logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Wijchen  >  De Berendonck (BurgGolf Wychen)

De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over De Berendonck (BurgGolf Wychen)Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Touroperators en aanbiedingen voor De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

5594 meter

6118 yard

69.7

124

Dames

4890 meter

5348 yard

71

128

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Neem contact met ons op voor overnachtingsmogelijkheden

Adresgegevens De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Weg door de Berendonck 40

6603 LP  Wijchen

Tel: 0900-burggolf (0900-28744653)

Tel reserveren: ja

Fax: +31 24 6411254

wijchen@burggolf.nl

www.golfbaan-wijchen.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie uitdagende baan met aantal lange holes. De baan ligt er goed bij en ondanks dat mocht er geplaatst worden door de baan. De greens waren erg goed waardoor de bal goed zijn lijn hield. De omgeving is ook mooi zoals te zien op de foto’s al was het vanmorgen nog wat mistig. Weer een heerlijke golfdag gehad en met greenfree is de prijs prima want de volle prijs is €69 op peak time en nu 2 voor de prijs van 1 Als je voor 10 uur start.

dick_golfy | 23-10-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Wij waren gisteren te gast en waren verbaasd dat we op de baan een bakje koffie kregen aangeboden zeer attent een dikke duim.

RobdeGroot | 17-10-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan, prima onderhouden. Het personeel was erg hulpvaardig.

h h t bax | 26-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en goedonderhouden golfbaan. het personeel was heel hulpvaardig.

h h t bax | 26-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Goede ontvangst. Wat donker maar gezellig clubhuis met goed eten. De baan was in prima conditie. Het ontwerp kent genoeg uitdagingen op veel holes. Water en bunkers liggen meestal op strategische plekken. De greens lagen er mooi bij. Voldoende snel en niet zo makkelijk te lezen bij sommige holes door klein verloop. Kortom je moet wel je best doen met putten.
Een leuke baan en dito behandeling, waardoor ik graag nog een keer terug kom.

fhvweeren | 25-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

Gewone golfbaan niet erg speciaal. De prijs vind is hoog voor het type baan. Door de zeer vriendelijke medewerkers bij de receptie konden T boxen vinden. De route / bewegwijzering mag voor gast spelers verbetert worden. op verschillende plekken was er enige twijfel of wij wel de goede hole aan het spelen waren

Wel jammer dat de parkeerplaats slecht onder houden wordt. De gebruikers laten veel troep slingeren. dit is de eerste indruk als ik als gast speler komt.

Jos296 | 22-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

De ligging en de baan zelf zijn mooi en uitdagend. De rest is matig, helaas.

F2hvwoerkom | 22-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 3 sterren

Gespeeld op 21 september. Op zich prima baan, lag er goed bij. Entree beetje rommelig met onduidelijke parkeerplekken (wel/geen uitrijkaart nodig) en aanmelden bij de balie in de horeca te druk. Zeker in coronatijdperk. Buggy gehuurd maar valt regelmatig stil omdat het systeem vindt dat je te dicht bij green of bunker of hindernis bent, terwijl je daar nog echt 40 meter van af bent. Stuurt je altijd naar de paden maar dat is lastig als het pad langs een bunker loopt en je er dan niet of nauwelijks kan komen. De andere die banen die we dit lange weekeinde speelden waren mooier en gezelliger, maar de prijs is vrijwel dezelfde. Maar nogmaals, baan lag er prima bij, goed onderhouden en zeker geen makkelijke indeling.

SanderVisser | 21-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 4 sterren

Is wat mij betreft een van de mooiste Burggolf banen. Ligt midden in een prachtig natuurgebied, waardoor ook door de baan heen er veel bomen, water, struiken en andere zaken zijn te vinden. Grootste pluspunt van deze golfbaan vind ik de grote verscheidenheid ontwerpen en moeilijkheids factoren die ingebouwd zijn. Het parkeren lijkt krap, maar er zijn twee parkeer gelegenheden dus ruimte zat. Het clubhuis is klein en biedt niet veel ruimte in deze corona tijd, maar het terras is ruim en gezellig. Bediening is prima alhoewel het allemaal wel krap is met de bezetting, welke bleek uit het feit dat ze eerder sloten wegens ziekte. Greens en de baan zijn uitstekend onderhouden.

cees.hoogeveen | 13-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Beoordeling met 5 sterren

Vandaag na paar weken oefen in Italië en Oostenrijk weer voor het echie in Nederland. Met maatje kijken wij altijd nasr banen waar we nog niet hebben gespeeld. Gekozen om de 6 clubs van burggolf te gasn spelen. Als eerste de berendonck in Wijchen. Wij in de auto vanuit Amersfoort. Shit file bij Barneveld. Pff dat houdt niet over. Shit a12 vanaf ede dicht dus routeplanner aan en die stuurde ons dwars door ede bennekom Wageningen renkum oh dat wordt nog krap om op tijd op de tee te staan. Auto parkeren. En dan afrekenen en kaart ophalen, dat ging allemaal super snel. Hup snel naar tee 1. Pff net op tijd maar Ja geen oefenputjes of inslaan. Nou we weten nu dat stressvolle autorit om op tijd te komen hrt soel niet te goede komt. De eerste 3 a 4 holes snel vergeten. Alle holes prima aangelegd en onderhouden. Mooi uitdagend voor elk niveau. Mooie obstakels. Mooie waterpartijen. Bomen vragen ook aandacht door in de baan van tee en hole over te steken. Heerlijke dag gehad. Zo'n beetje wind en na afloop een heerlijk pilsje en bittergarnituur bij zeer vriendelijk personeel. Op naar de volgende van burggolf... welke tja we kijken eerst beter op van a nasr beter website.

rene.leeuw | 12-09-2020 | review: De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Geef ook een beoordeling van De Berendonck (BurgGolf Wychen)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Berendonck - Wijchen