logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  BelgiŽ  >  Vlaanderen  >  Wortegem-Petegem  >  Oudenaarde Golf- & Country Club

Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Oudenaarde Golf- & Country ClubGeef ook een beoordeling van Oudenaarde Golf- & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Oudenaarde Golf- & Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Oudenaarde Golf- & Country Club

Baan

36 Holes / 72 Par

Type baan

Park + Inland links

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

Ä 65

Ä 80

Lengte

cr

sr

Heren

5889 meter

6440 yard

71,2

125

Dames

5234 meter

5724 yard

72,9

126

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Anker: H: 6065, 73.1, 124
D: 5.257, 74,3, 125

Adresgegevens Oudenaarde Golf- & Country Club

Kortrijkstraat

9790  Wortegem-Petegem

Tel: +32 55 334161

Tel reserveren: tekst?

Fax: +32 55 319849

oudenaarde@golf.be

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Kasteel vandaag voor de tweede keer gespeeld onder een schitterend vroege lentezon. Prachtige en perfect onderhouden golfbaan met de nodige uitdagingen voor elk niveau speler.
Opnieuw verbluft door de diversiteit aan
fauna en flora waar deze 18h zich door en tussen slingert met het mooie authentieke kasteel als decor voor de 1ste,9de en 18de hole
Kortom: genoten van begin tot eind.

lieven.wieleman | 18-06-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag voor de tweede keer pas Kasteel gespeeld. Van Teebox tot green over alle 18 holes perfect onderhouden course. Genoten van de varia aan fauna en flora. Baan zelf laat zich niet makkelijk spelen. Wie hier zijn handicap speelt is hem waard. Kortom, genoten van de eerste tm de laatste slag.

lieven.wieleman | 18-06-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een zeer vriendelijke en warme ontvangst zoals steeds, vorige jaar in september hebben we hier het ANKERparcours gespeelt en dit was ons zeer goed meegevallen daarom wilden we nu het KASTEELparcours spelen. Alles was weer goed geregeld en georganiseerd, het kasteelparcours begint al met een uitdagende hole 1 recht voor het kasteel en afslag over het water, leuke start. Hole 2 is een par 3 maar met een blindshot, de volgende holes zijn eigenlijk allemaal mooie en uitdagende holes van een typische parkbaan. Buiten hole 2 zijn de volgende par 3 holes voor mij allemaal juist te lang om de juiste club te nemen om rechtstreeks naar de green te gaan, ofwel juist er voor of er voorbij. De greens, de fairway's en T-boxen zijn allemaal in perfecte staat en zeer goed onderhouden, zeker een proficiat aan de greenkeepers. De meeste greens zijn ook een uitdaging want zijn weinig of niet vlak, waardoor je wel mooi midden op de green kan spelen maar je bal toch op het uiteinde van green beland. Het KASTEELparcours is een zeer mooi parkparcours maar persoonlijk vind ik het ANKERparcours toch leuker en uitdagender.
Nadien nog gedineerd op het mooie terras van het restaurant en deze geef ik een mindere quotering want dit liep toch niet zoals verwacht, letop het eten was kwalitatief zeer goed maar wanneer men een fles wijn kiest en men komt dan met een karaf wijn, dat is niet oké. Wanneer ik dan uitleg vroeg waarom in een karaf was de verklaring "ja de kurk was afgebroken en we wilden geen risico nemen" sorry, maar dit kan niet. 1° een gekozen fles wijn opent men aan de tafel in het bijzijn van de klant. 2° als de kurk dan afbreekt kan in overleg de fles in een karaf geschonken worden. 3° hoe men nu handelde moet toch steeds de fles laten zien aan de klant. Uiteraard vroeg ik om de fles te laten zien en heeft men een fles laten zien, maar heb ik die wijn wel gedronken? Wie weet wat heb ik gedronken? Dit kan eigenlijk niet voor zo een degelijk restaurant.

bobvanmaroey | 16-06-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op 9 juni onder een stralend zonnetje. Gebruik gemaakt van voordelige greenfee regeling op maandag en woensdag (starttijd voor en na een bepaald uur). De baan lag er prima bij. Verzorgde fairway en snelle greens. Van de witte teebox is dit een vrij lange baan (ik had 10 kilometer op de teller). Voor deze prijs van 58€ een topbeleving op een topbaan!

julien3 | 09-06-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Het was de eerste maal dat we daar speelden. We waren verrast door de zeer mooie locatie. Een mooi "kasteeltje" als clubhuis. Een mooi terras achteraf met mooi uitzicht op het terrein. Vriendelijk onthaal en bediening.

De baan was goed onderhouden. Veel variatie/uitdagingen en naar onze mening behoorlijk moeilijk.

De oefenfaciliteiten waren goed (gratis ballen op de driving range)

We zullen er in ieder geval nog terugkeren.

peterbuyse | 02-06-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Golfclub met een uitzonderlijk Clubhouse geïntegreerd in een prachtige landelijke, groene, bosrijke omgeving met respect voor bestaande natuurlijke elementen (groen, bomen, planten, waterwegen,...). Golfbaan met uitdagingen voor ieders handicap (hellende puttinggreens, lang, kort, smal, breed, doglegs, waterhindernissen,...).

banjohan | 21-05-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie omgeving. Buiten hole 1 met veel stront van de ganzen is de baan goed onderhouden en uitdagend om de bomen te vermijden.

vanhoyp | 03-05-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtige locatie met een zeer indrukwekkende oprijlaan naar het kasteel toe. Voor het eerst in Oudenaarde gespeeld op de “Kasteel course”. De baan was in uitstekende conditie; T-boxen, fairways, greens, bunkers… Hole 1 vertrekt met een prachtige afslag over het meer, met het kasteel in je rug. Mooi is dat. Verder zorgt de kwaliteit van de holes en de verscheidenheid ervan voor een heel aangename golfdag. We komen graag eens terug om de andere baan, “Anker”, uit te proberen. Clubhuis gesloten wegens Covid.

msoree | 15-04-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Weeromstandigheden nog niet optimaal. Nodig om nog eens terug te komen.

vanhoyp | 01-04-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen golfclub, bij een kasteel. We speelden de golfbaan Kasteel op een semi-winterdag, maar de fairways en de greens lagen er al goed bij. Geen echt opwindend parcours, maar zeker ook niet saai. Hele rustige, aangename omgeving. Prima pro-shop.

PRossi | 26-03-2021 | review: Oudenaarde Golf- & Country Club

Geef ook een beoordeling van Oudenaarde Golf- & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Golf- & Countryclub Oudenaarde