logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Flevoland  >  Zeewolde  >  Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 40

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5115 meter

5594 yard

Dames

4885 meter

5342 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee voor 18 holes op Par-3 baan: 15

Adresgegevens Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Pluvierenweg 7

3898 LL  Zeewolde

Tel: +31 320 288185

Tel reserveren: ja

Fax: +31 320 288618

nfo@golfenbosresort.nl

www.harderwold.nl

Met de opening van het nieuwe golfrestaurant, een nieuwe driving range, een par-3 baan en met een nieuwe routing van de 18-holes golfbaan is Golfresort Harderwold klaar voor het nieuwe golfseizoen.Harderwold heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Mede door plannen voor uitbreiding van het aantal woningen van het golfresort moesten zes bosholes worden gesloten. De bosholes werden vervangen door zes nieuwe holes in het open polderlandschap waardoor een fraaie en uitdagende 18-holes golfbaan is ontstaan naar een ontwerp van Alan Rijks.

Met de komst van de zes nieuwe holes was ook een einde gekomen aan de unieke 27-holes lange recreatiebaan waar iedereen zonder GVB of baanpermissie een balletje mocht slaan. Ter vervanging van dit recreatiegedeelte is een fraaie 9-holes par-3 baan aangelegd waar eveneens geen GVB of baanpermissie voor nodig is.

De oude en korte driving range is vervangen door een hypermoderne en grote driving range met een grote oefengreen waar de drie pro's van de Golf Academy mensen klaar kunnen stomen voor het echte werk.

Het laatste maar niet het minste onderdeel van de metamorfose was de bouw van een nieuw golfrestaurant dat in februari 2013 werd geopend. Het moderne en frisse design past goed bij de nieuwe uitstraling van het golfcomplex. De routing van de 18-holes wedstrijdbaan is eveneens in februari gewijzigd zodat je vanuit het restaurant en het terras uitzicht heb op de teeboxen van hole 1 en 10 en op de greens van hole 9 en 18. De baan wordt voorzien van nieuwe borden en meer afstandsmarkeringen en het nieuwe baanboekje is in de maak.

De aanleg van de nieuwe parkeerplaatsen en de bestrating rond het golfrestaurant en driving range heeft door de lange vorstperiode nog wat vertraging opgelopen, maar zodra het zonnetje doorbreekt zal ook dit worden afgerond.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Drivingrange met hele fijne matten en gratis ballen. Gastvrije ontvangst, zeer vriendelijke medewerkster. Restaurant is dicht vanwege corona maar we krijgen direct een koffie-to-go aangeboden. Voldoende goed onderhouden fairways waarop tijdens de 1e helft de Marshall soep kwam brengen en tijdens de 2e helft een klein warm hapje.
Baan op sommige plaatsen wat aan de natte kant maar goed te doen. Greens van zeer goede kwaliteit. Was leuk om hier weer eens te spelen, echt zonde dat deze afwisselende baan dichtgaat!

connyvanrossem | 25-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en speelse 18 holes baan. Mooie fairways en uitstekende greens. Dit ondanks de vele regen van de laatste tijd.
Enig minpunt inde Provincialeweg die langs de baan loopt. Geeft bij sommige holes behoorlijk wat geluid.

w terschegget | 23-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Nadat ik ruim drie jaar geleden een beoordeling hier achter liet van Golf4All is het nu tijd voor een update beoordeling. Deze baan is echt flink gegroeid in kwaliteit de laatste paar jaar. De baan is echt beter geworden. Niet drassig meer en de greens rollen goed. De Marshall is duidelijk aanwezig en er is zelfs een vriendelijke stert(st)er Het personeel is zeer vriendelijk en je bent er elke keer weer verbaasd over de veranderingen. De baan blijft ook leuk om te spelen.

De Horeca is echt goed geworden met een fantastisch gezellig terras. De kaart is verrassend en ze organiseren echt leuke activiteiten voor greenfee spelers. Nu tijdens de Covid-19 protocollen is de Horeca uiteraard gesloten maar wordt je in de baan verrast met een paar heerlijke warme mini snacks.

De prijs/kwaliteit verhouding is top! Als je voor €25,- lid wordt is de greenfee prijs €39,- Waar vindt je dat voor zo'n baan? We komen hier graag terug.

willemjvdlinden | 18-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Mooi aangelegde golfbaan (echte polderbaan) maar je ziet het groeien :-). Heel gastvrij, keurig verzorgd. Driving range zoals het hoort gratis. Aanrader als je voor een spotprijs op een leuke sp[annende baan wilt golfen.

peter9664 | 16-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Keurige baan alles klopt ook coronatechnisch gezellige marchal met broodje in de baan.

amdubbeldam | 16-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

goed georganiseerde baan, met name tijdens Corona tijdelijke lockdown. Alles wordt in het werk gesteld om het toch gezellig te maken.
Top gemotiveerd personeel!
Baan ligt er prima bij.

alex.smit | 15-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de enorme regenval, lag de baan er voortreffelijk bij. Mooie snelle greens.

edi | 12-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Voor de derde keer gespeeld leuke en gastvrije club vriendelijke personeel.

Yemendabak | 09-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Kan niet anders zeggen dan dat ik verrast ben.
De naam golf4all midden in de polder en voor weinig geld deed mij vermoeden dat het een middelmatige ervaring ging worden. Maar niets was minder waar.
Heb echt heerlijk gespeeld en was onder de indruk van zowel de baan als alles eromheen. Het was nat maar het heeft deze week ook bizar veel geregend dus dat kan ik niemand daar aanrekenen. Als u in de buurt bent zeker de moeite meer dan waard!

KevinRutten | 08-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Beoordeling met 4 sterren

Mooie dikke fairways en strakke greens, al is het wel erg nat en lijkt niet iedereen in het bezit te zijn van een pitchvork... zonde want aan de greenkeeping ligt het niet!

KevinRutten | 06-10-2020 | review: Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Golf 4All Harderwijk (v/h Harderwold Golfresort)

Schrijf een beoordeling voor Golf4All Harderwijk