logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  ArriŽn  >  Hooge Graven Golf & Country Club

Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Hooge Graven Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Hooge Graven Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Hooge Graven Golf & Country Club

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Hooge Graven Golf & Country Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

5974 meter

6533 yard

70,6

127

Dames

5112 meter

5591 yard

71,7

124

GVB

ja

Handicap

36 (weekend)

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Hooge Graven Golf & Country Club

Hessenweg Oost 3a

7735 KP  ArriŽn

Tel: +31 529 455999

Tel reserveren: ja

Fax: +31 529 455777

info@hoogegraven.nl

www.hoogegraven.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie bosbaan met leuke wandelingen naar de volgende hole. Bos, hei, zandverstuivingen, water. Alles is er. Zeer lange holes in fraaie uitdagende vormen. Uitstraling clubhuis beetje eenvoudig, greens aangetast door dollarspot en fairways soms nog steeds hard en kalig. Maar al met al, zeer de moeite waard!

tomvandermeulen | 25-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

De 18 holes golfbaan is erg ruim opgezet met hele leuke en mooie holes. De kwaliteit en het onderhoud van de baan is erg goed. Snelle greens, goede bunkers en uitstekende fairways. De omgeving van de baan is erg mooi. De herfstkleuren zorgde voor een prachtig aanzicht. Het was rustig in de baan en op de club wat zorgde voor veel ontspanning en een prettige tijd.

Vanwege Corona was het clubhuis gesloten maar de mensen van de shop en de receptie waren erg vriendelijk.

We hebben genoten en komen zekere nog een terug.

jophellegers | 15-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met zeer goed onderhoud en uitdagende holes. Mooie doorkijkjes en goed in het landschap verwerkt. Nu, in oktober, is het nog net iets te vroeg voor de herfstkleuren maar dat hindert niet want we hebben genoten van deze baan. De marshall verwelkomde ons met een mooi gezegde “het bos neemt en het bos geeft, maar soms neemt het bos meer dan het geeft”. Wijze uitspraak want als je hier je dag niet hebt speltechnisch dan is het afzien. Verder erg vriendelijk en gastvrij ontvangen en in het clubhuis goed gegeten. Top.

maarten234 | 15-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan. Rit en hoge cijfers zeker waard. Mooie holes die vragen om een tactische benadering en zeker niet altijd om een driver. Midden fairway is absolute bonus. De aanschaf van een baanboekje is een goede investering om beeld te krijgen van landingsgebieden en op de fairway staande bomen. Veel fraaie herfstkleuren maar ook in de andere seizoenen zeker de moeite waard door fraaie heidegebieden, grote wasteareas en een leuke routing.

mpaehlig | 12-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Hooge Graven is een prachtige bosbaan in het Overijsselse land. Parkachtige holes, strategische waterpartijen, veel doglegs, grote bunkers en snelle greens, het is er allemaal. Zo diep in Overijssel is het toch vreemd dat je op een aantal holes de snelweg hoort, dat verwacht je niet. Groot parkeerterrein en vriendelijk personeel in een mooi clubhuis.
Absoluut de moeite van een tripje waard.

madelon5 | 12-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Baan ligt in een mooie en rustige omgeving. De holes liggen voornamelijk in een bebosde omgeving. Tees fairways en greens waren in prima conditie. De baan is overwegend vlak en heeft de nodige doglegs die het de golfer moeilijk proberen te maken. Dit in combinatie met de bebossing soms waterhindernissen, bunkers en de lengte van de baan zijn er genoeg uitdagingen voor de golfer. Daarnaast loop je in eer zeer aangename omgeving, waar de golfer in deze tijd ook van mooie paddenstoelen kan genieten. Ontvangst bij aankomst en in clubhuis was gemoedelijk en borrelkaart was prima. Zeker een baan waar wij in de toekomst zeker nog eens gaan spelen.

jvmosel1962 | 03-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een mooie golfbaan, een combinatie vanprachtige bosholes en parkholes. Greens en fairways top onderhouden.. een echte aanrader.

EasyGolfer | 02-10-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op een mooie zondag in september speelden we met SingleGolfers een event op deze prachtige bosbaan. Na onze ervaring van 2018 kwamen we graag terug. De baan is prachtig, mooi (en rustig) gelegen en afwisselend. Helaas is er wat schade door kraaien, dat is jammer.
De ontvangst maar ook horeca was goed en gastvrij. Aansluitend heerlijk gegeten met de groep. Een mooi gerecht met een wat andere keus dan de gebruikelijke 'dagschotels'. Het is duidelijk dat men zijn best deed ons een leuke golfdag te bezorgen, en dat is gelukt!

jolandasinglegolfersnl | 27-09-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie uitdagende baan in bosrijke omgeving. De bossen zijn goed uitgedund en er is maar weinig onkruid of kleine beplanting zodat je bij afslagen die in de bosranden komen de ballen kunt terugvinden en spelen. Holes wisselen elkaar mooi af in lengte en moeilijkheids graad.

tonnyverbiesen | 25-09-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan, wel erg druk op woensdagmiddag, sommige fairways hebben de nodige kale plekken, greens zien er goed uit, niet al te snel. Prijs-kwaliteit is uitstekend.

peterberger | 23-09-2020 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Hooge Graven Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Hooge Graven Golfclub Ommen