logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  s-Hertogenbosch  >  De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Touroperators en aanbiedingen voor De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 47.5

€ 57.5

Lengte

cr

sr

Heren

5704 meter

6238 yard

68,9

119

Dames

4804 meter

5254 yard

69,1

117

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Leunweg 40

5221 BC  s-Hertogenbosch

Tel: +31 73 633 06 44

Tel reserveren: ja

Fax: +31 73 6330645

haverleij@burggolf.nl

www.burggolf.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er super goed bij
Top weer.

willangpsv | 08-06-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Het is lang geleden dat we hier gespeeld hebben! Het blijft een kale golfbaan en het was heel druk. Doorlopen ging niet en dan raak je wel uit je spel! Greens zijn stroef. En de fairways waren aardig bijgehouden.

Zippora | 06-06-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Ook nu weer een vriendelijk welkom, vriendelijk personeel en vriendelijke spelers in de baan.
Maar ohhh, wat een poep door de hele baan. En niet op één gedeelte maar waar je ook liep, je kon het nergens ontwijken. Te vies voor woorden, heel jammer.

ajmdenbesten | 03-06-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

Op zich een mooi onderhouden baan met een aantal leuke holes. We hebben ons erg gestoord aan het management van de baan. Toen wij ons aanmeldden was onze starttijd zoek. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren in de online systemen, echter werd er geen moment met ons meegedacht. De enige mogelijkheid was om een drie kwartier later te starten, alle eerdere starttijden zaten "vol", we konden nergens bijgeplaatst worden. In de tussentijd dan maar een kop koffie op het terras. Overigens was het vinden van alle faciliteiten (restaurant, drivingrange,1e en 9e hole) ook een behoorlijke uitdaging.

Eindelijk gestart en wat blijkt, de 3 flights voor ons bestaan allemaal uit een tweebal. De voorste van deze flights heeft 2 uur en 40 minuten over de eerste 9 holes gedaan, waardoor de gehele baan een grote file werd (gemiddeld 10 minuten wachten op de teebox). In de gehele baan geen enkele marshal te vinden terwijl het een ontzettend drukke zaterdagmiddag was.

Gezien de tweeballen voor ons allemaal 9 holes speelden en wij 18, hadden wij de 2e 9 wel vrij baan en hebben we nog een aantal holes prima gespeeld.

Al met al niet een baan waar wij vaker gaan spelen.

HasSoul | 30-05-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

de parkeer gelegenheid is ruim voldoende je word er keurig geholpen de baan is goed onderhouden de greens zijn wisselend er is wel veel water in het spel ik heb er lekker gelopen.

FLangendoen | 23-05-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Na een allervriendelijkste ontvangst een thee-to-go gehaald en naar de driving range. Standaard. daarna richting hole 1.
De baan lag er ondanks de regen op de voorgaande dagen goed bij. De greens zijn wat hobbelig, maar de bunkers waren prima bespeelbaar, er bevinden zich nogal wat waterpartijen en natuurlijke obstakels in de baan, maar is voor elke handicap goed te spelen, De baan is compact, maar bijna elke hole staat op zich, afgescheiden door bomen met de naast gelegen hole.
Een paar leuke dog-legs en hole 10, verhoogd afslaan, naast het clubhuis blijft leuk.
hole 17 is een zeer korte par 3, maar hole 18 is een mooi lange par 5, met de green vlak voor het terras. Wat de druk iets verhoogd als je de blikken van de mensen op het terras voelt als je die put wil maken.
Een prima baan, bijzonder gelegen temidden van enkele woon " kastelen" en water partijen.
Maar zeker niet storend of rumoerig.
Na 9 holes kom je terug bij het clubhuis, dus als je water wil bij vullen of naar het toilet moet.
Zal het zeker nog eens terugkomen.

richard.kunst | 20-05-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Na het lezen van enkele recensies waren mijn verwachtingen niet heel hoog, maar ik was blij verrast. Leuke golfbaan met een aantal mooie uitdagende holes en alle mogelijke hindernissen zoals bossen, water en diepe bunkers. De fairways waren in topconditie met mooi gras. Greens waren iets minder, een beetje hobbelig, waarschijnlijk omdat er net geprikt was. Enige nadeel van de baan is dat het dicht bij bewoond gebied ligt. Op hole 4 van de rode lus sla je af ongeveer naast de ingang van de plaatselijke supermarkt. Dit lijkt me niet de bedoeling van een golfbaan en zou moeten worden afgeschermd met wat bomen of een hoge heg.
Maar al met al een prima baan waar ik zeker een keer terug ga komen.

Lodeboot | 19-05-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Uitstekende en prima onderhouden baan, corona regels werden goed toegepast. Steeds een plezier om er een ronde te lopen. Ondanks dat de greens erg "geperforeerd" waren speelden ze goed.

fhmanders | 03-05-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 3 sterren

De derde keer dat ik er speelde, eerste 2 x ivm een businessuitje, nu samen met mijn partner. Eerste 2 x was de indruk al niet opperbest, maar maakte het ‘uitje’ en de voortreffelijke horeca veel goed. Nu de baan meer ervaren en toch teveel negatieve punten. Er ontbreken gewoon een aantal hectaren. De 18 holes zijn te krap ingepast in de omgeving waardoor de ballen je regelmatig om de oren vliegen. De eerste 9 zijn veel op-en-neer, de 2e 9 zijn beter maar op de een of andere manier werd het hier gruwelijk druk waardoor we veel moesten wachten. De flight achter ons stond letterlijk regelmatig bij ons op de afslagplaats wat het allemaal niet leuker maakte. Moet je hem gespeeld hebben? Ik zou niet weten waarom? Er zijn voor dit geld veel mooiere alternatieven. Pluspunt nogmaals de horeca, ook voor het lunchpakket wat we meenamen in de baan.

MarcelSmits | 21-04-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan midden in de bebouwing (waar je geen last van hebt) Parkeergelegenheid genoeg met ook oplaad mogelijkheid voor Elektrische auto's. Gastvrije ontvangst met ietwat rommelige tee-off tijden maar dat kan liggen aan de drukte en aan de leden die zich niet helemaal aan de tijden houden. Mooie greens en fairways vanwege droge periode die achter ons ligt. In regentijden mogelijk wel last van de kleigronden.

l.driel9 | 20-04-2021 | review: De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Geef ook een beoordeling van De Haverleij (BurgGolf De Haverleij Den Bosch)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub De Haverleij - 's-Hertogenbosch