logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Nistelrode  >  The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.7
Lees de beoordelingen over The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)Geef ook een beoordeling van The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Touroperators en aanbiedingen voor The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Baan

18 Holes / 72 Par

Lengte

cr

sr

Heren

5758 meter

6297 yard

70,4

124

Dames

4956 meter

5420 yard

71,5

123

GVB

ja

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

160 greenfee, echter alleen als u wordt uitgenodigd door een lid

Adresgegevens The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Slotenseweg 11

5388 RC  Nistelrode

Tel: +31 412 611992

Tel reserveren: ja

Fax: +31 412 612898

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 5 sterren

Op uitnodiging mogen spelen op een bijzondere golfbaan. Wat een prachtige teeboxen, fijne zandbaal en veel afwisseling. De wind maakte het lastig, de golfbaan zelf is goed te spelen zeker wanner je hem kent. Jammer dat Door Corona geen gebruik kon worden gemaakt van het schitterende restaurant. Dat werd ruimschoots goedgemaakt door een aangeklede borrel met heerlijke wijn. We komen graag terug!

Huub Bröring | 26-03-2021 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

Als je aan komt rijden, waan je je in een sprookje. Het clubhuis en het bijbehorende hotel zijn erg stijlvol, gewoon prachtig. De golfbaan is prachtig, maar in vergelijking met de andere topbanen moet ik concluderen dat het onderhoud van de fairways en greens wat achter blijft. De greens zijn niet erg snel en dat zou je wel verwachten bij zo'n golfbaan. De omgeving is echter van de buitencategorie. Het is heerlijk om daar te zijn en binnenkort mogen we gelukkig weer.

rschouten | 20-03-2021 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan is nu al (begin maart) in goede conditie. Alles er omheen is - ondanks corona - echt goed verzorgd. Rondje op The Duke is gewoon altijd een feestje!

GoranQ | 04-03-2021 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

Dit keer de tweede negen gelopen, die beduidend lastiger us als de eerste negen. Ondanks Corona was de ontvangst voortreffelijk en is alles in het werk gesteld om een aangename wintersfeer te creëren.
De baan was zeer goed bespeelbaar en de greens waren uitzonderlijk goed en verrassend snel. Waren andere banen maar zo goed in de winter. Top.

rikbrinkman | 29-12-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige liggen, baan ligt er voor de tijd van het jaar prima bij. Greens niet heel snel maar wel mooi compact. Maar de nummer 1 reden om hierheen te gaan is de gastvrijheid en het niveau van service. Wat een fijne jonge gasten en wat een ongekend hoog niveau. Complimenten!

r.vanoosten | 01-12-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

In de herfst op een prachtige zonnige dag weer eens een rondje op de Duke mogen spelen. Prachtige golfbaan. Alles klopt hier. Voldoende uitdaging maar zeker goede kansen om een mooie ronde en score te maken. Teebox en fairways zijn goed. De greens waren iets minder mooi dan doe vorige keren. Dit zal ook beetje aan de tijd van het jaar liggen. Stimp 8 is daarentegen uiteraard nog altijd keurig.
Na hole 1 kregen we al een heerlijke warme chocolademelk aangeboden. Na hole 9 super lekkere erwtensoep (😋) en bij hole 13 nog eens kopje koffie! Na afloop op het terras nog kleine versnapering met borrelhapje! Echt top geregeld tijdens deze corona tijd. Groot compliment!

GoranQ | 25-11-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 5 sterren

Speelde vandaag als gast op de Duke. Prachtige baan in dito omgeving. Werd op het bordes op zijn Brabants verwelkomd met lekker kopje koffie ondanks Corona en halverwege eveneens en op het eind nog met drankje en hapje. Heerlijk weer, mooie baan die er prima onderhouden bij ligt.

WillemVanDelft | 20-11-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

ik schrijf niet snel een tweede review over dezelfde baan.
Maar na mijn ervaringen gisteren wil ik toch weer iets moois kwijt.
Corona verandert ook de golfbeleving op The Duke maar met alle restricties vanuit het RIVM geven ze mijn gastheer én dus ook mij wederom het maximaal mogelijke!
3 catering momenten in de baan waren fantastisch in alle opzichten.
De baan was in puike conditie (hoewel de greens iets gladder mochten zijn). De herfstkleuren werden ongekend mooi in het licht gezet door een wolkeloze hemel.
(plaatjes zeggen meer dan woorden)
Wat ik wél als kritiekpuntje kwijt wil, ligt in eerste instantie niet aan The Duke maar aan enkele gasten, die af-en-toe hun common sense niet gebruiken;
Een drankje (1) is ons gegund na afloop van de ronde. Maar hou daarbij wel gepaste afstand van elkaar en maak er geen kroeg van. Met 12 mannen aan 1 statafel kán helaas niet meer.
In afwachting op betere tijden, dank ik voor de gastvrijheid gisteren.

rjanssen.r2retailcom | 04-11-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

Gegolfd op The Duke en tevens suite gereserveerd bij The Duke Suites. Een echte aanrader en complimenten voor Teun en Hans die ons verblijf tot een echte experience hebben gemaakt. Dank Rob en Danielle de Louw.

robdelouw | 31-10-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Beoordeling met 4 sterren

Indrukwekkende baan in de Brabantse bossen. Helaas was door COVID het clubhuis gesloten maar we kregen een mooie ontvangst met iedere 6 holes een snack: paté, broodje pulled pork, chocolade mousse toe. Een korte blik naar binnen in het clubhuis toonde een prachtige ambiance waarvan ik graag op een later tijdstip wil genieten. Driving range mooi, maar wel er dicht langs een wandelpad (geen netten) gelegen. Het scheelde niet veel of een wandelend paar werd geraakt door een verkeerd geslagen bal.
Baan is mooi, soms zelfs erg mooi. In de eerste 9 liggen een aantal greens dicht bij tee boxen. Hole 13 is spectaculair, en zo zijn er nog meer. Baanonderhoud goed, greens houden hooggeslagen ballen prima. Paar beetje drassige plekken in de baan, maar dat is niet gek in deze regenachtige tijd. Al met al een hele mooie golfervaring op een baan die alleen maar verder zal groeien!

vanderlely100 | 19-10-2020 | review: The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Geef ook een beoordeling van The Duke (v/h Companyclub De Hooge Vorssel)

Schrijf een beoordeling voor The Duke Club