logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zeeland  >  Bruinisse  >  Grevelingenhout Golfclub

Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Grevelingenhout GolfclubGeef ook een beoordeling van Grevelingenhout Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Grevelingenhout Golfclub

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Grevelingenhout Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

5931 meter

6486 yard

70,9

128

Dames

5102 meter

5580 yard

718

124

GVB

ja

Handicap

28 in weekend

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Grevelingenhout Golfclub

Oudendijk 3

4311 NA  Bruinisse

Tel: +31 (0)111 482650

Tel reserveren: ja

Fax: +31 (0) 111 481566

E-mail

www.grevelingenhout.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Voor het eerst deze golfbaan bezocht. Samen met vrienden uit Limburg (wij uit de regio Den Haag) hier afgesproken. Vooraf gevraagd of er mogelijkheden waren om je om te kleden (al was het maar in het toilet) en om iets te drinken of te eten na de ronde. Geen probleem er is van alles om mee te nemen.
De baan lag er goed bij.
Tees goed. Fairways goed begaanbaar ondanks de regen, greens zeer fraai, zelfs vanuit de bunkers kon er gewoon gespeeld worden.
Geplaagd door de regen waren we na 18 holes echt toe aan iets warms en even een plekje om om te kleden. Helaas ondanks de toezegging dat het clubhuis open zou zijn tot 4 uur (stond zelfs aangegeven op de deur van het clubhuis). was alles om 3 uur dicht.
Daar sta je dan als een "verzopen" kat.
Gastvrijheid is dus nul komma nul!
Jammer gemiste kans.
Gaan niet meer hier terug.

aadb | 19-11-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op een mooie zonnige herfstdag met windkracht 4. De baan ligt er voor de tijd erg goed bij. Harde fairways, mooi volle strakke greens(niet snel) en goede holes. Baan is omgeven met veel bungalows langs elke hole wat een bijzonder uitzicht geeft, Hoe dat in de zomer is met veel bewoners in de tuin, weet ik niet. De overgang van hole 2 naar 3 is enigszins vreemd en even wandelingetje door de bungalow wijk. Plezierige middag gehad!

patrickrodijk | 12-11-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

zier er allemaal goed uit en vriendeljke ontvangst. Par 3 is niet geweldig.

jackvanriel | 09-11-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een hele mooie parkbaan! Doet buitenlands aan. Vriendelijk personeel en de greens lagen er heel mooi bij evenals de fairways. Met een zonnetje en 27 graden erbij was er veel afwisseling en leuk om te spelen. In deze COVID tijd konden we maar 9 holes lopen. Reden ook dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het clubhuis maar ze bieden wel de mogelijkheid aan om wat versnaperingen tot je te nemen!

Zippora | 08-11-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

1 november gespeeld, na een paar weken regen lag de baan er echt prima bij. De fairways waren droog en de greens waren meer dan prima voor het tijd van het jaar. De baan is niet te moeilijk maar zeker niet makkelijk en biedt genoeg variatie om nooit saai te worden.

dirkdegolfer | 01-11-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We hebben de golfbaan bezocht in de corona tijd, terwijl het clubhuis helaas gesloten was. Mooie baan, we komen nog een keer terug, maar dan hopelijk in betere tijden.
We hebben gebruik gemaakt van het arrangement van hotel Schuddebeurs, klein hotel met heerlijk eten, daar kom je ook nog een keer voor terug.

wim90 | 26-10-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan in het ''dorp'', tja, gedeeltelijk omgeven door luxe woningen, je vindt het o, k en niets aan te doen en je sluit je ervoor af. Nu in de herfst zul je weinig of niets van de omgeving merken, niemand in de tuinen of op het terras, echter in de zomerdag kan het anders zijn (denk ik). Driving range, in prima staat, ballen en afslagmatten zijn versleten. T boxen, soms iets te ver aflopend, dat de up hill staat, maar verder in goed staat van onderhoud. Fairways, in dit gedeelte van het jaar, soms zwaar, goed onderhouden, rough en semi rough mag wat beter gemaaid worden, helaas is plaatsen pas na 1 Nov. De greens houden goed, immers het is vochtig dit najaar. De dubbele green van 9/18 is een uitdaging om die in twee slagen te halen, zonder dat je in de ellende terecht komt, diverse dog-legs, erg uitdagend en onbewust eisend, dat de (misschien) wat extra wil geven in de afslag / de slag erna, niet doen, speel gewoon een par. Soms zijn de leden luid aanwezig, helaas, als gast, ben je met de baan en het spel bezig, de rest doe in heel gedecideerd, toch? Catering van uit het clubhuis, achter hole 9/18 erg welkom, zeker als de buiten temperatuur erg ''fris'' is. Kom hier zeker terug, als Covid-19 voorbij is.

Herre | 17-10-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Midweekje op Aquadelta geweest en de baan ligt op een paar minuten rijden. Vriendelijke dame bij de receptie. Nette oefenfaciliteiten. Leuke baan om te spelen. Best een aantal holes met een dog legg. 9 en 18 een grote gedeelde green bij het clubhuis. Van 11 naar 12 wandelingetje langs wat mooie huizen.
Tees, fairways en greens prima in orde. Ondanks regenval greens nog behoorlijk hard.
Bij een bezoek aan zeeland zeker de moeite waard. En kijk even bij de eet arrangementen.

daamboers | 29-09-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

We speelden de baan na een hevige storm (Odette). Alle greens en de meeste fairways waren reeds opgeruimd van takken en bladeren. Puik werk! Leuke baan, maar de het niveau van de holes is niet gelijk. Enkele zeer mooie holes (7,10,11,12) maar ook enkele zwakkere: 8 (lange par 4 door een nauwe trechter van bomen) en vooral 16 en 17 korte par 4's met 90° doglegs. Bij momenten doe deze baan denken aan zo'n real estate baan in Florida, de palmbomen in sommige tuinen incluis. Vlakke, makkelijk te spelen greens. Het clubhuis is oud en versleten, maar de gezellige ontvangst in de bar maakt veel goed.

TheSpiritofSeve | 26-09-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie greens. Ondanks het slechte weer goed bespeelbaar.

berthendriks0707 | 26-09-2020 | review: Grevelingenhout Golfclub

Geef ook een beoordeling van Grevelingenhout Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Grevelingenhout