logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Gemert-Bakel  >  Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over Golfbaan StippelbergGeef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Stippelberg

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfbaan Stippelberg

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

ledenbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60

€ 70

Lengte

cr

sr

Heren

5592 meter

6689 yard

Dames

5266 meter

6298 yard

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

nee

Opmerkingen

Momenteel is deze jonge baan nog niet voor greenfeespelers geopend. Alleen leden spelen.

Adresgegevens Golfbaan Stippelberg

Hooizak

5761 RZ  Gemert-Bakel

Tel: 0492-820020

Tel reserveren: tekst?

E-mail

golfclub-stippelberg.nl

De inmiddels 960 leden van Golfclub Stippelberg kunnen vanaf half maart 2011 op alle 27 holes van Golfbaan Stippelberg terecht. De 90 hectare grote (leden) Golfbaan Stippelberg ligt tussen de kernen Bakel en Milheeze, ten zuiden van natuurgebied ‘De Stippelberg’. In het voorjaar worden de holes 1 tot en met 9 van de Championship Course in gebruik genomen. Het bijzondere ontwerp, de grootte, schoonheid van de baan met haar vele waterpartijen én de stille omgeving, maakt dit door JolGolfDesign ontworpen golfcomplex uniek.De Championship Coursevan golfbaan De Stippelberg telt met drie par 5’s, negen par 4’s en vijf par 3’s een lengte van 6116 meter. Hiervan is hole 8 met 536 meter de langste hole. Elke afslagplaats is voor zowel de heren als dames voorzien van een Back- , Standard- en Fronttee. De 9 holes Executive Course telt vijf par 3’s en vier par 4’s en heeft een lengte van 1913 meter. De afslagplaatsen zijn voorzien van een heren en dames tee. De eilandgreen van hole 9 eindigt evenals de green van hole 18 van de Championship Course voor het terras van het clubhuis. Hole 9 van de Championship Course eindigt nabij het clubhuis en wordt omsloten door de rondom de eilandgreen samenvloeiende Snelle Loop en Esperloop.

Golfbaan Stippelberg is een onderdeel van het Integraal Gebiedsprogramma van de Gemeente Gemert-Bakel, waarin maar liefst 400 hectare agrarisch gebied wordt omgevormd tot waterrijk natuur- en recreatiegebied. Om dit te realiseren is de zandwinning Bakelse Plassen uitgebreid. In combinatie met herstel van de landschappelijke waarden en de aanleg van nieuwe natuur, is er ruimte voor landbouw en andere economische functies. Golfclub Stippelberg is op 28 december 2006 notarieel opgericht. Het beheer van de 27-holes golfbaan, clubhuis (de deuren van het clubhuis gaan open op 24 januari 2011), driving range en overige oefenfaciliteiten én het personeel van golfbaan en clubhuis, is in handen van de Beheerstichting Golfbaan Stippelberg.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Voor de eerste keer op deze golfbaan gespeeld en uiterst vriendelijk ontvangen door het personeel (receptie en starter), je voelt je dan ook echt welkom op deze mooie baan. Prima faciliteiten qua driving range en de diverse oefengreens en er was ook een koffie to go bar aanwezig naast de receptie. Afwisselende holes met soms flinke afstanden die je moet overbruggen, uiteraard veel goed geplaatste bunkers met redelijk hard zand en heel veel ondulatie in de baan. Unieke vergezichten en veel variatie tijdens het spelen maken de baan echt een genot om te spelen. Helaas hadden we 2 erg trage vierballen voor ons van louter clubleden, die blijkbaar erg veel bij te praten hadden…. Na hole 13 heeft de Marshall op ons verzoek hier iets van gezegd en daarna konden we ook weer in een normaal speltempo doorlopen, dank hiervoor! Jammer uiteraard dat het terras nog niet open was zodat we het na de ronde met een blikje fris moesten afronden, maar zodra het terras weer open gaat is het voor ons een goede reden weer eens terug te komen!

Hakort | 12-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Leuke, uitdagende baan. Veel bunkers. Jammer dat er bij hole 10 diverse flites inschoven, waardoor we erg lang moesten wachten bij de holes.

teveldelies | 11-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige baan. Uitdagend en zeker niet gemakkelijk.
Onderhoud T-boxen, fairways en greens zeer goed. Uitstekende voorzieningen en zeer fraaie ligging. Driving range bijzonder. Top baan. Jammer dat horeca gesloten was en terras niet open mocht, overigens onbegrijpelijk.

hesselpz | 07-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan. Heel veel bunkers. En erg veel heuveltjes. Erg gastvrije en vriendelijke ontvangst bij de receptie en de koffie!
De doorstroom op de 2e negen was niet best, maar daar kon niemand iets aan doen. De flight die de boel ophield keek niet naar achteren, daar kan Stippelberg niets aan doen.
Fairways erg goed, greens snel en erg mooie omgeving. Een baan die je gespeeld moet hebben!

rogersmeets1972 | 03-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige uitdagende baan. Het is zaak om goed op de fairway te blijven. Een heerlijke middag gehad.

mgjjon | 03-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Qua layout en lengtes van de par 4 zeker een uitdaging. Maar de fairways waren droog en zeker niet overal even goed onderhouden. Veel greens waren niet in goede staat en hierdoor lastig te lezen.

Burnsie1975 | 01-05-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Wat een leuke ervaring!
Prijs-kwaliteit echt perfect.
Catering erg goed in Corona tijd.

Firm fairways snelle greens en een mooi design maken de baan echt top. De bunkers vond ik de baan echt afmaken. Bernardus is mooi en een ervaring, maar de stippelberg doet niet veel onder en wint op prijs kwaliteit naar mijn mening.

joey.ko | 26-04-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

Spanjaard | 25-04-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden moeilijke avontuurlijke golfbaan.

DanHoevenaars | 23-04-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Beoordeling met 4 sterren

Zoals altijd weer een genot om op deze baan te spelen. Ondanks dat de greens net bezand en geprikt waren, toch goed te spelen met een stimp van 8. Fairways en tee boxen zagen er voortreffelijk uit.

nestorjan | 21-04-2021 | review: Golfbaan Stippelberg

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Stippelberg

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Stippelberg