logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Liemeer  >  Liemeer Golf en Countryclub

Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Liemeer Golf en CountryclubGeef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Touroperators en aanbiedingen voor Liemeer Golf en Countryclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Liemeer Golf en Countryclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Polder

Lengte

cr

sr

Heren

6100 meter

6671 yard

Dames

5460 meter

5971 yard

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Bij de golfbaan behoort ook een 9 holes practicecourse

Adresgegevens Liemeer Golf en Countryclub

Hogendijk 5

Liemeer

Website

Golfbaan zal naar verwachting in september 2007 openen

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Speelde 9 holes vanaf hole 10. Goed overzicht. Afwisselende holes. Uitdagende holes 16 en 18 met smallere fairway, water en lastige bunker. Greens waren niet allemaal even snel, soms wat ongelijk, waardoor eindspel lastig was.

Marga15 | 22-06-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Donkeygolf was op 10 juni 21 weer eens op Liemeer! Met het de vorige keer verzopen? baanboekje… Keurige ontvangst gekregen en op naar de Driving Range aan de overkant van de weg. Dit keer eenvoudig ballen tappen met je pinpasje, daar worden we? van. Naast de Driving Range kun je proberen je chip vaardigheden te verbeteren. Ziet er prima uit. Terug naar het clubgebouw waar een prachtige putting green ligt. De putten rollen snel over het gras, opletten dus. Op hole 1 staat de starter. We kregen de aanwijzing om direct ‘n provisionele bal te slaan als je in het helmgras terecht kwam?. Door de baan heen gebruikte wij geen houtjes. Dat verkleind de kans om in het hoge? terecht te komen?. We moesten nog even wachten tot de groep vrijwilligers klaar was met het herstellen van de fairway van hole nr 1️⃣. Ik heb dit nog niet eerder gezien, een groot compliment? voor jullie! Dankzij het baanboekje en het achterwegen laten van de houtjes konden wij vlot doorlopen. Voor ons zagen wij de golfers regelmatig het hoge? induiken. Onderweg is er ‘n schoon? gebouwtje waar je heel handig aan de buitenkant ‘n? kan vinden om je bidon weer te vullen. Je komt er 2️⃣ keer langs om te halen en te brengen?. De Marshall kwam nog langs met het verzoek aansluiting te zoeken. Volgens ons waren de “ballen zoekers” voor ons wat anders gaan doen. Even later kwam de Marshall weer naar ons toe. Dit keer liet hij ons vol trots de forse? zien die hij op de fairway had aangetroffen?. Hole 10 en 17 delen een grote green, wel 2️⃣⛳️⛳️-en. Let op de bunkers, hier zelfs op de green?. Na deze plezierige golf belevenis gingen we napraten onder het genot van ‘n? je. Onze naam stond keurig op het tafeltje vermeld. De glutenvrije wens werd uitstekend ingevuld. Na nog een paar blikken op hole 1️⃣8️⃣ waar je een prima uitzicht op hebt van het verhoogde terras zochten wij onze? op. Golfbaan Liemeer reuze bedankt voor een fijne dag, de? zijn voor jullie!

Donkeygolf | 10-06-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Baan lag er uitstekend bij! Zoals altijd ook vriendelijk geholpen. Speciale vermelding voor de schoonmaak sectie, waar je de clubs, cart en schoenen perfect weer schoon krijgt. Heb ik nog nergens zo goed gezien als hier.

rep.schouten | 09-06-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

We zijn zondagochtend om 7 uur gestart, de enige beschikbare starttijd bij deze baan. Maar zeker de moeite waard om hier te spelen. Ik heb eerder wat mindere reviews gelezen ivm tijdelijk onderhoud, maar de baan lag er echt heel goed bij op 6 juni. Onderhoud was overal goed op 1 of 2 teeboxen na. Met name de fairways en greens waren dik in orde.

Ik vond het geen echt moeilijke golfbaan verder, maar kreeg ondanks dat nog redelijk wat slagen mee. Met name de houten bordjes op de gele tee met een uitgebreide lay-out van de baan waren erg handig. Ook de lokale leden waren behulpzaam, vooral toen alles nog gesloten was en we even zonder scorekaart leken te moeten starten.

Het lijkt ook alsof hier mensen nooit bijgeboekt worden, waardoor er veel snelle tweeballen in de baan zaten. Qua type baan lijkt deze behoorlijk op Dirkshorn maar zou ik Liemeer toch net iets hoger inschalen. Ik had wel op een iets lager tarief gehoopt zo om 7 uur 's ochtends starten, maar nog steeds prima prijs kwaliteit.

Tim Ladrak | 06-06-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Na mijn wat kritische eerdere beoordeling direct de daad bij het woord gevoegd en nogmaals een ronde Liemeer gespeeld. De ontvangst was nu gastvrij en attent, viel niets op aan te merken. Ook baanonderhoud was nu volop gaande, behoudens de wat trage, net gestoken green viel het meeste wel op z’n plek. Na afloop genoten op het terras met mooi uitzicht over de 18 holes baan. Kom zeker weer terug.

Peter.W | 30-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Super ontvangen, de site is goed up to date, dus lees die goed. Driving range wordt onderhouden, dus ik kon niet goed inslaan, maar dit werd duidelijk op de site aangegeven.
De baan ligt er uitstekend bij. De greens waren super snel, dus was even wennen. Nooit eerder gespeeld op de baan en er evengoed met 40 Stbf punten eraf.
Zeker een aanrader om te spelen.

michaj71 | 29-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

[geen motivatie]

l.cuperus | 26-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Liemeer is een mooie golfbaan, beetje inland links, open en redelijk vergevingsgezind. Mooi groot clubhuis en prima oefenvoorzieningen. Ontvangst en receptie is prima en vriendelijk. De baan is redelijk waterrijk, maar met goed coursemanagement goed te bespelen. De teeboxen en fairways lagen er prima bij, maar de greens waren matig; vrij grote verticutatiegaten, zand en wat ongelijk/traag. Jammer, want dit is meestal prima in orde. Hoe dan ook, Liemeer is en blijft een leuke golfbaan en een plezier om te (be-) spelen.

willemw | 26-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Het was weer een mooi rondje. Alleen kwamen er op hole 10 ineens een flight van 4 tussen. Het liep nog wel door maar iets trager. Verder verloor ik ook mijn wedstrijd.

jam.willemsen | 26-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Heerlijk gegolfd op een mooie baan.

Snoez | 23-05-2021 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Geef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Schrijf een beoordeling voor Liemeer Golf en Countryclub

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland