logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Numansdorp  >  Cromstrijen Golfclub

Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Cromstrijen GolfclubGeef ook een beoordeling van Cromstrijen Golfclub

Baan gegevens Cromstrijen Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60

€ intro

Lengte

cr

sr

Heren

5898 meter

6450 yard

69,9

120

Dames

5006 meter

5475 yard

61,1

117

Handicap

34, 28

Buggie

ja

Adresgegevens Cromstrijen Golfclub

Veerweg 26

3281 LX  Numansdorp

Tel: +31 186 655155

Tel reserveren: ja

Fax: +31 186 654681

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan. Driving range blijft kwalitatief achter. Beetje rare netten bij de eerste drie afslagplaatsen (alleen daar mag je met driver afslaan), waar de mat ook scheef ligt. Chipping- en oefen green zijn van topkwaliteit.
De baan is van hoge kwaliteit en biedt voldoende uitdaging. Bunkers liggen vaak op 200m vanaf geel, dus het blijft opletten bij de afslag.
De baan kent veel doglegs, dus dat vraagt ook wat course management. Bunkers waren wat hard vanwege gebrek aan zand.
Hole 19 is prima, ruim terras, vriendelijke bediening, prettige sfeer.

Reggy | 12-09-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Schitterende baan, driving range en putting holes.
De greenfee van €65 meer dan waard.
Goed en netjes ontvangen.
De holes zijn stuk voor stuk uitdagend met mooie fairways.
Greens zijn perfect.

jschilt58 | 24-08-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De eerste keer dit seizoen wederom een 18 holes ronde gelopen op deze mooie baan!
Het weer zat niet mee, veel wind en af en toe een regenbui, desalniettemin een heerlijke ronde gedaan.
De baan ligt er perfect bij, keurige tee boxen, fairways en greens, chapeau voor de greenkeepers.
De fairways zijn over het algemeen redelijke breed waardoor de baan niet echt ingewikkeld is, een enkele hole uitgezonderd.
Enige minpuntje, mede door de krachtige wind uit de ‘verkeerde’ hoek, is het storende geluid van de A29 pal langs de baan.
Na afloop heerlijk gegeten in het restaurant ‘Hole 19’, absoluut een aanrader!

jaapdv | 18-08-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Baan heel goed onderhouden. Oefengreens van een uitzonderlijke kwaliteit. Vriendelijke mensen, mijn complimenten! Hier kun je wel een dagje uit. Omgeving krijgt vanwege de windmolens van mij een 7.5. Aanrader.

lucdespar | 30-07-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Ik vind het een leuke baan om vaak met mensen te lopen.
Prima onderhoud op de baan en goede par drie baan om te oefenen.
De putting en Chipping green zijn goed.
De drivingrage kan groter en de ballen zijn niet de beste maar je kan er prima inslaan.

thomasgoedhart | 22-07-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag 18 holes van de Championship course gelopen. Wat opviel was dat het erg rustig was. Lekker relaxed ingeslagen. Driving range ballen waren beetje ondermaats. Chipping en putting greens waren topkwaliteit.
De baan lag er super bij. Fairways, teeboxen en greens waren van topkwaliteit. Geen flights in de buurt, hetgeen ons een beetje het gevoel gaf dat we ons in het buitenland bevonden.
Na de ronde nog even iets gedronken, waar we uiterst vriendelijk en gastvrij werden ontvangen.
Echt een top ervaring. We gaan na de vakantie proberen deze baan nog een keer te boeken.

