logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Delden  >  Lage Mors

De Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over De Lage MorsGeef ook een beoordeling van De Lage Mors

Touroperators en aanbiedingen voor De Lage Mors

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Lage Mors

Baan

9 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 38,50

€ 38,50

Lengte

cr

sr

Heren

4738 meter

5182 yard

66.4

114

Dames

4187 meter

4579 yard

67.3

120

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee voor 9 holes € 28,50.

Adresgegevens De Lage Mors

Sportlaan 7

7491 DG  Delden

Tel: 074-3777666

Tel reserveren: tekst?

Fax: 074-3777677

golf@aparthoteldelden.nl

Website

Golfbaan De Lage Mors is ontworpen door de architect Frank Pont en heeft de NGF B-status. Een aantal holes heeft op de eerste en tweede negen verschillende tees. De baan is door een aantal lastige doglegs, verschillende windrichtingen en kleine hoogteverschillen heel gevarieerd. Golfbaan de Lage Mors is gelegen rond het golfhotel Aparthotel Delden. Een stijlvol familie-, golf- en wellnesshotel bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging, gelegen in de prachtige Hof van Twente

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Aardige compacte 9 holes golfbaan nabij sportpark en sporthotel. Niet al te moeilijk, ook niet lang, soms wel water in het spel. De golfbaan en vooral greens sterk geonduleerd, zeker voor een golfbaan in het vlakke landschap.

Leonardo | 08-04-2021 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Een bijzondere 9 holes golfbaan. Veel par 3 holes en door beperkte ruimte wat op elkaar gepropt. De 2 par 5 holes maken wat dat betreft veel goed. Staat van onderhoud was prima.

vaneyck | 07-04-2021 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Leuke 9 holes baan, met name de dogleg in hole 2 kan afgesneden worden en is dan erg uitdagend. Leuke uitzichten Een bal verspeeld dus geen al te moeilijke baan. Het Aparthotel bij de baan is een aanrader, lekker eten grote eenvoudige kamers. Heel hartelijke zorgvuldige bejegening. De baan ligt er mooi bij, greens rollen redelijk gelijk en zijn soms leuk heuvelachtig.

flip2 | 05-03-2021 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

Niet echt een uitdagende layout van de holes. De fairways waren erg drassig en hadden te hoog gras. De teeboxen waren allemaal voorzien van afslagmatten; niet fijn. Kortom: ik vond het geen fijne baan om te spelen.

infokeesrietveld.nl | 23-02-2021 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

Helaas niet een echt eigen clubhuis. Vandaag was de baan erg drassig. Marshalls erg vriendelijk.

jan804 | 17-11-2020 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Het ziet er altijd goed uit en tevens hebben wij ook de mogelijkheid bij slechtweer altijd nog indoor Golf te kunnen spelen Zie : Riga Indoor Golf te Delden
Hét indoor golf center van Nederland.
Adres: Golfclub de Lage Mors - Apart Hotel Delden Sportlaan 7 Delden (Overijssel).

ruud.adema | 06-11-2020 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Pittige 9-holesbaan die knap aangelegd is binnen de mogelijkheden van het stuk land waar de baan op gecreeerd is. Het is mijn homecourse, maar het is elke keer weer een uitdaging om deze baan 'goed' te spelen. Het komt erop aan de fairway te houden, niet te stunten met de slagen, maar degelijk en uitgekiend te spelen richting de green. Regelmatig doordeweeks spelen op deze baan maakt wel dat de rondes steeds beter te bespelen zijn voor mij. Met name hole 2,3,7 en 8 zijn lastige holes.

e.owel | 30-10-2020 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

De baan wordt beheert door het ApartHotel, dus niet echt een clubhuis. Diende wel exact te wachten tot onze starttijd, doch halverwege de ronde liep er een 4-bal voor ons waarvan 2 beginnende golfers. Ondanks dat de marshall aangaf dat zij per flight van 2 moesten spelen werd daar geen gehoor aangegeven. Uiteindelijk lieten ze ons door. Bij de 2e -9 holes eenzelfde situatie. Dus echt toezicht erop, zeker bij een 9-holes baan noodzakelijk is er niet. Geeft teveel wachttijd.

leovermeer | 24-09-2020 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Verrassend mooie lastige en uitdagende baan.

rudy57 | 13-09-2020 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag was een mooi dag om te golfen. Afgereisd naar Twente waar de lage Mors en Riga golf huisvesten. Na een vriendelijk ontvangst bij de balie van het Aparthotel. Deze hebben leuke aanbiedingen voor mensen die van verder komen. Op naar de driving range. Er zijn wat restricties aangaande het gebruik van de driver maar verder lag de driving range er goed bij. Voordat we zouden gaan afslaan even binnen bij het Aparthotel gekeken bij Riga Golf indoor. Roy heeft het hier goed voor elkaar. Op naar hole 1, deze hole is maar 77 meter. Makkie dus, valt altijd tegen maar met een Birdie was hij voor mij de 1e 9 holes 👌 De baan ligt er goed bij en de greens zijn snel. Al met al weer een fijne golf dag beleefd. En we komen zeker terug al was het maar om de Birdie op hole 1 te verbeteren.

heide69 | 07-09-2020 | review: Lage Mors

Geef ook een beoordeling van De Lage Mors

Schrijf een beoordeling voor Golfclub de Lage Mors