logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Belgi  >  Vlaanderen  >  Sijsele-Damme  >  Damme Golf & Country Club

Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Damme Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Damme Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Damme Golf & Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Damme Golf & Country Club

Baan

27 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

58

68

Lengte

cr

sr

Lengte

6028 meter

6592 yard

Handicap

35

Adresgegevens Damme Golf & Country Club

8340  Sijsele-Damme

Tel: +32 50 353572

Fax: +32 50 358925

damme.gcc@skynet.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Er is deze winter weer hard gewerkt in Damme. Alle bomen links van hole 6 (achter hole 2) zijn gehakt en vervangen door vers geplante struikjes, wat de tactiek van de hole compleet verandert. Je kan nu gerust op de linkerkant van de fairway liggen en toch een vrije lijn hebben naar de green. Ik had het gevoel terug in 1989 te spelen, toen er op de front 9 geen bomen stonden en je van op de parking nog de oude green van de 7 zag liggen. Ik was wel ontgoocheld door de staat van de fairways (gras veel te lang, overal losse divots) en vooral de greens die door een schimmel lijken aangetast. Ook vele tees lagen slecht. Er werd duidelijk (te) veel gespeeld deze winter. De baan heeft afgezien. Hopelijk kan de greenkeeper deze tijdelijke probleempjes snel oplossen en is de baan weer in topvorm voor de zomer. Het viel op hoe de vernieuwde holes 17 en 18 er het best bij lagen, duidelijk beter gebouwd. Laat architect Steensels deze baan maar verder upgraden!

TheSpiritofSeve | 04-04-2021 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op Damme gespeeld in “Schotse omstandigheden”; in de koude, de wind en de regen. Maar een heel leuke dag beleefd. Ondanks de regen bleef de golfbaan goed bespeelbaar. Damme is een mooie, goed onderhouden golfbaan met snelle glooiende greens en geen omgevingsgeluid van verkeer. De wind heeft overal vrij spel. Deed mij denken aan Jacques Brel, “Le plat pays”. Fairways zijn redelijk breed en ook de vele waterhindernissen hinderen het spel niet te veel, zo lang je maar rechtdoor slaat 😊. Zeker de moeite om nog eens te spelen, in betere weersomstandigheden. Prima oefenfaciliteiten en driving range met gratis ballen. Horeca gesloten wegens Covid.

msoree | 17-03-2021 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een vlak parcours dat dank zij de nieuwe ingrepen uitdagender en mooier zal zijn.

marc42 | 27-11-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Golfen in Damme is fijn. Er wordt veel gespeeld, zelfs in wintertijd, al ligt het terrein op sommige plaatsen er wel nat bij. Maar het golfspel gaat nog perfect. Iedere week worden er nog verbeteringen aangebracht. Deze club leeft, vooral omdat er keuze is tussen 3 terreinen, dus altijd speelgelegenheid. Wegens corona geen nevenactiviteiten, maar als bar en restaurant open zijn, is het daar ook aangenaam verblijven.

van de kerckhove | 23-11-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie 9-holesbaan maar niet superuitdagend... Soms een beetje raar dat verschillende waterpartijen witte ipv rode paaltjes hebben, mogelijks is dit omdat de baan anders misschien iets te makkelijk speelt. Door de drukke bezetting 2x 9-holes gespeeld op president’s. Tijdens deze 18 holes 4x even moeten wachten op greenkeepers, alle begrip dat mensen hun werk moeten doen en we hebben hier geen 30e’ door verloren maar toch... ik denk dat als men van hole 9 naar hole 1 werkt de impact kan beperken.
Driving range, putting, chipping zijn ruim en goed onderhouden. Ontvangst in de shop ook zeer vriendelijk!
Samengevat leuk alternatief om eens te spelen!

Jaspervk | 19-11-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooi onderhouden uitdagend terrein! Niets op aan te merken.

ghekiere.sederick | 14-11-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Alles is best goed ik zie niets dat nu kan verbeterd worden.

degoede13 | 13-11-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wegens corona was het clubhuis gesloten. Spijtig, maar we konden golfen, en daar was het ons toch om te doen! Leuke, uitdagende en afwisselende baan. Goed onderhouden. Ik had de baan al eerder gespeeld en kreeg de indruk dat er veel bomen weg zijn. Dat komt de speelsnelheid wel ten goede.

kris.desaeger | 25-10-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige Club, mooie aanwijzingen overal..
schematisch overzicht van elke hole van het parcours + reeds preferred lies op 19 oktober. Voor een eerste bezoek aangewezen goed het totale plaatje van Championship, Presdent's nine als Compact te bestuderen om niet verward te geraken. Prima Golfshop, vriendelijk onthaal.
Fairways zeer goed (ook bij drassig weer?), weinig straatgras, ruime uitloopzones semi en rough, mooi verzorgde bunkers, perfecte greens.. wel veel greenkeeping activiteit tijdens het spelen.
Gemiddelde resultaten van een groep spelers (30 in aantal met gemiddelde hcp) boven de 30 Stablefordpunten
Aanrader, zelfs in Coronatijd waarin bijna alle faciliteiten niet toegankelijk zijn.

alfred.vangrembe | 19-10-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Voor de 1ste maal de President's Nine gespeeld en dat was een super leuke ervaring. Heel technisch terrein met veel water en bunkers. Heel mooie configuratie en goed onderhouden, zelfs na de vele regen vielen de fairways nog super mee. Het enigste minpuntje is opnieuw de vele pitch marks op de greens maar dat is een algemeen probleem, minder en minder golfers hebben respect voor het terrein en andere golfers. Voor de rest blijft Damme een heel aangename golfclub met een gezellig clubhuis waar we gelukkig nog konden van genieten voor de nieuwe horeca Lockdown.

ndc_home | 17-10-2020 | review: Damme Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Damme Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Damme Golf & Country Club