logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Bergen op Zoom  >  Golf Wouwse Plantage

Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Golf Wouwse PlantageGeef ook een beoordeling van Golf Wouwse Plantage

Touroperators en aanbiedingen voor Golf Wouwse Plantage

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf Wouwse Plantage

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

bos- & parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2020)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 90

€ 90

Lengte

cr

sr

Heren

5920 meter

6474 yard

78.3

144

Dames

5101 meter

5579 yard

73.1

130

GVB

ja

Handicap

54

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Golf Wouwse Plantage ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, aan de rand van het landgo

Adresgegevens Golf Wouwse Plantage

Zoomvlietweg 66

4624 RP  Bergen op Zoom

Tel: +31 165 377100

Tel reserveren: tekst?

E-mail

Website

Golf Wouwse Plantage ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, aan de rand van het landgoed Wouwse Plantage. Een karakteristiek en gevarieerd Brabants landschap met glooiende bosholes en een zandverstuiving enerzijds en een parklandschap met beek en waterpartijen anderzijds, vragen golftechnisch om de beheersing van precisiespel, rechte slagen en afstand. groter dan10 personen dienen een teereservering 5 p.p te betalen.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Helaas door Corona is het enkel mogelijk om een beoordeling te schrijven over de thuisclub. Natuurlijk kan je ergens anders gaan spelen maar daar hoort ook een hapje en een drankje bij. Dus dan maar over de wouwse plantage, ruime parkeergelegenheid met daarnaast een goed verzorgde driving ranche. Gratis ballen die pas vernieuwd zijn. Caddymaster is zeer vriendelijk. De golfbaan ligt er net nog niet perfect bij maar dat komt ook door de tijd van het jaar. Greens zijn prima. Zeker voor gasten een mooie ervaring om op een mooie golfbaan in het zuiden van Nederland te spelen.

pietersimages | 07-04-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 5 sterren

Fantastische golfbaan, mooi gerenoveerd de laatste jaren, clubhuis is verbeterd. Mooie vernieuwde paden en nieuwe duidelijke borden. Prachtige, zeer verzorgde fairways en greens. Iedere keer weer een nieuwe beleving.

riyanne | 07-04-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Wouwse Plantage is in de afgelopen maanden druk bezig geweest om een aantal zaken die "minder" waren dusdanig aan te passen dat het hele plaatje er nog beter uitziet. Dit is terug te zien aan de holeborden die vernieuwd zijn en veel meer informatie geven. De routing door de golfbaan die veel logischer is geworden door er twee lussen van te maken van elk 9 prachtige holes. De aangelegde, verharde paden aan het begin van veel holes wat een verrijking is en de aankleding van het interieur waar een nieuwe look het echte clubhuisgevoel terug gebracht heeft en natuurlijk de horeca die een 'boost' heeft gekregen met een nieuw, zeer ervaren en gedreven koppel als gastvrouw en patron.
Ook de golfbaan is zeer goed uit de winterperiode gekomen en de greens liggen er super bij. Kortom een golfbaan die je gespeld moet hebben en zeker op je bucketlist moet staan.

w.p.spierings | 06-04-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige golfbaan. Uitdagende par 4 en 5 fairways.
Vanwege deze coronatijd kan ik geen mening geven over de gastvrijheid van het clubhuis.
De indeling van de lussen zijn veranderd en logischer gemaakt. Wat het spelplezier bevordert.
Ik heb er heerlijk gespeeld.

mailhan8 | 02-04-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie en wedstrijd waardige golfbaan gastvrijheid kan beter.

rrenkels2 | 30-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan met name Plantage 9 holes. Helaas wel veel last op fairway van prik gaten. Begrijpelijk moet gebeuren maar beter om dit bij betalen greenfee te melden en eventueel korting te geven.

michelh | 28-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige golfbaan met een combinatie van een bosbaan en een parkbaan. Alle holes zijn schitterend aangelegd en de vernieuwingen zien er fantastisch uit.

benschrurs | 26-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld binnen de hospitality regeling, goflbaan is mooi, fairways werden belucht, veel zand op de greens, hole 6 gesloten vanwege onderhoud, hole 4 op wintergreen vanwege onderhoud, loop Plantage is het mooist, de Bleekloop is minder mooi, voor ons liep een herenwedstrijd, die waren niet al te snel, best veel moeten wachten, driving range is uitstekend, gratis ballen, goede targets, diverse tees, de moeite waard, blijft een erg mooie golfbaan!

pvermeule | 23-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan heeft nu een herindeling. De plantage en de Bleekloop. hierdoor is de routing aangepast waarbij de volgorde meer logisch en korter is qua loop. prima oplossing.

Rene56 | 16-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Beoordeling met 4 sterren

De Wouwse is na de renovaties van de afgelopen jaren een nog mooiere, afwisselendere en uitdagendere baan dan voorheen. Onderhoud aan tee-boxes, fairways en greens zo vroeg in het jaar was uitstekend en de ontvangst door de caddie-master was zeer verwelkomend. We verheugen ons al op het volgende bezoek!

jjmlennartz | 11-03-2021 | review: Golf Wouwse Plantage

Geef ook een beoordeling van Golf Wouwse Plantage

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Wouwse Plantage