logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Bulgarije  >  Bulgarije  >  Balchik  >  BlackSeaRama Golf Course

BlackSeaRama Golf Course

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over BlackSeaRama Golf CourseGeef ook een beoordeling van BlackSeaRama Golf Course

Baan gegevens BlackSeaRama Golf Course

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

75

75

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

In 't laagseizoen zijn de greenfees 67

Adresgegevens BlackSeaRama Golf Course

Balchik

Tel: +359 889901957

Fax: +359 2 4224 981

E-mail

Website

BlackSeaRama ligt evenals Lighthouse 12 km ten noorden van het historische havenstadje Balchik op een klif hoog boven de Zwarte Zee. BlackSeaRama is een golfbaan van wereldklasse, dat was de algemene mening van een groepje internationale golfjournalisten. De baan is ontworpen door de legendarische Gary Player.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
BlackSeaRama Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Een weekje golfen met verblijf op Thracian Cliffs is echt iets voor je bucketlist! Drie zeer mooie banen, topservice en goed eten en drinken. Blacksearama is een hele andere baan dan de topbaan van Thracian Cliffs, maar deze linksbaan is ook erg mooi. Wederom ook hier goed service en ontvangst. Gratis ballen op de drivingrange waar je lekker van t gras afslaat. Wij begonnen met windkracht 6 tegen tijdens onze ronde, maar na hole 1 merk je veel minder van de wind. Laat je dus niet te snel uit het veld slaan als t hard waait.
Schitterende bermen met kleurige bloemen (je bent wel direct je bal kwijt als je daarin terecht komt). Hole 18 is een plaatje! Mooie par 3 over een dal. Verder mooie verzorgde greens. Restaurant is zeer goed en sfeervol ;aanrader!

anton.vermeulen | 16-06-2021 | review: BlackSeaRama Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Zeer mooie golfbaan met prachtige uitzichten over de Zwarte Zee. Greenfee is voor Bulgarije te hoog. De banen aan de Zwarte Zee focussen zich vooral op toeristen en groepen golfers. Zeer uitdagende baan, vooral als er veel wind is. Fairway missen is vaak bal kwijt want de rough is vaak zeer lang.

robdegroof | 08-08-2020 | review: BlackSeaRama Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

This Gary Player designed course is the second that I played in Bulgaria. A semi-inland links with a lot of bunkers in play, the GP way! Course management is vital, as there are some very impressive holes, especially the last! Not at all very flat, some water in play and generally well maintained course.

DigbyBenn | 16-08-2019 | review: BlackSeaRama Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Hartelijke ontvangst met uitleg in goed Engels. Driving range zoals het hoort. Mooi gras en alle ballen in pyramide opgesteld en daarachter een emmer water met poetsborstel voor je clubs. Dit is de beste range die ik ooit heb meegemaakt. Bijbehorende oefenfaciliteiten 100%.
De baan is, in vergelijk met Thracian cliffs (vorige dag gelopen) gemakkelijk. Oftewel, op een goeie dag kan je wel je handicap lopen. Diverse mooie holes maar het mooiste komt als laatste: hole 18! Parretje 3 van 191 meter over een dal. Fantastisch uitzicht naar het mooie clubhuis.
Tip: speel eerst deze baan en kom vroeg om te oefenen en speel de baan dan in de middag. en dan de dag erop naar de ontzettend moeilijke Thracian.

edwin | 08-06-2019 | review: BlackSeaRama Golf Course

Geef ook een beoordeling van BlackSeaRama Golf Course

Schrijf een beoordeling voor BlackSeaRama Golf