logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  s-Hertogenbosch  >  De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 6.6
Lees de beoordelingen over De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Touroperators en aanbiedingen voor De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 47.5

€ 57.5

Lengte

cr

sr

Heren

5704 meter

6238 yard

68,9

119

Dames

4804 meter

5254 yard

69,1

117

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Leunweg 40

5221 BC  s-Hertogenbosch

Tel: +31 73 633 06 44

Tel reserveren: ja

Fax: +31 73 6330645

haverleij@burggolf.nl

www.burggolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 2 sterren

Vandaag om 10.30 uur weer 18 holes gelopen waarvan de eerste 9 op wintergreens terwijl vorst al vanaf 09.00 verdwenen was. Voor een indruk van de 'wintergreens' verwijs ik u naar bijgevoegde foto's
Een gat in een met gras begroeid deel van de baan, meer is het echt niet.
Zomergreens niet gesweept, niet gerold, niet gemaaid, wel veel schimmels, mos en pitchmarks.
Helaas géén handdoeken of ontsmettingsgel op toiletten, géén vuilnisbakken, géén ballenwassers en géén onderhoud aan essentiële baanonderdelen. De kwaliteit van de baan is momenteel echt droevig.
Zie ook mijn recente foto's.

Golfinggreenkeeper | 28-02-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

De Par 3 kan bespeeld worden zonder handicap 54 en met een vriendin die belangstelling heeft om te gaan golfen een proefronde gedaan, na een trainingsuurtje. Deze baan is uitstekend geschikt om beginners aan de golfsport te laten ruiken. Overzichtelijke holes maar wel met een volwassen uitstraling, dat geeft het echte gevoel. Goed onderhouden en een mooie route door de omgeving.

andreL01 | 26-02-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 2 sterren

Situatie is niets veranderd sinds vorig bezoek 3 weken terug, lijkt wel of alle greenkeepers op vakantie zijn. Hier en daar een laag van 5 cm modder op de paden, Verschil tussen fairways en rough is niet zichtbaar. Door duizenden pierenhoopjes, een stimp van max 4 en vraatschade van emelten op de greens en voorgreens is een 3-put meer regel dan uitzondering.

Golfinggreenkeeper | 20-02-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag mog net voor de vriekou en sneeuw 18 holes gelopen. Ondanks de vele regen van de afgelopen weken was de baan nat, maar redelijk goed bespeelbaar. De tees en greens waren voor de tijd van het jasr redelijk goed. Op sommige delen van de fairways was het drassig maar het over grote deel was redelijk goed bespeelbaar. De take away bij de tee van hole 10 was zeer welkom. Voor een redelijke prijs was hier een lekker warm drankje en broodje te verkrijgen. Kortom ondanks winterse omstandigheden hebben wij lekker gespeeld op een leuke baan. Basn is vnl vlak maar wateroartijen en doglegs maken het de golfer lastig. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen.

jvmosel1962 | 06-02-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Vandaag na vele weken dicht wegens wateroverlast eindelijk weer eens18 holes kunnen spelen.
Helaas op wintergreens, hoewel je een gat in de grond met daarom heen gras van plaatselijk 6 tot 8 cm geen green mag noemen. Met een cup van ruim 20 cm doorsnede is een put van meer dan 50 cm onmogelijk om te maken. De bunkers zijn al weken niet meer geharkt en het blad van de herfst ligt nog in de rough.. Voor zo'n contrubitie/greenfee prijs is het onderhoud wel héél erg onder de maat.

Golfinggreenkeeper | 31-01-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan.

m.bosch724 | 01-12-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Leuke uitdagende holes de Rode lus heeft veel techniek nodig.

toonkruize | 26-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Vandaag weer eens naar Haverleij. Het is nooit mijn baan geweest en vandaag ook niet. De fairways waren geprikt en daardoor leek het of de kleigrond nog meer naar boven komt. De wielen van de trolley zaten onder een dikke laag klei en onder je schoenen kreeg je het er bijna niet onderuit. Moet wel zeggen dat de 2e 9 leuker zijn dan de eerste 9. Wel kom je daar tientallen grote ganzen tegen en dus ook veel ganzen stront. Volgende keer toch maar in de zomer naar Haverleij als de baan veel droger is. Leuk om te vermelden is nog wel dat ze een mooie outlet hebben bij het restaurant gedeelte.

dick_golfy | 21-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Lay-out en de holes zijn leuk opgezet. Rode lus is leuker spelen dan geel. Baan en greens liggen er zeer slecht bij. Het is een grote modderzooi. Tee-boxen zijn niet egaal, onkruid, bladeren en vogelpoep op de greens
, bunkers staan of onder water of zijn met kiezelhard zand. Tijd van het jaar heeft hier zeker mee te maken, maar hier is het in vergelijking met andere banen wel heel slecht.

Als je ziet wat je dan nog betaald voor een greenfee zou je zeggen dat de baan niet erg gewild is.

Maar niks is minder waar. Bij de eerste tee komen en er 4 flights zien staan die nog moeten afslaan is niks geks. Reken maar voor 9holes 2,5 uur. Het percentage waar het lijkt alsof ze voor de eerste keer op een golfbaan staan, is hier bijzonder hoog. Wachten, wachten en af en toe een bal om je oren krijgen is hier de normaalste zaak.

Pluspunt is dat je op hole 10 vrijwel altijd een koffie van het huis krijgt aangeboden, zeer gastvrij. In de zomer kun je hier geweldig op het terras zitten.

Kessel | 15-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

er is voldoende parkeer gelegenheid er is een vriendelijke ontvangst de fairways zijn op dit moment beroerd pas zand op ge strooi de bal moet je bij iedere slag schoon maken de wielen van de trolly worden dik net als er sneeuw licht en blijft maar aan koeken de geen zijn wisselend verder wil lekker gespeeld moet weer even wennen aan het koudere weer.

FLangendoen | 15-11-2020 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Haverleij - 's-Hertogenbosch