logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Valkenswaard  >  Eindhovensche Golfclub

Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.7
Lees de beoordelingen over Eindhovensche GolfclubGeef ook een beoordeling van Eindhovensche Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Eindhovensche Golfclub

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Eindhovensche Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

90

80

Lengte

cr

sr

Heren

5923 meter

6477 yard

71

130

Dames

5053 meter

5526 yard

71,9

127

GVB

ja

Handicap

28

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Beperkt toegankelijk voor greenfee spelers. leden van NGF 1 en B clubs betalen 75

Adresgegevens Eindhovensche Golfclub

Eindhovenseweg 300

5553 VB  Valkenswaard

Tel: +31 40 2012713

Tel reserveren: ja

Fax: +31 40 2076177

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Hele mooie baan en een genot om op te mogen spelen. Was op uitnodiging maar anders vind ik de prijs van de greenfee aan de hoge kant. Maar ja, exclusiviteit heeft zijn prijs. De baan heeft te lijden gehad aan omgewoelde fairways door kraaien op zoek naar engerlingen. Maar daar wordt stevig aan gewerkt. Greens zijn goed met mooie lijnen. Al met al een mooie klassieke baan.

pedrovandekerkhof | 19-11-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Dit is een fantastische golfbaan in waAlre. Uitstekend onderhouden, tee's, fairway's en greens zijn top. Er is een enorme rust. Nergens door de baan zie je de andere holes nauwelijks. Het is eeb eerlijke baan. Goede slagen worden beloond, slechte afgestraft. Zo hoort het. Het clubhuis is mooi verbouwd maar door Corona niet van binnen kunnen zien. Erg Mooi overdekte trainingscentrum en mensen uiterst vriendelijk. Kom er graag weer eens terug.

barts | 13-11-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een genot om hier een ronde te mogen golfen. Uitdagende holes. Baan wordt goed onderhouden. Mooie greens. Voor herhaling vatbaar. Gastvrij verder. Vriendelijke leden.

JaapJ | 12-11-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan in een bosrijke omgeving. Zeker nu met de mooie herfstkleuren. Mooie holes met supersnelle greens. Was wel even wennen. De rust is ook heerlijk. Het zou voor mensen die er voor het eerst spelen fijn zijn wanneer er ook borden zijn waar je kunt zien hoe de hole loopt.

FrankdeKapper | 30-10-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige golfbaan!
Greens en fairways waren top. We hebben echt genoten, zeker nu in de herfst met al die mooie kleuren.

Anoeska | 27-10-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan in een mooie omgeving. Fairways lagen er goed bij en de greens waren zo als greens van een topbaan moeten zijn. Clubhuis en bijgebouwen zijn prachtig. Het blijft echter een club met een wat bedompte ouderwetse cultuur waar gasten niet erg welkom zijn. Desalniettemin is een bezoek meer dan de moeite waard.

rschouten | 23-09-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Lang geleden dat ik op de Eindhovense mocht spelen. Mogen spelen ja, want zo voelt het. Een van de traditioneelste van de oude negen richt zich vooral op zijn leden, maar als je er als gast bent, ben je ook echt welkom. Gezellig met een aantal leden gespeeld en genoten van de prachtige baan. Engerlingen en kraaien trekken een zware wissel op de fairways maar dat doet niets af aan het uitstekende onderhoud en vooral de prachtige lay-out in een bijzondere setting. Oefenfaciliteiten zijn top en het verbouwde clubhuis (herbouwde kan je beter zeggen) is warm. Hopelijk duurt het niet weer twaalf jaar voor ik er speel.

mpaehlig | 18-09-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige baan echt een aanrader. Je moet 110 euro mee brengen. Dat is de baan zeker waard.

mdiepenbroek | 17-09-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie bosbaan. Prettig te spelen fairways, goede maaihoogte en zacht voor mijn geblesseerde ellebogen. Kraaien woelen hier en daar de fairways om, daarom zie je hier en daar nep roofvogels aan een constructie. Greens snel. Horeca (terras, bediening, prijs/kwaliteit, koffie, wijnen en diner) dik in orde. Heb je er tijd en 110 euro greenfee voor over, zeker doen deze baan, er zijn regelmatig tijden beschikbaar aan. Leuke vondst: iedere flight neemt zijn eigen bunkerhark mee! (Schoonmaakmiddelen staan er naast).

vettejus | 11-09-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Op vrijdag 11 september op de Eindhovense gespeeld. Vriendelijk ontvangst en een fantastisch terras waarvan je uitkijkt op hole 9,16 en 18 en afslag van 1 en 10. In het zonnetje was het voor ons zeker geen straf om hier even een tijdje te genieten.

De oefenfaciliteiten (oefengreen, bunker) zijn goed. Deze kun je vinden bij zowel bij de drivingrange als voor bij het terras. De driving range zelf is modern qua uiterlijk met genoeg doelen alleen wat aan de korte kant.

I.v.m. de corona regels werd ons bij de aanmelding aangeven dat er harken klaar stonden bij hole 1 met het verzoek er een mee te nemen. De baan zelf is met een woord geweldig. bijv. hole 3 een par3 van 161 meter waarbij de green niet zichtbaar is i.v.m. deze wordt beschermd door een heuvel met heide. Het zelfde geldt voor hole 11. De baan klopt qua layout. De problemen liggen op plaatsen waar je graag heen wilt met je slag. Een drive of slag die tussen de bomen is veelal terug chippen of pitchen. Jammer genoeg hebben de fairways last op dit moment van emelten waardoor ze open worden getrokken door kraaien en egels.

Wij komen zeker nog een keer terug op de Eindhovense zijn erg benieuwd hoe de baan speelt in de herfst!

EKemink | 11-09-2020 | review: Eindhovensche Golfclub

Geef ook een beoordeling van Eindhovensche Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Eindhovensche Golfclub