logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Rhoon  >  Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)Geef ook een beoordeling van Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Baan gegevens Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 59,50

€ 59,50

Lengte

cr

sr

Heren

5471 meter

5983 yard

68,3

117

Dames

4743 meter

5187 yard

69,3

117

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Veerweg 2A

3161 EX  Rhoon

Tel: +31 10 5018058

Tel reserveren: ja

Fax: +31 10 5015604

gcoudemaas@hetnet.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Zeer goede golfbaan voor zowel jong als oud! Zeer vriendelijk personeel en spelers.

jg.de.keizer | 07-04-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

ivm corona is een beoordeling lastig te geven maar de gastvrijheid van de restaurantmedewerkers is zeer hoog. Groot enthousiasme en gastvrijheid.

eschalie9 | 04-04-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks Corona, diverse mogelijkheden om een hapje en een drankje te doen bij de "caravan". Goed en Coronaproof!

onderdelindenfrank | 01-04-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 3 sterren

De oefenfaciliteiten zijn echt aan renovatie toe. Driving range ballen zijn echt slecht. De teeboxen hebben echt te lijden gehad van het winterseizoen. De golfbaan en fairway’s zien er behoorlijk uit. De greens waren geperforeerd en behoorlijk zanderig.

Reggy | 21-03-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 3 sterren

Matige staat van de oefenfaciliteiten en een nog mindere staat van de fairways en teeboxen. Als je niet kaarsrecht bent vanaf de tee lig je vaak tussen de rijen bomen links of rechts, wat vrij frustrerend kan zijn. Geen marshall te bekennen die de flight voor ons even vertelt dat ze ons door moeten laten. Deze golfbaan lijkt me in de zomer een stuk mooier als het geheel wat minder kaal oogt en de fairways (hopelijk) van betere kwaliteit zijn.

ovide | 20-03-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan erg nat en kale fairways. De golfbaan moeilijk te spelen maar geweldig mooi. Komen van de zomer zeker terug.

tonvandaal | 16-03-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag eerste negen gespeeld. Was iets verkeerd gegaan qua tijdslot van onze flight. De vriendelijke dame aan de receptie loste dat simpel op, zodat we toch bijtijds konden starten.
De oefenfaciliteiten zijn dringend aan vervanging toe. Matten zijn versleten en de drivingrange ballen zijn dramatisch. In een emmertje van 24 ballen zaten gewoon 5 ballen die kapot waren! Je krijgt geen enkel gevoel met die die ballen. Ze hebben ruimte voor chippen en pitchen, maar dat mag ook wel onderhouden worden.
De golfbaan heeft sterk te leiden gehad, dat zie je wel. Teeboxen zijn echt op. Je moet een meter of drie naar achter om gras tegen te komen. De golfbaan is verder goed speelbaar, zeker gezien de huidige temperaturen. Het was vandaag wel druk, waardoor we geregeld stonden te wachten.
Beetje vreemd dat er dan een oudere dame in een zo’n strakke stretch broek van twee flights terug, gaat lopen schreeuwen dat we door moeten spelen. Nee mevrouw, u moet gewoon wachten. Ik ga niet het risico nemen om de twee bejaarde heren in een handicart te raken, omdat u haast hebt. Als u haast hebt, ga dan fietsen ipv golfen. We liepen uiteindelijk de negen holes in 1.45 minuten, dus zo langzaam was het nou ook weer niet.
Aan het einde van de ronde nog overwogen om wat vis te bestellen bij die mevrouw, maar ik dacht; laat maar gaan. Wat dat toch de laatste tijd, dat schreeuwen over de golfbaan als mensen vinden dat er te langzaam wordt gespeeld. Het is gewoon druk en tsja, er lopen ook minder goede spelers in de golfbaan.

Reggy | 14-03-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag de eerste negen gespeeld van de Oude Maas golfbaan in Rhoon. Al bij het boeken zeer gastvrij. Ze houden ook tijden vrij voor greenfee spelers. De oefenfaciliteiten zijn wel toe aan een upgrade (ballen, matten, ballen machines met een token, chip en puttinggreen). De baan is goed speelbaar, maar vooral de teeboxen hebben onderhoud nodig. Verder een mooie (park-)baan, zonder al teveel uitdagingen. Het valt niet mee om hier een bal kwijt te raken.

Reggy | 07-03-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Zo vlak na al de sneeuw en het overvloedige ijs, weer eens een dag op Rhoon gespeeld. De ontvangst door mevrouw Wil was weer allerhartelijkst..! De drivingrange is niet best meer, het huisje ziet er nu wat armoedig uit en de afslagplekken zijn ronduit onder de maat. Helaas - vanwege de baangesteldheid - mochten er geen handicarts in de baan. Na afloop van 9 holes wist ik gelijk weer waarom ik een Handicart nodig heb.
De tee-boxen waren niet al te schoon, maar na al die overvloedige sneeuw en ijs, was dit niet zo verwonderlijk. Hetzelfde geld voor de fairways, hobbelig en vol met gaten.
Greens werden in de loop van de middag een stuk sneller dankzij snel opdrogen van de baan. Het was een dag met prachtig golfweer, geen wind, vriendelijke en relaxte medespelers in de baan. Wat Rhoon zeer goed doet is het plaatsen van een Food Truck, geheel volgens de regels corona-proof. Prima initiatief en werd dankbaar EN geheel volgens de regels goed gebruik van gemaakt.

rvdberg | 27-02-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er vrij goed bij.

Rene56 | 25-02-2021 | review: Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Geef ook een beoordeling van Oude Maas Golfclub (Golfcentrum Rhoon)

Schrijf een beoordeling voor Rhoon Golfcenter / Oude Maas