logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Benthuizen  >  Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Golfbaan Bentwoud Geef ook een beoordeling van Golfbaan Bentwoud

Touroperators en aanbiedingen voor Golfbaan Bentwoud

3D Golfvakanties

Baan gegevens Bentwoud

Baan

27 Holes

Greenfee (prijsopgave 2019)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

50-55

60

Lengte

cr

sr

Heren

1387 meter

1517 yard

Dames

1222 meter

1336 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Opmerkingen

Er is een 27 holes wedstrijdbaan aanwezig en een Par 3/4 baan met 9 holes.

Adresgegevens Golfbaan Bentwoud

Boslaan (Voorlopig adres)

2731 LD  Benthuizen

Tel: 06-51085308

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bentwoud

Beoordeling met 5 sterren

Bentwoud ligt er prachtig bij. Laatste 9 holes wel veel wachten, maar kwaliteit van fairways en greens top. Wellicht voordeel dat het een nieuwe baan is, maar kwalitatief niet veel beter te vinden in de weide omgeving.

JaapJ | 16-10-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Weer eens op Bentwoud gespeeld en nu de BC lus (Zuid-West). zoals altijd ligt de baan er goed onderhouden bij. Parkeren, oefenfaciliteiten en receptie/ontvangst zijn dik in orde. De B lus is de langste (ruim 3000 meter) en de lastigste; met name hole 1 (par 4) en hole 5 (par 3) zijn uitermate uitdagend omdat heel veel water in het spel komt. De C lus (west) is aanmerkelijk korter, maar ook met veel water. Met name hole 8 (par 3) en hole 9 (par 5) zijn spannend en uitdagend, ook weer door veel water. de fairways en greens zijn doorgaans uitstekend; nu waren de greens iets minder omdat zij recentelijk geverticuteerd zijn. Het clubhuis blijft opvallend in het landschap. Bentwoud is zeker een prima baan, die het hele jaar goed te bespelen valt.

willemw | 14-10-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan. Weinig hoogsteverschil, veel water, ruim voldoende uitdaging. Wij troffen het slecht in het clubhuis, dat er overigens fantastisch uitziet met een mooi terras. De bediening liet ons heel erg lang wachten, duizend excuses dat ze ons vergeten waren en vervolgens weer lang wachten. Dat was jammer. Verder beviel het ons erg goed en de regel dat je niet met anderen in een flight wordt ingedeeld vonden wij een pré.

andreloef01 | 26-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Je proeft dat deze baan een business concept heeft en “mist” daardoor het verenigingsgevoel echter is dit niet storend. Leuke ervaring en zal er zeker nog een keer gaan spelen want ik ben wel benieuwd naar lus Oostwoud.

RalphvandenBoogaard | 26-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Mooie, goed onderhouden baan. De vrijdag green fee is hoger dan de andere dagen van de week. Minpuntje.

markLC | 24-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Mooie banen.

astrid.pawirodirjo | 23-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Mooi onderhouden baan met mooi clubgebouw.
Uitdagende greens die je op de juiste manier moet aanspelen.
Korte holes maar door juiste hindernissen toch lastig te bespelen.

edvdberg | 23-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Golfbaan Bentwoud ligt in het groen hart van Zuid Holland. Vroeger waren hier akkerbouwbedrijven gevestigd. De baan ligt in een rustige omgeving met veel vogels en de baan begint steeds volwassener te worden. Het uitzicht wordt wat ontsierd door hoogspanningskabels en de HOV. Dat is behalve de vele vogels het enige wat je zo nu en dan hoort. De greens, teeboxen en fairways waren in zeer goede conditie en de greens behoorlijk snel. Jammer dat de bunkers niet aangeharkt mogen worden, waardoor het wel een maanlandschap leek. De greenkeepers beginnen er ook maar niet aan lijkt het.
Het clubhuis is heel bijzonder. De buitenkant is van verroest staal, een soort roestbak. De ontvangst was plezierig. Er is veel aandacht voor Corona. Buiten op het terras gegeten. Kwaliteit was goed en prijs ook zeer redelijk
Zeker een.

kovandermaas | 22-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 4 sterren

Mooie afwisselende baan met genoeg uitdagingen.
Bij de les blijven om je hcp te spelen. Na afloop even uitblazen in clubhuis/restaurant “ Roest”. Voor zover ik hen kunnen beoordelen gast alles strikt volgens de Corona maatregelen.

jhdemutsert | 22-09-2020 | review: Bentwoud

Beoordeling met 5 sterren

De Corona tijd heeft Bentwoud goed gedaan. Veel groot onderhoud is naar voren gehaald gedurende die tijd. Het weer en de inspanning van greenkeeping hebben ervoor gezorgd dat de teeboxen, de fairways en met name de greens absoluut top zijn. Ik speel veel op andere banen maar momenteel is Bentwoud veruit de beste baan van Zuid-Holland en misschien wel van de hele randstad. Jammer is dat klanten geen kans krijgen om te wennen aan het horeca personeel. Veel verloop en dagelijks nieuwe gezichten in het restaurant is niet goed voor de waardering van dit deel van de golfervaring. Dat moet echt beter. De prijs-kwaliteit verhouding is niet okay.

Eduard1951 | 22-09-2020 | review: Bentwoud

Geef ook een beoordeling van Golfbaan Bentwoud

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Bentwoud

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland