logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Gemert-Bakel  >  Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Golfbaan StippelbergGeef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Stippelberg

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfbaan Stippelberg

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

ledenbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60

€ 70

Lengte

cr

sr

Heren

5592 meter

6689 yard

Dames

5266 meter

6298 yard

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Opmerkingen

Momenteel is deze jonge baan nog niet voor greenfeespelers geopend. Alleen leden spelen.

Adresgegevens Golfbaan Stippelberg

Hooizak

5761 RZ  Gemert-Bakel

Tel: 0492-820020

Tel reserveren: tekst?

E-mail

golfclub-stippelberg.nl

De inmiddels 960 leden van Golfclub Stippelberg kunnen vanaf half maart 2011 op alle 27 holes van Golfbaan Stippelberg terecht. De 90 hectare grote (leden) Golfbaan Stippelberg ligt tussen de kernen Bakel en Milheeze, ten zuiden van natuurgebied ‘De Stippelberg’. In het voorjaar worden de holes 1 tot en met 9 van de Championship Course in gebruik genomen. Het bijzondere ontwerp, de grootte, schoonheid van de baan met haar vele waterpartijen én de stille omgeving, maakt dit door JolGolfDesign ontworpen golfcomplex uniek.De Championship Coursevan golfbaan De Stippelberg telt met drie par 5’s, negen par 4’s en vijf par 3’s een lengte van 6116 meter. Hiervan is hole 8 met 536 meter de langste hole. Elke afslagplaats is voor zowel de heren als dames voorzien van een Back- , Standard- en Fronttee. De 9 holes Executive Course telt vijf par 3’s en vier par 4’s en heeft een lengte van 1913 meter. De afslagplaatsen zijn voorzien van een heren en dames tee. De eilandgreen van hole 9 eindigt evenals de green van hole 18 van de Championship Course voor het terras van het clubhuis. Hole 9 van de Championship Course eindigt nabij het clubhuis en wordt omsloten door de rondom de eilandgreen samenvloeiende Snelle Loop en Esperloop.

Golfbaan Stippelberg is een onderdeel van het Integraal Gebiedsprogramma van de Gemeente Gemert-Bakel, waarin maar liefst 400 hectare agrarisch gebied wordt omgevormd tot waterrijk natuur- en recreatiegebied. Om dit te realiseren is de zandwinning Bakelse Plassen uitgebreid. In combinatie met herstel van de landschappelijke waarden en de aanleg van nieuwe natuur, is er ruimte voor landbouw en andere economische functies. Golfclub Stippelberg is op 28 december 2006 notarieel opgericht. Het beheer van de 27-holes golfbaan, clubhuis (de deuren van het clubhuis gaan open op 24 januari 2011), driving range en overige oefenfaciliteiten én het personeel van golfbaan en clubhuis, is in handen van de Beheerstichting Golfbaan Stippelberg.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Al paar keer op deze golfbaan gespeeld. Zeer uitdagend, zeker de tweede 9. Prachtig aangelegd. Je waant je hier in het buitenland. Deze golfbaan hoort zonder meer tot de top banen van Nederland.
Mensen supervriendelijk. Eigenlijk alles dik in orde.
Als ik dan toch een minpuntje kan vinden: de driving range is prachtig, maar omdat de ballen in het water geslagen worden, zijn er ballen nodig die drijven. En dat is jammer, want de driving range ballen zijn van slechte kwaliteit. Maar dit doet verder niets af aan de golfbaan en daar gaat het tenslotte om.

Vanthof | 03-03-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie links-achtige baan. In alle jaargetijden goed te bespelen. Zeer uitdagende golfbaan en goed onderhouden. De baan is elke keer weer anders.

RobvanGrinsven | 27-02-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Samen met een golfmaatje afgelopen woensdag op de Stippelberg gespeeld. Pittig baantje met veel bunkers en glooiing in de baan. Prachtig om te spelen. Fijne ontvangst, erg vriendelijk!
Komen zeker een keer terug.

jvddussen | 24-02-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan in een heide omgeving, goede voorzieningen, ook toiletmogelijkheden her en der op de golfbaan. Veel holes zijn wat onoverzichtelijk (bij eerste keer spelen) door lengte en geen duidelijke scheiding tussen holes.
Verbeterpunt is het onderhoud van de teeboxen, veel zand.

nsjacobs | 22-02-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de Corona maatregelen toch een warm onthaal met prettige receptie en koffie to go.

jdehaart | 25-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Omdat het flink heeft geregent is toch de golfbaan heel goed bespeelbaar. Nog geen 10 km verderop heeft het wat gesneeuwd en 30 km verder lag een flink pak. Ook vandaag is de golfbaan weer open. Nog geen dag dicht geweest. De greens zijn erg snel en (vandaag) met een zonnetje hebben we de broodnodige vitamines weer opgedaan.
Met een koffie to go en een heerlijke koek, of een soepje is het goed vertoeven op de stippelberg!

marjo | 24-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Championship Course lag er perfect onderhouden bij. Ondanks de vele regen speelde de golfbaan goed. (Zomer)Greens liepen lekker snel. Zeker met dit weer een prestatie. Het is een erg mooie golfbaan waarin je jezelf soms in Engeland waant. Het is een uitdagende golfbaan maar door het goede onderhoud is een mooie score toch mogelijk. Faciliteiten waren ook goed. Water Driving Range en veel oefengreens. Mooi clubhuis.
Al met al een heerlijke dag gehad. Enige minpunt was de Marshall. Start was niet hartelijk en professioneel.
Komen zeker eens terug in de zomer!

OrlandoKreileman | 23-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Gistermiddag (zaterdag 16-01-2021) de 2e 9-holes gelopen van de Championship Course. De golfbaan lag er prima bij ondanks de vorst van de afgelopen dagen. Vandaar ook de wintertees. Afslagtees van goede kwaliteit, net als de fairways. De wintertees wat hobbelig en hard. Al met al een hele mooie en goed onderhouden golfbaan. Zeker een golfbaan om terug te komen!

HanLambrechts | 17-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 3 sterren

Tijdens het golfen bleek dat er wintergreens waren, dit was vooraf niet aan ons doorgegeven, slechte zaak vonden wij.
Wanneer wij vooraf hadden geweten dat het wintergreens waren dan waren we thuis gebleven en hadden liever een andere keer komen golfen, nu is het nog maar de vraag of dat we dit gaan doen.

toon smits6 | 15-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag een ronde van 9 holes gelopen op de Championship course en genoten van fijne onderbreking in het grauwe weer (zie foto) op deze mooie baan. Weliswaar een natte baan vanwege overvloedige regenval maar heel goed te doen. De geweldige greens zien er fantastisch uit met een heel behoorlijke snelheid. Aangegeven werd een 7 op de stimpmeter, maar dat was waarschijnlijk aan de lage kant. Kortom, wederom genoten in Bakel. I'll be back.

nestorjan | 12-01-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Stippelberg