logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Hengelo (Gld)  >  Zelle Golfclub

t Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over t Zelle GolfclubGeef ook een beoordeling van t Zelle Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor t Zelle Golfclub

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Zelle Golfclub

Baan

18 Holes / 73 Par

Greenfee (prijsopgave 2016)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

6040 meter

6605 yard

72,2

124

Dames

5027 meter

5498 yard

72,5

126

GVB

ja

Handicap

54

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens t Zelle Golfclub

Vierblokkenweg 1

7255 MZ  Hengelo (Gld)

Tel: +31 575 467533

Tel reserveren: ja

Fax: +31 575 467562

info@gczelle.nl

www.gczelle.nl

De golfbaan is aangelegd op het gelijknamige landgoed en nehoort tot de mooiere golfbanen van Nederland. De ongeveer 95 hectare tellende baan is rijk aan natuurlijke hindernissen zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers. Bijzonder zijn zonder meer hole 4, 7, 11 en 12: de ultieme uitdaging voor elke golfliefhebber.
Ook beschikt golfbaan 't Zelle over een volwaardige 9-holes Par3 baan.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtige baan. Onderhoud erg goed. Fijne layout met mooie doorkijkjes. Rough hoog en als je er in ligt pech gehad. Bosrijk en Waterrijk totaal verschillend van elkaar met elk hun charmes. Waterrijk is net beetje moeilijker. Uitdagende holes met lengte. Mensen vriendelijk en gastvrij. Super dag gehad. Ben je in de buurt dan zeker keertje spelen.

maarten234 | 16-06-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Wat een genot om hier te kunnen spelen. Al te beginnen met de vriendelijke ontvangst en de zeer behulpzame marshall die voor ons regelde dat we tussendoor even konden pauzeren, wat heel prettig was bij het hete weer. De baan is echt onderdeel van de prachtige natuur met een paar lastige holes vooral na de turn. Het onderhoud is prima, mooie smalle fairways met al snel ernaast hoog gras. Het terras heeft een prachtige tarp gekregen ter bescherming tegen de zon. Kom hier graag nog eens terug.

JoopvOoij | 14-06-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt er fantastisch bij. Er is hard gewerkt om de fairways te verbeteren en het effect is duidelijk zichtbaar. De regenval van de afgelopen maanden zorgt ervoor dat de vijvers nog vol staan en dat levert prachtige beelden op. De nieuwe tentoverkapping op het terras zorgt ervoor dat er onder alle omstandigheden buiten gezeten kan worden. Top. De greens kunnen wat sneller, maar ook daar wordt aan gewerkt horen we van de greenkeepers.

PaoloRoberto | 08-06-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag het begin van de meteorologische zomer, een mooie dag om hier te spelen. Het weer is geweldig, dat maakt de dag op voorhand goed. En als je dan op deze baan mag spelen heb je het helemaal getroffen. Bij aankomst een vriendelijke ontvangst van de gastvrouw in de shop, duidelijke uitleg waar alles te vinden is. Even wat ballen geslagen op de DR, helaas versleten matten en oude dr ballen, zou je niet verwachten als je achteraf deze baan beoordeelt. Nog wat oefenen op de prima puttinggreen en daarna naar hole 1.
De marshal is vriendelijk en wijst ons nog op de bruine koeien langs de baan die we beslist even moeten bekijken. De baan ligt er prima bij met mooie fairways.
De greens zijn goed en niet te snel. Opvallend is dat de pitchmarks gerepareerd zijn door de spelers, daar schort het op veel banen aan. Wij spelen hier voor het eerst en dat geeft soms verrassende situaties, bijvoorbeeld hole 11, waar water, een dogleg en bomen op de fairway je diep laten nadenken over je strategie. Op de eerste negen holes komt het water niet echt in het spel maar de tweede negen holes “Waterrijk” doet haar naam eer aan, een paar extra ballen mee is geen luxe.
Na afloop heerlijk op het gedeeltelijk overdekte terras nog iets gegeten en ook hier weer die ontzettend vriendelijke medewerksters. Heel vaak in mijn recensies schrijf ik dat we nog eens terug komen maar hier kan ik niet wachten, wat een mooie beleving.

Golfweter | 01-06-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We zijn weer teruggekeerd naar deze baan. Nette ontvangst aan de receptie. Vriendelijke marshal, die ons tekst en uitleg gaf.
De baan lag er wederom prima bij en zeker ook de greens. De eerste negen zijn gemakkelijker als de 2e negen. Hier verschillende holes met water en verborgen sloten. De fairways zijn breed met her en der hoog gras er langs. Het blijft een uitdagende baan.
We hebben gebruik gemaakt van het arrangement,18 holes+ 3 gangen menu. Een aanrader! Gezellig terras, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Alle drie de gangen waren zeer smaakvol.
We hebben een zeer geslaagde golfdag gehad. Alleen het parkeerterrein was wat moeilijk te vinden. De navigatie via de site gaf niet de juiste route aan, parkeerterrein was zo niet te bereiken.

a3paula | 01-06-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Weer een keer met prachtig weer gespeeld op deze baan. De baan lag er magnifiek bij in een oase van rust. Het is een uitdagende baan met lange par 4’s en 5’s. Goed coursemanagement is een vereiste om de holes te spelen.
De oefenfaciliteiten zijn ruim en leuk opgezet. De matten van de drivingrange zijn aan vervanging toe en afstand markeringen kan uitgebreider.
Wij zijn hartelijk onthaald en gezellige praatjes met mensen aldaar gehad.
Het terras was ruim opgezet met gastvrije bediening.
Een geweldig dag gehad en komen zeker terug.

grietveld.jeroen | 29-05-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens coronamaatregelen met een groep van negen personen hier gespeeld. Mooie stille omgeving. Afwisselende baan, goed onderhouden en prima greens.
Prima caddieboekjes te verkrijgen. Prettige service van gezellige mensen. We voelden ons echt welkom.

jef.mahieu | 17-05-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

jammer van de regen, kom hier zeker nog eens terug.

bartoostelbos | 17-05-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

't Zelle is een van de mooiste golfbanen van Nederland. Ruime parkeer- en oefenfaciliteiten. En vriendelijke receptioniste. Golfcourse lag er tip-top bij. Complimenten aan de greenkeepers. De hindernissen maken elke hole uitdagend. De brede fairways maken de baan gelukkig wat vergevingsgezinder. Prijs was behoorlijk maar het zeker waard.

LoekWerring | 14-05-2021 | review: Zelle Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Alle complimenten voor de mooie en goed onderhouden greens. Zeer ruim opgezette golfbaan, maar niet gemakkelijk met al die beekjes op de verkeerde (of juiste) plekken.

martin.bonvanie | 07-05-2021 | review: Zelle Golfclub

Geef ook een beoordeling van t Zelle Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan 't Zelle