- & Countryclub Oudenaarde