Reggy | 04-07-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

SCHANDALIG... Ik zal dit eerst toelichten voordat ik vertel over de mooie golfcourse. Via mail starttijden gereserveerd. Het reserveren/blokken van 3 starttijden kost €5 p.p. extra. Voor mij een compleet nieuwe manier van reserveren maar de dame aan de balie, die ons overigens allervriendelijkst ontvangt, heeft haarfijn uitgelegd dat dit de policy is van de club hier. Oké dan. 10 minuten voor starttijd aangekomen op de eerste teebox krijgen we te horen dat we nog niet aan de beurt zijn. Eerst nog 4 flights van een clubwedstrijd moeten we voor laten gaan. Gevolg: starttijd 35 minuten verlaat. Voor ons geen probleem, de zon scheen (nog) en we hadden het gezellig met de langslopende clubleden. Toch zocht ik bij de receptie bijval over het feit dat ik betaal voor een starttijd waar vervolgens niet aan wordt voldaan. Dus het verzoek van mij voor teruggave van die €5 p.p. Logisch toch? Nee dus, want mijn gereserveerde bloktijd kon gewoon opschuiven maar ik kon altijd nog kiezen om niet te gaan spelen en dus huiswaarts te keren (pardon?).
Afijn wij (groep van 10 fanatieke golfers) wachten geduldig en gezellig op de eerste teebox, komt er een bestuurslid aan die alles nogmaals haarfijn komt uitleggen. Dat had deze beste man beter niet kunnen doen want in plaats van een excuus kwam hij vertellen dat we blij mochten zijn om hier te mogen spelen en dat ze liever geen greenfee-ers op hun club wensen. Wanne flapdrol! Zet dit dan op je website.
Maar nu de golfcourse. Absoluut een uitdagende parkbaan, mooi gesitueerd en goed onderhouden. Baan ligt strak aan een drukke snelweg maar vind ik geen probleem. Goede greens en mooie second cut langs de fairways. Niet te ver langs de fairway slaan want dan kom je echt in de problemen. Deze baan is een echte aanrader, jammer dat niet iedereen welkom is...
De horeca staat los van deze club. Het restaurant is zeer mooi gesitueerd op een heuvel en het terras biedt mooi uitzicht op diverse holes. we hebben met z'n tienen heerlijk gegeten. Bediening uiterst correct en big tip 100% verdiend. Ook voor hen jammer dat we hier niet meer zullen terugkomen.

edwin | 25-06-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Een week na de 18 holes deze keer de par 3/4 9 holes gelopen. Beetje prijzig (40 euro) zeker als je maar 1 rondje loopt wat door de drukte niet anders kon. De holes liggen er geweldig bij, van teebox en fairway t/m de prachtige en snelle greens. Wat een feestje om hier te spelen. De holes zijn zeker uitdagend met enkele lange par 3 holes meteen aan het begin en kortere spannende par 4 holes onderweg. Ontvangst en horeca zijn prima en gastvrij, uitzicht vanaf het terras is wijds en magnifiek.

JWV10 | 25-06-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Eerste keer hier te gast. Niets aan te merken op het onderhoud of de baan. Fairways zijn zeer goed verzorgd, greens lopen niet echt snel. De baan en omgeving hebben geen onuitwisbare indruk nagelaten maar het was er aangenaam spelen. Naar Nederlandse normen is de greenfee best wel prijzig (€ 70 in het weekend). De vriendelijke bediening op het terras door studente Amber maakt echter veel goed. We komen hier zeker nog een keertje terug, maar haast is er niet bij!

peter.deploey | 19-06-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Na paar jaar hier weer gespeeld en wat is en blijft het toch een prachtige uitdagende golfbaan. Allereerst ligt de baan er prachtig bij, mooi onderhouden met schitterende greens ook. De ontvangst is vriendelijk en oefenen ging prima, niet heel groot maar vermoedelijk voldoende. De baan zelf is uitermate leuk en uitdagend om te spelen. Eigenlijk moet je bij iedere hole goed nadenken over je course management en dat is bij veel banen wel anders. Strategische bunkers of watertjes, royale greens met regelmatige hoogteverschillen. Enige minpunt zijn de bossages, die wel heel dicht zijn: komt je bal daarin terecht kan je het zoeken beter meteen overslaan. Voor mij de leukste en mooiste baan in Rotterdam en omgeving.

JWV10 | 15-06-2021 | review: Cromstrijen Golfclub

Geef ook een beoordeling van Cromstrijen Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Cromstrijen