logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Utrecht  >  Bilthoven  >  Biltse Duinen Golfpark

De Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over De Biltse Duinen GolfparkGeef ook een beoordeling van De Biltse Duinen Golfpark

Touroperators en aanbiedingen voor De Biltse Duinen Golfpark

3D Golfvakanties

Baan gegevens Biltse Duinen Golfpark

Baan

9 Holes / 54 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 11 (9 holes)

€ 13,50 (9 holes)

Lengte

cr

sr

Heren

2400 meter

2625 yard

52,8

82

Dames

2130 meter

2329 yard

53,1

80

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Adresgegevens De Biltse Duinen Golfpark

Burg. V.d. Borchlaan 6

3722 GZ  Bilthoven

Tel: +31 (0)30-2280561

Tel reserveren: ja

shop@biltseduinen.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Leuke 9 holes golfbaan met steeds afwisselende holes deze staan soms vooraan dan naar achteren
elke keer als je er komt een verrassing goed onderhoud en gezellige golfbaan.

ferryfeije | 15-01-2021 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 3 sterren

Je passeert één van de mooiere buurten alvorens bij deze golfclub te arriveren. Gastvrije ontvangst (nieuwe eigenaars). Vreemde driving range, maar toch apart. Mijn indruk : dit lijkt mij eerder een parkbaan (of beter een aantal korte holes in een park) voor de oudere high society. Je hoeft hier je driver niet uit de tas te halen en je kan hier perfect je kort spel aanscherpen. Leuk indien je in de buurt bent of indien je eventjes snel een korte 9 holes wil lopen.

julien3 | 02-12-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Leuke par 3 baan met uitdagende holes. Het is wat smal en de greens kunnen beter. Begreep van de eigenaar A de Jager dat het volgend jaar hele top is. Het net bij de drivingrange is aan vervanging toe, dit verdiend wat aandacht.

arnoldaimee1 | 26-10-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Een baan waar ik de afgelopen 6 jaar regelmatig gespeeld heb en dat ook blijf doen. Ik heb hier in 2014 mijn eerste 2 golflessen gehad.
Wat de baan leuk maakt is dat je al het hout thuis kan laten en genoeg hebt aan ijzers.
Daarna is de baan uitdagend omdat alle holes smal zijn. Je afslag niet recht houden betekent onherroepelijk dat je in de problemen komt. Het is dus niet zomaar een PAR3 baan. Hole 5-6-7 zijn wellicht wat erg aan de korte kant (3x ongeveer 65m) aan de andere kant geeft dat ook weer een uitdaging om een heel rustige wedge te slaan.
Enige minpunt blijft wel het tarief. Afgelopen zaterdag met mijn vrouw gespeeld. Dan ben je in 1 uur rond en dan is Euro 17.50 pp wel erg stevig.
Alternatief is om lid te worden, maar om nou op 2 banen lid te zijn wordt dan ook weer te gortig.
Maar als je hier in de buurt bent, ga er eens spelen, het is de moeite waard.

pmulder | 10-10-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Na lange tijd weer een keer op deze baan gespeeld.
De baan ligt er prachtig bij.
Je kan aan alles zien dat deskundige greenkepers het onderhoud verzorgen.

wbdlf | 24-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Na een lang verblijf in het buitenland weer eens terug in mijn geboorte dorp. Nieuwsgierig geworden door de goede verhalen over de nieuwe eigenaren en bijbehorende vernieuwingen op golfbaan de Biltse duinen ben ik er op een zondagmiddag heen gegaan om de 9 holes te spelen. Ik kan zeggen dat ik enorm positief verrast ben. De baan ligt er echt fantastisch bij, de mooie licht en donker groene banen op de fairway en de greens zo strak als een snaar. Verrassend leuke holes die je korte spel enorm op de proef stellen. Het clubhuis is een gezellig samenzijn met vriendelijke bediening en een relaxte sfeer. Op het terras voor het clubhuis zit je tot zonsondergang in het zonnetje en geeft je een prachtig uitzicht over de baan en de omliggende bossen. Echt een aanrader, zodra ik weer in Bilthoven ben zul je mij op de baan vinden.

linnebank.roy | 23-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige moeilijke 9 holes baan waar je goed tussen de bomen moet slaan
met genot weer om te spelen,2 jaar geleden hebben de nieuwe eigenaren
die met veel inzet en plezier de baan uitstekend onderhouden en verbeterd hebben
Gezellig clubhuis om even na te praten binnen of terras.

ferryfeije | 21-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 5 sterren

Menige golfer haalt zijn neus op voor een par 3 baan. Maar diezelfde golfer zou eens naar de Biltse Duinen moeten gaan om met eigen ogen te aanschouwen dat dit "baantje" niet alleen in een prachtig bosgebied ligt maar ook nog eens meer dan uitdagend is. Ook het onderhoud is voorbeeldig. De greens goed geschoren maar zeer lastig te bespelen. Kortom, niet een baan om er minderwaardig over te oordelen. Voor iedere golfer is het eigenlijk een must om deze leuke baan een keer te spelen.

hansterol | 21-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Golfpark De Biltse Duinen is een heel leuke 9 holes par drie baan. De langste hole is 152 M. De ligging is prachtig tussen de naaldbomen in een beetje glooiend (duinachtig) park. Er zijn matten als teeboxen, mannen en vrouwen, allemaal van dezelfde afstand. Reuze gezellig om op die manier samen te spelen. Strategisch staan er af en toe prachtige bomen op de mooi gemaaide fairways. Het is zeker geen makkelijke baan, precisie is vereist. In de greens zat wat onkruid, maar de eigenaren zijn nog druk bezig de baan te verbeteren en in korte tijd is al veel werk verricht. De drivingrange is bijzonder, die loopt af naar de zijkant, de ballen komen in een gootje en komen op die manier teruggerold. De geschiedenis van het park is ook bijzonder, het was vroeger een groot openlucht zwembad met kanovijver. Het clubhuis is bijna oud Engels met een mooie houten bar. De grote terrassen liggen prachtig op de zon en hebben uitzicht op de hole 9.
Het personeel is uiterst vriendelijk en de kaart is klein maar lekker. Met grotere groepen is een barbecue mogelijk. De kleedkamers zijn eenvoudig. Er worden wedstrijden georganiseerd over 9 holes met aansluitend een daghap. Voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor leden. Kijk op de website. Een rondje is zeker de moeite waard!

madelon5 | 21-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Beoordeling met 4 sterren

Wat een leuke kleine baan is dit. De drie kortste holes zijn misschien wel erg kort (61 tot 68 meter) maar er zitten ook holes bij die op willekeurig welke baan dan ook niet zouden misstaan. De greens zijn uitstekend, de fairways laten mooie maaibanen zien en de vele bomen maken het nog een hele uitdaging hier je handicap te spelen. Enige wat echt achter blijft zijn de bunkers, maar ook daar zullen de eigenaren afzienbaar mee aan het werk gaan. Absoluut de moeite van het bezoeken waard. Voor even snel negen holes of voor rondje na rondje na rondje (en na afloop natuurlijk een rondje bier op het lekkere terras).

mpaehlig | 21-08-2020 | review: Biltse Duinen Golfpark

Geef ook een beoordeling van De Biltse Duinen Golfpark

Schrijf een beoordeling voor Golfpark De Biltse Duinen