logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Veldhoven  >  Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)Geef ook een beoordeling van Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Touroperators en aanbiedingen voor Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 65

Lengte

cr

sr

Heren

5770 meter

6310 yard

70,9

128

Dames

4869 meter

5325 yard

71,2

126

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Locht 140

5504 RP  Veldhoven

Tel: 0900-burggolf (0900-28744653)

Tel reserveren: ja

Fax: +31 40 2549747

gendersteyn@burggolf.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Goede medewerking medewerkers. Vriendelijk en meedenkend. De golfbaan is minder uitdagend. 2 holes springen eruit qua uitdaging. Leuk om ook eens een andere golfbaan te proeven.

h_maas5 | 08-04-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Weer heerlijk gelopen op de geel en rode lus. De golfbaan is goed de wintermaanden doorgekomen. Waar geel iets meer recht toe recht aan is dan heb je aan de rode lus een mooie uitdaging. Strategisch spelen is belangrijk. Vooral hole 1 begint met een moeilijke hole. Ga je kort en dan lang over het water of lang achterin en langs de grote boom.

Voor het terras over water slaan geeft extra druk en is in de zomer een leuke hole om naar te kijken.

Verder gewoon een heerlijke golfbaan om te spelen. Wel erg druk met nieuwe wat onervaren spelers wat soms verrassende situaties oplevert.

BasvT | 03-04-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Oefenfaciliteiten zijn ruimschoots voldoende aanwezig. Gestart op de gele lus. Over het algemeen zijn veel holes hier een beetje van hetzelfde. Recht smalle fairway die dicht langs andere holes lopen. Hole 2,6 en 9 zijn leuke en uitdagende holes. Op de rode lus zijn er wat meer variaties en maken doglegs en waterhindernissen het de golfer lastig. Ik vond de greens en tees er redelijk bij liggen echter de faiways waren droog, hard en veel kale plekken. Ontvangst was vriendelijk. Wel zou er wat meer moeten worden gelet op de etiketten. Zo werden we op de tee bijna geraakt door een afslag op een andere hole terwijl er natuurlijk geen fore wer geroepen. Tot 2 keer toe moesten we onze swing onderbreken omdat iemand van een andere hole onze faiway op kwam lopen en van mening was dat hij zijn zijn bal die op onze fairway lag eerst mocht slaan.

jvmosel1962 | 02-04-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Goede medewerking medewerkers. Vriendelijk en meedenkend. De golfbaan is minder uitdagend. 2 holes springen eruit qua uitdaging. Leuk om ook eens een andere golfbaan te proeven.

h_maas5 | 01-04-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

goede morgen je kan goed parkeren de oefenfaciliteiten zij beperkt de golfbaan is goed onderhouden er is een vriendelijke bediening ik mag er graag spelen de golfbaan is nu 18-03-2021 wel nat maar er komen betere tijden.

FLangendoen | 17-03-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrije club met goed onderhouden holes (geel) die af en toe veel recht op en neer gaan.

maxvdo | 14-03-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

9 holes op de gele lus gespeeld. Het zonnetje scheen dus een perfecte dag om te golfen. De jongedame achter de receptie vriendelijk en wenst mij veel plezier. Met de tikken op de ballenkaart krijg je behoorlijk wat ballen. €7,50 voor 5 tikken is prima. De driving range is voldoende. Er is genoeg ruimte om met alle clubs af te slaan. Helaas zijn er onvoldoende hoge tee’s. De baan is hier en daar nog wat drassig. Dus moet je ook door de baan opteeën. De omgeving g is bosrijk, zonder dat je veel last hebt van de bomen. Wel veelal rechte holes, maar omdat de fairways niet heel breed zijn moet je toch wel goed spelen. Leuke baan en kom zeker terug om ook de andere lussen te spelen.

PeterDB77 | 28-02-2021 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golf baan en goed te doen in deze natte tijden! Veel waterpartijen en bos.

estherdeschiffart | 29-12-2020 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 4 sterren

Het blijft gewoon een prima baan. Natuurlijk zijn we in Brabant erg verwend in de regio Eindhoven. Gendersteyn scoort bovengemiddeld. Wel heel erg jammer dat de blauwe lus 2 holes heeft moeten inleveren. Geel is een wat meer rechttoe rechtaan baan maar de rode lus is en blijft een mooie uitdaging. Afgelopen periode veel nieuwe leden waardoor het een stuk drukker is geworden. Nu maar hopen dat het clubhuis snel weer open mag.

BasvT | 19-12-2020 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Beoordeling met 3 sterren

De blauwe golf baan is een echte afknapper, meerdere malen hier gespeeld en het baan onderhoud is zwaar beneden peil (modder op de fairway). Op dit moment zijn er 7 holes door een verbouwing de prijs is hierdoor wat lager. De gele golf baan is een mooie Parkbaan met leuke holes!

davevstraten | 18-12-2020 | review: Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Geef ook een beoordeling van Gendersteyn (BurgGolf Gendersteyn)

Schrijf een beoordeling voor BurgGolf Golfclub Gendersteyn - Veldhoven