logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Horst (America)  >  Golfcomplex de Golfhorst BV

Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.3
Lees de beoordelingen over Golfcomplex de Golfhorst BVGeef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcomplex de Golfhorst BV

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Baan

18 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 38

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5094 meter

5571 yard

66.9

118

Dames

4368 meter

4777 yard

67.5

110

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Golfcomplex de Golfhorst biedt met een 18 holes baan en een 9-holes par 3 baan een uitstekende gelegenheid om te golfen in het m

Adresgegevens Golfcomplex de Golfhorst BV

Raamweg 8

5966 RM  Horst (America)

Tel: +31 77 4649070

Tel reserveren: ja

Fax: +31 77 4649071

info@degolfhorst.nl

www.degolfhorst.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Wij boekten 18 holes voor 32,50 p. p daarvoor kregen we een vers kopje cappucino met een warm worstebroodje en na 9 holes stond er een heerlijke beker huisgemaakte groentesoep voor ons klaar. Dit was een speciale aanbieding omdat de golfbaan niet in optimale conditie verkeerden. We waren gewaarschuwd, maar het viel ons alles mee. Heerlijk winterse golfervaring.

LEONTINE | 13-01-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks dat het winter is en het veelvuldig geregend heeft de laatste weken hebben wij genoten van ons rondje golf. Idd waren er wat drassige stukken op de fairway en hebben de t-boxen het zwaar te verduren maar dat is onvermijdelijk. De greens waren zelfs in deze omstandigheden in zeer goede staat. Verder een heel mooie en variabele baan waar het voor de eerste keer wat zoeken is(-:
Ontvangst was heel hartelijk en de nutsvoorzieningen in de baan(koffie, soep, broodjes etc) geeft alleen maar een plus aan de golfhorst! Wij komen hier zeker terug.
PS. Dat je in deze periode periode waar de baan in moeilijke omstandigheden ligt een flinke reductie krijgt op de greenfee siert alleen maar deze club en kunnen er veel een voorbeeld aan nemen!

GDeG | 02-01-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Wetende dat de baan zwaar heeft geleden, hebben we daar een heerlijke dag golf doorgebracht.
De slechte ruimtecondities werden gecompenseerd door de verlaging van de greenfee.

RalfPolkiehn | 02-01-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Mooie club. Vriendelijk ontvangst. Leuk take-away pakket. En een mooie reductie omdat de baan e riet goed bij lag. Voor ons lag die er heel goed bij!

Stelamatkovic | 02-01-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 3 sterren

de baan is heuvelachtig maar je zit in Limburg de fairway vind ik zandachtig verder is het een andere baan dan de meeste banen ik vind het voor een keer wel leuk om te spelen het is corona tijd dus is aan passen.

FLangendoen | 31-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 3 sterren

Natuurlijk had het net redelijk wat geregend maar de fairways lagen er slecht bij. Veel modder en plassen en veel natte plekken. Sommige f reens waren nat maar in prima staat. Hadden wel de greenfee naar de staat van de golfbaan aangepast.

joepsijbers | 28-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Bijzondere lay out met 3 par5s als opening. Veel hoogteverschillen en daardoor net anders dan anders. Kon op aangepast tarief spelen ivm omstandigheden. De omstandigheden waren zeer wisselend, van prima tot ronduit slecht. Desondanks gezellige dag gehad, de broodjes kroket op hole 10 smaakten prima.

FlorisJ | 22-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Wij speelden op deze golfbaan in december. Holes zijn qua ontwerp uitdagend. Maar na een droge zomer staat er weinig graas op de fairways en was de baan door recente regen erg nat en moderig. Er is wel wat extra onderhoud nodig. De ontvangst bij binnenkomst was erg prettig en warm. Helaas konden we door de Covid-19 maatregelen geen gebruik maken van de faciliteiten van het restaurant. De "koffie to go" die we op hole 8 bestelden werd netjes op. hole 10 afgeleverd.

marcel janvier | 13-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

Zeer hartelijk ontvangst op de club. Wij konden vandaag aan een zeer voordelig tarief spelen gezien de club zelf vond dat de fairways er niet optimaal bij liggen. Deze tijd van het jaar is dit niet abnormaal en eerlijk gezegd had ik ze slechter verwacht. De staat van de fairways was zeker niet dramatisch slecht. Deze baan vereist wel veel kennis. De eerste keer hier spelen is niet zo evident om daarbij hoog te scoren gezien het weinig aantal strokes dat je krijgt. Zeer veel blind shots. De greens waren gewoon OK, niet goed, maar zeker niet slecht. Op sommige plaatsen wel wat te nat. Zeer leuke dag gehad op deze baan in een rustig mooi landschap.

Alex_ | 06-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Beoordeling met 4 sterren

We waren zondag voor het eerst te gast op golfbaan Golfhorst. Bij ons bezoek aan de Swinkelsche hadden we een promotie voucher ontvangen voor deze baan. Flight voor € 100. € 25 per persoon is de moeite om de verplaatsing te maken (185 km). De staat van de fairways is zeer middelmatig en de greens zijn super traag maar toen ik reserveerde werd dit niet alleen direct vermeld tevens kregen we een greenfee aangeboden van € 22,50 per persoon! Aan dit tarief is het meer dan aangeraden om de baan te spelen. Veel blind shots, hoogteverschillen en enkele erg mooie holes. De Par 70 baan begint met 3 par 5 holes, ook al vrij uniek! Conclusie, het is winter en vele banen lijden hieronder maar de greenfee afstemmen op de conditie van de baan is "du jamais vu" en misschien wel een voorbeeld voor vele andere clubs! Well done Golfhorst.

peter.deploey | 06-12-2020 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV

Geef ook een beoordeling van Golfcomplex de Golfhorst BV

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan De Golfhorst