logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  België  >  Wallonië (incl. Ardennen)  >  Vieux Genappe  >  d'Hulencourt Golf Club

d' d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.8
Lees de beoordelingen over d' d'Hulencourt Golf ClubGeef ook een beoordeling van d' d'Hulencourt Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor d' d'Hulencourt Golf Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens d'Hulencourt Golf Club

Baan

27 Holes / 72 Par

Type baan

inland landelijk, inland countryside

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60

€ 85

Lengte

cr

sr

Lengte

6215 meter

6797 yard

Handicap

28

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens d' d'Hulencourt Golf Club

Bruyère d'Hulencourt 15

1472  Vieux Genappe

Tel: +32 67 794040

Fax: +32 67 794048

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een mooie club. Dat zie je meteen bij het binnenrijden, aan de oprijlaan en de parking. Het clubhuis en de infrastructuur in het algemeen zijn af. Zeer vriendelijk personeel (secretariaat en starter). Amper 2 weken na sneeuw en langdurige vriestemperaturen lagen de baan, en zeker ook de greens, er al perfect bij. De mooiste en beste bunkers van België. Het parcours is niet erg uitdagend, maar zeker ook niet saai.

PRossi | 26-02-2021 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfclub met een luxe-uitstraling. Ontvangst was super! Zeer vriendelijk. Wij hadden greenfee-arrangement met zeer lekker lunchpakket, baanboekje en cadeautje. Alles was zeer netjes verzorgd. Normaal leuke driving range met veel mogelijkheden en goede ballen. (zaten ook mee ons pakket).
De baan zelf is leuk en breed opgezet waar je al eens een mindere bal kan slaan zonder afgestraft te worden.
Baan lag al zeer goed voor de tijd van het jaar met snelle eerlijke greens!

Onderhoud is super. Wij hadden hier een zalige dag en plannen in de zomer een nieuw bezoek om de baan in alle glorie te ontdekken.

hugaerts | 26-02-2021 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze goflbaan gespeeld in zeer natte omstandigheden, maar wat lag ze er goed bij! Een dikke pluim aan de greenkeepers, alles netjes verzorgd van tee box tot green, een verademing om in de winter op zo een terrein 'aan de slag' te gaan. Geen al te moeilijk terrein, zeer ruime Fairways, al kan het zijn dat deze in de zomer wat anders zijn als de rough wat hoger staat, daarvoor komen we met plezier nog eens terug.
De golfclub straalt ook grandeur uit, met een imposant gebouw, mooie oefenfaciliteiten en een zeer vriendelijke ontvangst, je voelt je als greenfeespeler zeker welkom.
Beetje prijzig wel, maar zijn geld wel waard.

stevenwlmn | 18-02-2021 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige zeer goed onderhouden baan. Jammer dat het de voorbije dagen hard had geregend waardoor de baan er heel drassig en zwaar bij lag.

Francois8 | 15-12-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie onderhouden baan, soms een beetje eentonig maar de nieuwe holes zijn een echte meerwaarde! Aanduiding van de holes kan beter maar daar wordt blijkbaar aan gewerkt.
Baan is fantastisch onderhouden, valt niks op aan te merken.
Grote driving-range met putting green.
Heel vriendelijk onthaald aan de balie!
Greenfee is wel ad hoge kant waardoor ik de baan net iets lager quoteer dan dat ze eigenlijk wel waard is.

Jaspervk | 22-10-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Al bij het binnenrijden naar de parking ben je onder de indruk. Het clubhuiscomplex is ronduit indrukwekkend. Ontvangst zeer vriendelijk. Grote putting green met veel glooiingen. Driving range met goede afslagmatten, kwalitatief goede oefenballen, veel targets. Prachtige parkbaan, heel wat hoogteverschillen, veel bunkers van goede kwaliteit. Greens waren niet al te snel. Fairways in goede conditie ondanks redelijk nat. Rough behoorlijk hoog = bal zoeken. Minpunt: geen hole aanduiding, noch nummer, noch layout. Het was af en toe zoeken naar de volgende tee. Clubhuis gezellig ingericht, bediening vlot en vriendelijk.

d.sadar | 10-10-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie, goed onderhouden baan. Meeste fairways zijn zeer breed. Greens zijn vaak omringd met diepe bunkers. Leuke uitdaging. Green Fee van 120€ is wel hoog.

TomD | 25-09-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

topbaan met prachtige lange brede fairways en greens.
mooi clubhuis met weinig sfeer
dure greenfee maar zijn geld waard.

georgebraemscheute3 | 18-09-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer warme en vriendelijke ontvangst (Veronique je bent een topper!). parking en oefenfaciliteiten zijn top, de ganse omgeving en indeling van deze golfclub is top. De T-boxen zijn allemaal mooi en goed verzorgd en in prima staat ook de fairway's waren allemaal mooi groen en in perfecte staat wat in deze periode van tropische hitte en droogte niet evident is, ook de greens waren in perfecte staat, volgens mij waren ze nog maar juist geprikt want ze waren niet echt snel. De bunkers zijn echt een uitdaging want meestal vrij diep, het zand in de bunkers mocht echter wel meer los gereden worden nu waren er bunkers bij die echt vast lagen. Het is een zalig mooie golfbaan met vrij brede fairway's fantastische uitzichten en alles in perfecte staat. Een goede afwisseling van verschillende pars, sommige holes zijn echt wel lang maar vrij goed te spelen, de greens zijn niet altijd makkelijk te lezen. Enig minpuntje is dat er op geen enkele hole een lay-out of gegevens van de hole staat en ook geen hole nummer op de T-boxen staat, zodat het niet altijd duidelijk is op welke T-box je staat, zoals bijvoorbeeld verwarring mogelijk is tussen hole 8 en hole 17. Ook in de horeca was men zeer vriendelijk. Een aanrader wanneer je in België geweest bent moet je deze baan gespeeld hebben!
Nu voor deze greenfee prijs mag je wel een betere aanduiding op de holes en golfbaan verwachten, Het is topbaan met een bijhorende greenfee maar dan mogen wij ook kritisch zijn.

bobvanmaroey | 14-08-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Fantastisch mooi terrein. Zeker als je 's morgens vroeg gaat en de eerste speler bent op het terrein. Mooi mooi mooi!

yves lefever | 20-07-2020 | review: d'Hulencourt Golf Club

Geef ook een beoordeling van d' d'Hulencourt Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Hulencourt