logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Tilburg  >  Prise d'Eau Golf

Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Prise d'Eau GolfGeef ook een beoordeling van Prise d'Eau Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Prise d'Eau Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Prise d'Eau Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 50

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

6060 meter

6627 yard

71,9

133

Dames

5241 meter

5732 yard

72,5

126

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Prise d'Eau Golf

Gilzerbaan 400

5032 VC  Tilburg

Tel: +31 13 4628200

Tel reserveren: ja

Fax: +31 13 4628201

info@prisedeau-golf.nl

www.prisedeau-golf.nl

Pris d'Eau is een schitterend 27 holes golfcomplex. Het is een ontwerp van de Amerikaanse architect Ronald Fream (9 holes 'De Blaak' en 9 holes 'De Sijsten') en de Nederlandse architect Alan Rijks (9 holes 'De Leij'). Zij hebben kans gezien in het bosrijke gebied tussen Tilburg en Gilze-Rijen 3 bijzondere 9 holes banen neer te leggen in grondwaterbeschermingsgebied.
De 27 holes baan beschikt over de hoogste classificatie van de NGF; de A-status. Deze 27 holes course vormt met haar afwisselende holes een uitdaging voor elke golfer en is daarmee uitermate geschikt voor het houden van (inter)nationale toernooien.
Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer biedt onze golfbaan uitermate geschikte oefenfaciliteiten. Een grote overdekte en verlichte driving range met 24 afslagplaatsen en de drie ruim bemeten oefengreens zorgen voor aangenaam speelgenot.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt er alles bij elkaar (greens, fairways en prachtige rough en bloemenzee tussen de holes) fantastisch bij. Complimenten voor de greenkeepers die na de aanhoudende kou en regen in april en mei de baan in korte tijd in top conditie hebben gebracht.

veur te golven | 20-06-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

Zeer warme vriendelijke ontvangst door Claudia, alles goed geregeld en uitgelegd. Wij hadden het verwenarrangement geboekt voor 4. Wel bij de Prise D'eau weten ze wat verwennen is, echt top en een aanrader, zowel het onthaal als de mensen van het restaurant, wij komen gegarandeerd nog terug.
Ook de golfbaan ligt er mooi en goed onderhouden bij, alle T-boxen, fairway's en greens liggen er perfect bij, mijn enige bemerking is dat bunkers er hard bij lagen en ook niet geharkt waren, dat ze te hard waren maakt het uit de bunker spelen niet evident. Wij hebben de Blaak en de Sijsten gespeeld, beide parcours zijn een leuke en uitdagende golfbaan met geen gemakkelijke greens, de greens zijn op bijna alle holes moeilijk te lezen maar dit maakt een golfhole juist zoals het hoort te zijn. Overal is de volgende hole en richting van het parcours zeer duidelijk aangegeven. Enkel is het niet zo duidelijk om naar de afslag van de Sijsten te gaan, een extra bordje met aanduiding dat de ingang van het Sijsten parcours achteraan op de parking zich bevind zou leuk zijn. Maar dit zijn details. Het parcours is ook mooi afwisselt met par 4, par3 en par 5 holes, er zijn enkele par 3 holes die qua afstand niet zo van zelf sprekend zijn. Het was een zalige dag, perfect golfweer, lekker warm en toch geen volle zon, zalig verwend door alle medewerkers van Prise-D'eau, een echte topdag.
Zoals ik reeds schreef een aanrader en wij komen terug maar dan hoop ik het Blaak-De Leij parcours te spelen.

bobvanmaroey | 20-06-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

Op 13-06 onze golfdag gehad met 14leden. Baan ligt er fantastisch bij. Van teebox tot greens alles keurig onderhouden! Ontvangst clubhuis was top en la afloop gebruik gemaakt van het arrangement. Dit was top verzorgd door het restaurant. Wij komen snel terug! Ben je in de buurt moet je deze baan lopen!

A.Andries | 13-06-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 5 sterren

We waren aanwezig met een groep spelers van de GOLF IT UNITED community. We hebben zeer veel positieve feedback mogen ontvangen van onze deelnemers: over de baan, over het personeel, over het clubhuis, over de service, over de faciliteiten. Een super goede ontvangst door een team met professionele service. We komen zeker terug met onze community.

gmentens | 11-06-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooi opgezette ruime golfbaan. Fairways wat minder van kwaliteit. Hier en daar werd er aan gewerkt. Greens moest ik aan wennen. Dag er voor op de Dommelse gespeeld waar de greens snel waren. Maar na een paar holes had ik de snelheid er in zitten. De greens waren mooi geonduleerd.

TomvanderHeijden | 05-06-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 5 sterren

Wat een genot om hier te spelen. Wat ligt de baan er goed bij. Alles netjes gemaaid.

maud11 | 29-05-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

Na alle regen van de afgelopen tijd en het mooie weer toen we er speelden lag de baan er schitterend bij. Goed onderhouden en mooie fairways en greens. Gastvrije club met gezellig terras.

Frans2020 | 28-05-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt er prachtig bij, greenkeepers geweldig werk ga zo door!

martijnl | 28-05-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt er fantastisch bij. Complimenten aan het greenkeepers team. Eerlijk is eerlijk, ik had dit 3 weken geleden niet verwacht. De greens zijn ook enorm verbeterd al zijn een aantal nog wat hobbelig. Maar ik verwacht dat dit snel verbetert. Aanrader om deze baan te spelen.

MarcSleenhoff | 26-05-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Beoordeling met 4 sterren

De baan lag er super bij en ik vind de Blaak een top lus.

toonkruize | 14-05-2021 | review: Prise d'Eau Golf

Geef ook een beoordeling van Prise d'Eau Golf

Schrijf een beoordeling voor Prise d'eau Golf