logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Marokko  >  Marokko  >  Agadir  >  Ocean Golf Club

Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Ocean Golf ClubGeef ook een beoordeling van Ocean Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Ocean Golf Club

Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Ocean Golf Club

Baan

27 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

MAD 700 (€ 64)

MAD 700 (€ 64)

GVB

nee

Adresgegevens Ocean Golf Club

Chemin de l'Oued Souss-Bensegao 80100

Agadir

Tel: +212 05 28829360

Fax: +212 05 28829350

ap-daf@menara.ma

Website

Bij de badplaats Agadir liggen vier golfbanen met als nieuwste aanwinst de The Océan Golf Club. De eerste 18 holes van deze nieuwe 27-holes course gaat vlak voor Kerst 2009 open. Volgend jaar februari moeten de andere 9 holes klaar zijn.
De golfbaan ziet er gelikt uit. Sappige groene fairways, mooi aangelegd tussen de oorspronkelijke begroeiing. We kunnen er helaas nog niet spelen. Van het clubgebouw staat alleen nog maar een betonnen frame. De directeur bezweert ons echter dat de golfers vanaf eind februari 2010 hier terecht kunnen.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Twee keer op gespeeld dit jaar. De laatste keer 17/3 waren wij bijna de enigen op de baan. Het is het derde jaar dat we hier hebben gespeeld en vinden het een prachtige baan.

jvdleeden | 17-03-2020 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan speelt wat langer dan de andere golfbanen in de buurt. Er zijn dan ook niet erg gekunstelde ingrepen nodig om de baan aantrekkelijk te laten zijn. Garden is wat vlakker met wat bredere fairways, Dunes gaat echt op en neer. Zowel visueel als technisch leuk om te spelen. De caddymaster is erg praktisch, zodra er een gat is tussen hole 9 en hole1 van de volgende lus mag je starten ook al is het nog niet je starttijd.
De caddies op deze baan (niet verplicht) houden de snelheid er goed in. De oefen faciliteiten zijn er wel maar stellen niet veel voor. Hotelgasten Atlas en Atlantis krijgen korting. Verder heeft de club een shuttelbus die ongeveer ieder uur langs de grotere hotels rijdt. In de ochtend druk, daarna niet meer.

schiriel | 02-03-2020 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld na golf du Soleil en golf Tagzegzout, goed onderhouden baan op een hoogte gelegen met mooie verzichten over oceaan en Agadir, brede fairways, enkele keren komt water in het spel, ook veel diepe bunkers. Zeer vriendelijke ontvangst, ik kom zeker nog eens terug!

BrunoBamelis | 26-02-2020 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

een mooie baan. doch voor wie in agadir verblijft is de keuze van le soleil meer aan te raden. ook les Dunes is beter onderhouden.

jmpapa | 29-01-2020 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden leuke baan om te spelen. Niet heel moeilijk, vooral ook omdat de greens niet supersnel zijn en niet teveel hellingen hebben. Soms 2 grassoorten in de greens en dat gaf wel snelheidsverschillen. Mijn caddy wou ook nog een en ander verkopen en vooral opschieten, dus dat was minder dan op de andere banen die ik in Agadir heb gespeeld.

gerard.puylaert | 28-12-2019 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, heel mooi perfect onderhouden, in parkachtige omgeving. Bunkers zorgen voor uitdaging, verder heel voorspelbaar. handicaptabel niet logisch opgebouwd. De baan is wat kort. Blauw en wit zijn logischere keuzes dan rood en geel.

Natasja Hoegee | 26-12-2019 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Is baan van de koning, daarom wat duurder (700dm), maar wel lekker rustig. Mooie soms smalle baan, redelijk vlak, mooie greens en fairways, een trolley huren kost 100 dm! Sfeer en ontvangst minder hartelijk dan we gewend zijn in Marokko.

pdendikken | 12-12-2019 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi clubhuis, golfshop ging alleen op verzoek open en waren niet blij als je dingen had gepast en die dan niet kocht. Sommige caddy's waren erg opdringerig en wilde je steeds ballen verkopen. Baan wel mooi maar niet moeilijk.

kimluijben4 | 27-11-2019 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag Garden-Dunes gelopen. Wat een plaatje is Dunes. Uitdagend en mooi verscholen tussen de bomen. Als knaller hole 9 een par 3 van 146 meter vanaf geel over het water. Ik voeg een tweetal foto’s toe vanaf de green. Plaatje van een hole, als je de kans hebt...

janwillem3 | 23-09-2019 | review: Ocean Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan. Niet al te spannend, maar wel met een aantal spannende, lees uitdagende, holes. Zeker de moeite waard en dat voor 1.200 dinar inclusief buggy. In mijn ogen niet echt veel minder dan de andere banen in Agadir.

janwillem3 | 19-09-2019 | review: Ocean Golf Club

Geef ook een beoordeling van Ocean Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf de l'Océan