logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Groesbeek  >  Rijk van Nijmegen Golfclub

Het Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over Het Rijk van Nijmegen GolfclubGeef ook een beoordeling van Het Rijk van Nijmegen Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Het Rijk van Nijmegen Golfclub

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Rijk van Nijmegen Golfclub

Baan

45 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

6010 meter

6573 yard

70,3

126

Dames

5307 meter

5804 yard

72,2

121

Handicap

nvt

Buggie

ja

Adresgegevens Het Rijk van Nijmegen Golfclub

Postweg 17

6561 KJ  Groesbeek

Tel: +31 24 3976644

Tel reserveren: ja

Fax: +31 24 3976942

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ons uitje in Zuid-Limburg viel letterlijk in het water door de vreselijke watersnoodramp daar, maar gelukkig konden we 2 dagen op de Nijmeegse terecht. Gisteren om in te komen de Nijmeegse baan, vandaag de meer avontuurlijke baan de Groesbeekse Noord/Oost. Helaas zat de snelheid er niet erg in en dat leverde op hole 10 problemen op met flights die daar wilde instappen, maar op onze 3 flights moesten wachten door de vertraging vanwege een vierbal voor ons. De baan is veel minder vergevingsgezind dan de Nijmeegse waardoor slechte ballen vaak hard werden afgestraft en onze scores navenant waren. Het komt mij voor dat door de groei van de bomen sommige holes wat te krampachtig zijn geworden 11 en 12 vind ik daar een voorbeeld van. Op deze baan ook redelijk wat out of bounds wat je op de Nijmeegse nauwelijk hebt. De greens zijn duidelijk geonduleerder dan op de Nijmeegse. Uiteraard ook veel meer moeilijke/schuine liggingen en daarom is deze baan wel uitdagend en moet je hem wel vaker gespeeld hebben om sommige holes optimaal te kunnen spelen. Niettemin weer een fijne dag gehad!

kjmetman | 22-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Wij konden hier nog een dag van tevoren voor 8 man 2 starttijden krijgen, dat was een geluk. De Groesbeekse en Nijmeegse banen verschillen erg van karakter. De Nijmeegse baan is redelijk rechttoe rechtaan en behoorlijk vergevingsgezind. Ik vind het daarom vreemd dat je op de Nijmeegse baan zo veel meer slagen krijgt, terwijl hij duidelijk makkelijker is. Een goede baan om in te komen bij ons Driebanentoernooi, de scores waren ook relatief hoog. De holes lijken redelijk op elkaar, pas de laatste 6 holes komt er wat meer karakter in de baan. Het baan onderhoud was prima voor elkaar en de greens niet makkelijk. Het weer was ideaal voor golf en met het zonnetje ziet de baan er ook aantrekkelijk uit. Prima dus.

kjmetman | 20-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijk te spelen baan, lekker breed, niet moeilijk en heerlijk rustige en prachtige omgeving. Bijzonder vriendelijk personeel (ook de greenkeepers zijn heel vriendelijk).

MarijkeBrouwers6 | 19-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie Nederlandse baan met een buitenlandse impressie.

erik.bijl | 18-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

De Nijmeegse baan 1-18 is een fantastische baan om te spelen. goed onderhouden, mooie omgeving, verrassende greens. Met het mooie weer van deze dag was het top.

h.vanlieshout | 18-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan tussen de heuvels van Groesbeek!

jaspersondag | 18-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie baan in een mooi groen gebied. Veel afwisseling in banen. Greens zijn allemaal dezelfde snelheid en liggen er goed bij. Vandaag Oost - Noord gespeeld. De ontvangst is uitermate vriendelijk en er wordt mij een plezierige dag toegewenst. Soms zit het in de kleine dingen. De driving range betaal je met losse euro muntjes. Die haal je aan de balie. Iets wat achterhaald vandaag de dag met contact loos betalen. Voor €1 krijg je 20 ballen dat is netjes. De driving range beneden is in hokjes. Die zijn wat mij betreft te smal om goed met je driver in te kunnen slaan. Boven had ik meer ruimte gehad. Er is een ruime putting green om te oefenen en het heet goed weer hoe de greens zijn. Door de baan is er genoeg uitdaging en de holes zijn geonduleerd wat zorgt voor extra uitdaging. Er is niet veel water en de bunkers liggen er prima bij. Wat ook prettig is zijn de waterpunten door de baan geen. Een aanrader om een keer te spelen.

PeterDB77 | 17-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Gisteren rondje Nijmeegse baan 18 holes gelopen. De baan lag er perfect bij, mooie groene fairways en snelle harde greens. Ondanks dat het druk was een goede doorloop, mede ook dankzij de Marchals. Mijn tip: kijk eens wat vaker achterom op de holes en verbaas je dan hoe mooi het daar is en geniet van het uitzicht

Kortom we komen graag nog eens terug, het was een heerlijk "Rijke" golfervaring.

fbekking | 16-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We hebben de lus Groesbeekse baan Noord-Oost gelopen. Wat is dit toch een mooie golfbaan, mooie vergezichten, geonduleerde grens en prachtige ligging.
Fairways en grens waren uitstekend. Het was rustig op de baan en hebben dus in alle stilte kunnen golfen.
Als afsluiting een heerlijk biertje op het mooie terras met een vriendelijke bediening.

We blijven hier terugkomen.

e.boning3 | 14-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Met mijn golfmaat een prima ronde van 18 holes gelopen. De baan is uitstekend verzorgd. Het geaccidenteerde terrein zal voor velen een sportieve uitdaging zijn die nodige concentratie van de spelers vraagt. Een beleving om te lopen en te genieten van de opmgeving.

wiersmaulco | 12-07-2021 | review: Rijk van Nijmegen Golfclub

Geef ook een beoordeling van Het Rijk van Nijmegen Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Het Rijk van Nijmegen