logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Zoetermeer  >  Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.3
Lees de beoordelingen over Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)Geef ook een beoordeling van Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Touroperators en aanbiedingen voor Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

3D Golfvakanties

Baan gegevens Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 56/61

€ 66

Lengte

cr

sr

Heren

5891 meter

6442 yard

70,9

125

Dames

5014 meter

5483 yard

71,6

121

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Heuvelweg 3

2716 DZ  Zoetermeer

Tel: 0900-burggolf (0900-28744653)

Tel reserveren: ja

Fax: +31 79 320 31 32

zoetermeer@burggolf.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 3 sterren

poco6 | 16-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Leuk rondje gelopen, alleen vanaf de t box van de 9e mogen de bomen links gesnoeid worden. Ik had er flink last van met mijn slice slag.

rep.schouten | 12-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 3 sterren

“In 1990 sloeg prins Bernard hier de eerste bal” staat er op de website. Dat en een greenfee van €69 schept hoge verwachtingen. De route naar de baan is prachtig en ook de parkeerplaats ligt er top bij. Na het uitladen van de spullen loop je langs de imposante driving range en denkt: dit wordt legendarisch.

Maar helaas: achter de meest treurige receptie die niet zou mistaan in een gemiddeld overheidsgebouw van Oezbekistan zijn de eerste woorden van de dame: hebben jullie je GVB? Niks geen goedemorgen of welkom. En dat voor een flight van maar liefst €69! In Zoetermeer is het blijkbaar ondenkbaar dat je golft nog voor je pensioen, iets waar we later op de dag nog vaak tegenaan zouden lopen.

Goed, even lekker afslaan. Pinautomaat van de machine stuk. Dat had die mevrouw toch wel even kunnen melden..? Ach ja, even terug naar de receptie. “Het minimum is €4”, dat is echt veel geld als je gewoon een paar ballen wil afslaan. Driving range is overigens imposant maar zo fancy dat ze zijn vergeten afstand borden neer te zetten. Slordig.

Oke lets go! Keurig optijd gemeld bij de caddiemaster. Aardige vent maar had niet echt wat toe te voegen. Geen tips over de baan ofzo, alleen maar: na hole 1 moet je naar beneden voor hole 2. Oke prima, lekker golfen. De baan zelf is opzich best tof, gedeelte in het bos is te gek en in de polder is het ook lekker golfen. Minpunten zijn wel echt de teeboxen en de borden met baaninfo hebben sinds het koninklijke bezoek geen aandacht gehad, wat een treurnis... Daarnaast liggen veel holes naast en door elkaar waardoor je eigenlijk met een helm op zou moeten golfen. Een verkeersregelaar om je de goede kant op te wijzen zou ook niet verkeerd zijn. Denk dat de baanarchitect destijds een borrel op had want dit slaat nergens op.

Wat me oprecht verbaasd was hoe ongastvrij het personeel maar ook de mede golfers waren. Waar je normaal respectvol naar elkaar bent, een praatje maakt en rustig wacht tot de ander heeft afgeslagen was het hier totaal anders. Blijkbaar is het een ding dat je golft en nog geen 60 bent op deze baan. Het team waarmee ik golfde speelt goed door, heeft de juiste kleding aan en golft met de etiquette en ongeschreven regels. Toch steeds de caddiemaster die bij ons komt kijken en opmerkingen als “beetje doorspelen” van medegolfers. We hebben vele banen gespeeld maar hier hadden we hetzelfde gevoel. Daarnaast zagen we veel golfers in spijkerbroek.. lekker ons streng toespreken maar een spijkerbroek is geen probleem.

Hole 19 was prima, aardige bediening en prima snack. Was kapot, het is een zware baan, dus t ging er goed in! Had verder geen uitstraling ofzo, gaat er niet voor je lol uit eten.

Al met al is de greenfee belachelijk hoog, de gastvrijheid ongekend slecht en de baan tof maar zeker die €69 niet waard. En dat doen ze echt zelf….

henkdetank | 10-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Lekker rondje en genoten van het heerlijke weer. T boxen kunnen wel verbeterd worden.

rep.schouten | 06-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Prima baan. Leuke hoogteverschillen. Tee-boden zijn matig.

Robert73 | 05-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

18 holes gespeeld op Westerpark. Oefenfaciliteiten zijn goed. Driving Range is duur als je alleen even een paar ballen wilt inslaan. De course lag er overigens prima bij met groene fairways en mooie greens. De natuurlijke hindernissen worden steeds volwassener en dat maakt de uitdaging groter. De teeboxen daarentegen waren stukgeslagen en niet allemaal vlak. Zowel de dame aan de receptie als op het terras waren allervriendelijkst. Gelukkig kwamen de 'bijgeplaatste' flightgenoten niet opdagen en konden we lekker in een 2-ball blijven lopen.

Loek Werring | 05-09-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Op deze baan vaker gespeeld en gelukkig hebben ze het clubhuis een opknapbeurt gegeven.
Vriendelijke ontvangst en Vriendelijke personeel.
De baan was perfect en snelle greens, na afloop heerlijk op het terras een borrel gedronken een aanrader.

M.vanAalsburg | 18-08-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

de route naar het terrein straalt al rust uit.. lekker door de natuur en via een slinger weg naar de club toe.

De holes hebben eigenlijk twee gezichten: een bosbaan en een parkbaan. De holes in het bos (in de buurt van het clubhuis) zijn uitdagend door de smalle fairways en hoogte verschillen. De andere holes zijn redelijk vlak en " makkelijk" te spelen.
Wel liggen op deze holes de green en tee boxen dicht op elkaar waar door het gevaarlijk kan worden en je voor de zekerheid moet wachten.

Dijkjj | 22-07-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

prima ontvangst, snel geholpen.
Mooie uitdagende baan.

gerrit.hofland1 | 18-07-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke verrassende golfbaan. De rest van Zoetermeer zou er eigenlijk een voorbeeld aan moeten nemen :-). Flink wat heuvels. Faciliteiten waren goed!

Gvdc | 16-07-2021 | review: Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Geef ook een beoordeling van Westerpark (BurgGolf Zoetermeer)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub Westerpark - Zoetermeer

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland