logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Tiel  >  Golfcentrum De Batouwe

Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.1
Lees de beoordelingen over Golfcentrum De BatouweGeef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Touroperators en aanbiedingen voor Golfcentrum De Batouwe

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfcentrum De Batouwe

Baan

36 Holes / 71 Par

Type baan

Landschapsbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

55

64

Lengte

cr

sr

Heren

5499 meter

6014 yard

70,2

122

Dames

4735 meter

5178 yard

70,6

122

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Golfcentrum De Batouwe

Oost Kanaalweg 1

4011 LA  Tiel

Tel: +31 344 631031

Tel reserveren: ja

Fax: 31 344 613096

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Peren is saai, teveel heen en weer gegolf met teveel open doorkijk naar andere holes. Appel is meer afwisselend, meer doglegs en meer nadenken mbt afslag en approach. Meer uitdaging dus op Appel. Bunkerzand heerlijk. Onderhoud door de baan goed, fairways last van wat kale plekken maar dat komt wel goed. Greens zijn spannend om aan te spelen en te Putten met veel ondulatie. Jammer genoeg zitten er veel kale plekken maar dat ligt natuurlijk nog aan het weer. Rustige omgeving is lekker.

maarten234 | 13-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 1 sterren

Zwaar teleurstellende hernieuwde kennismaking. Door mijn verhuizing hier al bij 1 jaar niet gespeeld. Daarvoor speelde ik hier zo'n 20 keer per jaar. Bij receptie stond een bord dat de baan werd belucht. Golfers hadden daar geen last van. Ik speelde 9 holes Appelgaard waarvan de 1e hole (oude heren par 5) in de "verbouwing" zat naar een par 4. Bizar dat iemand vooraf bepaalt wat op z'n vroegst achteraf mijn mening kan zijn. Drivingrange, redelijk vervallen. Puttinggreen, de anders zo mooie puttinggreen was geheel voorzien van "rot" in de green. Vroeger bij extreem droog weer was er wel eens een kaal plekje maar dit sloeg nergens op. In de baan op iedere hole hetzelfde euvel. In de baan gigantisch slechte paden, mijn zomerschoenen waren na afloop rijp voor de vuilnisbak. De fairways waren ronduit slecht, echt slecht. Terug bij de receptie toch maar eens aangeven dat dit echt heel, heel slecht was. Commentaar van de vroegere toch vriendelijke dame (Anja)...... 1. uw klacht geven wij door maar doen er verder niets mee 2. kortingen geven wij niet ook al is de baan slecht 3. (De mooiste!) les 1 van de golftheorie is dat een baan onderhoud nodig heeft. Jammer, erg jammer dat een vroeger zo'n prettige baan zo diep gezonden is.

fransvanginkel | 10-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag 9-holes gespeeld op Appelgaard.
Helaas waren de fairways heel slecht. Dit kwam enerzijds doordat ze vandaag de fairways aan het beluchten waren. (moet natuurlijk ook gebeuren) anderzijds doordat het gras op veel fairways te lang was of dat er juist vrijwel geen gras op stond, Ook de greens waren niet echt geweldig en de looppaden modderig (te weinig grind) Op zich kan dit wel eens gebeuren maar dan is het wel zo netjes om ook de prijs iets aan te passen. Op veel banen krijg je dan een korting van 15-35%. Toen we achteraf bij de receptie aangaven dat de fairways slecht waren werd aangegeven dat ze nooit klachten krijgen en ook nooit korting geven.
Gemiste kans denk ik dan. Het gaat niet om die paar euro’s maar meer om het gebaar.

jwvdlinden | 10-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Hebben vanwege corona alleen 9-holes Kersengaard gespeeld. Mooie uitdagende baan met leuke hindernissen. Ga zeker nog x terug om ook andere banen te spelen.

Ton8225GR | 08-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Voor het eerst gespeeld op deze mooie parkbaan gelegen in Zoelen naast het Amsterdam-Rijn kanaal in een rustige omgeving.
Clubhuis is coronaproof toegankelijk met automatische deuren en duidelijke looproutes. Vriendelijk te woord gestaan en bij de greenfee krijg je ook een muntje voor een 20-tal ballen voor de driving range. Range zelf is niet supergroot en de ballen zijn van redelijke kwaliteit. Op de putting green merk je meteen dat de greens ondulerend en snel zijn.
Een ronde gelopen door de bloeiende kersen en perengaard. Duidelijke bewegcijfering en borden bij de teebox. Baan lag er goed bij. Vrij brede fairways, maar door diverse waterpartijen, zowel gewoon als lateraal is ervaring in de baan wel een voordeel. Goed om daarmee rekening te houden met de keuze van de club zowel bij de afslag als in de baan. De peren holes vond ik persoonlijk net iets mooier dan de kersen. Met name hole 5, een par 5 met een lateraal water 25 meter voor de sterk verhoogde green en hole 8, een par 4 met lateraal water en een nog hoger gelegen ondulerende green zijn heel mooi en best lastig. Het biertje en de bitterballen na de ronde op het fraai gelegen terras smaakten prima. Kortom: zeker in een drogere periode een prima baan om nog eens voor terug te komen.

mjan39 | 01-05-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Zelden zo een klantvriendelijke golfclub meegemaakt. Zowel de medewerkers bij de receptie als de marshall deden er alles aan om ons de juiste 18 holes te laten lopen, terwijl we op een drukke dag te laat waren. Appel/kersengaard was een genot om te lopen: afwisselend, verrassend, snelle greens, en genoeg uitdaging. Ik ga hier zeker een keer terugkomen.

patrickaltorf | 25-04-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

De baan en de voorzieningen waren prima. Drivingrange kan best een opknapbeurt hebben qua matjes e.d. En een paar ballen meer per muntje. Erg mager.
De baan op enkele plaatsen omgewoeld door vogels. Greens en T-boxen op orde.
Grootste min punt is dat de uitbater al sinds 1 februari weg is en er derhalve geen alcoholische drankjes zijn.
Nog gekker, zelf geen alcoholvrij bier... heel bijzonder en heel negatief.

cees.vanleeuwen | 22-04-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Leuke park golfbaan, rustige ligging, broedende ooievaars, mooie waterpartijen, uitdagende holes. Kortom: leuke golfbaan en voor herhaling vatbaar.

Dirk Boon | 14-04-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan in een mooie 'fruitige' omgeving. Vriendelijke receptie. Oefen-/parkeerfaciliteiten zijn goed. Vandaag de kersen-course. Bij de schaduwrijke fairways was de kleigrond wat 'plakkerig'.

LoekWerring | 25-03-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan en de sfeer is top. Helaas is de kersen baan erg nat en daardoor modderig.
Lekker op de 3e dag van het last een koude maar mooie ronde gelopen.

jvdput1 | 02-01-2021 | review: Golfcentrum De Batouwe

Geef ook een beoordeling van Golfcentrum De Batouwe

Schrijf een beoordeling voor Golfcentrum De Batouwe