logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  België  >  Wallonië (incl. Ardennen)  >  Villers-la-Ville  >  La Bruyère Golf

La La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.1
Lees de beoordelingen over La La Bruyère GolfGeef ook een beoordeling van La La Bruyère Golf

Touroperators en aanbiedingen voor La La Bruyère Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens La Bruyère Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

inland landelijk, inland countryside

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 70

Lengte

cr

sr

Heren

6152 meter

6728 yard

71.3

119

Dames

5487 meter

6001 yard

73

118

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens La La Bruyère Golf

Rue Jumeréé 1

1495  Villers-la-Ville

Tel: +32 071 877267

Fax: +32 071 874338

info@golflabruyere.be

www.golflabruyere.be

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
La Bruyère Golf

Beoordeling met 3 sterren

Eén van de talrijke clubs rond Nijvel, ten zuiden van Brussel. Tevens één van de mindere banen in vergelijking met La Tournette, Hulencourt en Rigineé. Sympathieke uitstraling wel met zeer gastvrije eigenaar. Fairways zijn niet kort afgereden dus afstand halen is niet eenvoudig. Greens zijn acceptabel maar zeker niet top. Een club die we zeker een paar keer per jaar bezochten gezien de zeer democratische greenfee van € 60 - 65 in het weekend. Dit jaar echter gevoelig in prijs verhoogd (€ 80) en dat is de golfbaan niet waard. Hole 3 is echter gesloten daarom betalen we slechts € 60. De eigenaar verklaart de prijsstijging door de toename van het aantal "witte golfers". Wij betalen een zeer bescheiden lidgeld (€ 161) maar gaan wekelijks wel ergens spelen. Op het einde van de rit zou het lidmaatschap van een 18 holes club ons voordeliger uitkomen want wij spenderen vlotjes € 3.000 per jaar net omdat we graag een variatie aan banen spelen en dat wordt blijkbaar niet erg geapprecieerd. Zeer jammer naar de democratisering van onze sport toe! Conclusie, de golfbaan is een greenfee van € 60 zeker waard, voor € 80 zijn er goedkopere alternatieven.

peter.deploey | 05-04-2021 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren

Altijd een uitdagend doch rustig parcours.

JonckheereMarc | 08-10-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren

Zeer vriendelijk onthaal.
Mooie greens
Fairway beetje droge plekjes
Clubhuis zeer vriendelijk.
Lekker eten
Prijs kwaliteit Zeergoed.

yoverniers | 18-09-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 3 sterren

Baan lag er zeer goed bij. Een pluim voor de greenkeepers. Ik speelde hier voor de tweede keer en persoonlijk houd ik wel van de oudere grandeur die deze club heeft. Ik erger me toch steeds weer aan die ontvangst bij sommige Belgische clubs. Ook hier weerom zeer droevig. In het kader van een wedstrijd van golf. be bied ik me aan bij de balie en die man bekijkt me nog niet eens. (voor alle duidelijkheid: de mensen van golf. be zijn steeds zeer vriendelijk. Het gaat hier over de lokale medewerker)
Dan toch even het hoofd naar omhoog en simpel: ja?
ik: hallo, hoe werkt de driving range? hij: stukken van één euro, daag.

Komaan zeg: dit bepaalt toch de uitstraling van Uw club, van Uw baan. Toon dan toch dat spelers welkom zijn. Ik kan me hier zo in ergeren. Vriendelijk zijn kost geen geld, wel een beetje moeite. Als je dit niet kan opbrengen zoek dan iets anders waar je je wel in kwijt kan.

Enfin: dit heeft mijn rondje zeker niet verpest, nogmaals, prachtig onderhouden baan. (onderweg waren een paar leden, waarschijnlijk bestuursleden, de baan aan het inspecteren en die waren zeer vriendelijk).

robby haemels | 15-06-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan, niet te moeilijk, hier en daar nood aan opfrissing.

Lugo | 14-06-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren

La Bruyere is altijd een leuke baan om te spelen. Was ook goed verzorgd met goede greens.
Ook een zeer afwisselende baan met wel wat ruimte om te spelen. Baan zat goed vol maar spelen ging toch vlot. We waren rond met 4 na 4u15.

Luc66 | 01-06-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 3 sterren

De baan lag er goed bij. Het is een korte makkelijke baan met mooie natuur.

chipper | 30-05-2020 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 3 sterren

Alles is een beetje aan vernieuwing toe.

ann_verheyen | 28-09-2019 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 3 sterren

Speelde hier een wedstrijd gedurende twee dagen. Clubhouse is verouderd. Op zich wel gezellig terras maar jammer genoeg geen uitzicht op de baan. Je komt aanrijden op precies een rommelige boerderij. Bizarre entree. Veel plekken zowel overdekt als buiten op de driving range. Kleine putting green aan het clubhuis. De baan is niet lang maar wel technisch. Je moet weten waar je ballen te plaatsen. Speelt moeilijker dan het eruit ziet. Hole 10 en afslag 11 vind ik de mooiste holes. IK word niet meteen wild van de baan. Op zich ook niet slecht maar geen wauwgevoel. Alles deftig onderhouden, bunkerzand was niet mijn favoriete zand. greens waren van geode snelheid en pitchen goed. Doucehruimte is prefab en zeer klein. Ik zou er op zich geen greenfee voor willen betalen.

DM81 | 27-07-2019 | review: La Bruyère Golf

Beoordeling met 4 sterren

Op een mistige dag deze baan gespeeld. Ik had ook de recensies en foto’s op voorhand wat bekeken. Zoals aangegeven ook speciale focus op de greens die idd wel stukken beter kunnen maar echt storen? Dat is veel gezegd, mss komt het omdat ik best wel wat andere terreinen in andere sporten al tegenkwam, dat ik greens op een golfterrein nogal snel relativeer... verder is het (zelfs wanneer alles ongeveer blind shots zijn zoals vandaag) een terrein dat heel vergevingsgezind is. Brede, makkelijke fairways, niet overdreven veel bunkers die echt netjes lagen... en ook een paar leuke holes ergens vanaf hole 10. Op een gewone dag moet je hier dus best stevig kunnen scoren. De gebouwen e. d komen afgeleefd over maar voor 45 EUR... vond ik het best leuk golfen. Gewone middelmaat in België, gezien prijs/kwaliteit.

maarten79 | 16-11-2018 | review: La Bruyère Golf

Geef ook een beoordeling van La La Bruyère Golf

Schrijf een beoordeling voor Golf la Bruyère