logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Liemeer  >  Liemeer Golf en Countryclub

Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Liemeer Golf en CountryclubGeef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Touroperators en aanbiedingen voor Liemeer Golf en Countryclub

3D Golfvakanties

Baan gegevens Liemeer Golf en Countryclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Polder

Lengte

cr

sr

Heren

6100 meter

6671 yard

Dames

5460 meter

5971 yard

GVB

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Bij de golfbaan behoort ook een 9 holes practicecourse

Adresgegevens Liemeer Golf en Countryclub

Hogendijk 5

Liemeer

Website

Golfbaan zal naar verwachting in september 2007 openen

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Opnieuw Liemeer Championship course gespeeld. Driving range vind ik matig. De vlaggen staan niet op juiste plaats en verder weinig targets. Chip en puttinggreens zijn heel goed, alleen ook daar de vlaggen weggehaald. Greens in de baan zijn goed, maar langzamer dan de oefengreens, maar het kan ook zijn dat die gaandeweg langzamer werden.
Je merkt wel dat het een drukke golfbaan is. Ze plaatsen nu bij en de baan heeft duidelijk te lijden. Wij liepen met een heel leuk echtpaar, dus dat was erg gezellig.
Stuitend was de Marshall bij de start. Als een stel kleine kinderen werden we op barse toon toegesproken en moesten we laten zien dat we ieder een pitchfork bij ons hadden. Dit omdat spelers hun pitchmarks niet repareerden. Dat laatste was mij ook opgevallen, maar ik geloof niet dat het aan het ontbreken van pitchforks ligt. Hou dan toezicht in de golfbaan, ipv iedere flight aanspreken. Dus vandaar de lagere score op gastvrijheid dit keer.

Reggy | 01-12-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Ook dit jaar heeft Golf & Countryclub grote positieve stappen gezet in de ontwikkeling van haar golfbanen én clubhuis. Daarnaast en zeker niet onbelangrijk heeft Liemeer voor de 3de keer het GEO certificaat ontvangen! Gefeliciteerd Liemeer, dit bewijst maar weer hoe goed jullie bezig zijn. Maar hoe hoger aan de top des te moeilijker gaat het worden om dit niveau vast te houden. Blijf dus alert en hou elke maand een vinger aan de pols. Ook nu in deze Corona tijden is het moeilijk om het juiste inzicht te te houden in de toekomst. Focus niet te veel op allerlei vormen van lidmaatschap, maar zorg ervoor dat leden welke nu al jaren lid zijn ook lid blijven. De toekomst ziet er gezond uit.

cjvdnoort | 27-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Goed onderhouden golfbaan. We liepen de eerste negen holes. Wel (te) veel bunkers op sommige holes. Fijn dat er voldoende harken liggen. Jammer dat bij terugkomst de hogedrukspuit niet (meer) werkte.

Marga15 | 24-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Negen holes gespeeld op de eerste lus, Nieuwveenbaan. Het was vrij druk, maar we konden er toch nog tussen komen ivm een last minute afzegging.
Baan ligt er voor het tijdstip van het jaar eigenlijk goed bij. Lekker snelle greens, teeboxen heel behoorlijk (soms iets naar achter gaan staan). Doordat we deze lus voor het eerst speelden werden we op sommige holes verrast.
Bij hole 3 bijvoorbeeld. Met een behoorlijke carry over de eerste bunker heen geslagen om er dan achter te komen dat ik in de bunker er achter terecht kwam. Zelfde bij het afsnijden van hole vier, waar het water achter de bomen doorliep.
Hindernissen lagen geregeld ‘in play’ dus course management is wel van belang. Leuk baan, waarbij ik een lichte voorkeur heb voor de tweede negen.

Reggy | 16-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Een afwisselende goed onderhouden baan. Op sommige holes wel veel te ontwijken bunkers.

cjwbakker | 09-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Is een mooie open weidse baan die flink winderig kan zijn. Wij speelden er afgelopen zondag met windstil herfstweer. Veel bunkers in het spel. Schitterende greens die supersnel en daardoor lastig waren.

i.oudkerk.pool | 08-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Het visitekaartje van de club zit bij de achter de balie. In deze corona tijd de spin in het web. Zeer vriendelijk en alles onde controle. Her weer was geweldig, nauwelijks wind en de baan lag er erg goed bij. Om de 5 minuten met tweetallen de baan in lijkt op voorhand lastig maar we konden continu doorlopen. Dus prima oplossing. De greens! Het duurde echt een aantal holes voordat ik gewend was aan de snelheid van de greens. Erg snel en van geweldige kwaliteit... in november.
Helaas hebben spelers op hole 11niet altijd door dat ze moeten bellen als de baan vrij is. Wel belangrijke met een blinde afslag.
Wederom genoten. Hole 3 geweldig, mooie layout.

Frans53 | 07-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Mooi onderhouden baan, met snelle greens. Leuke variatie in de holes, vaak zie je niet waar je heen gaat. We speelden op een mooie herfstochtend, zonder de drukte van flights voor of achter ons. Dat is wel heerlijk!

Marga15 | 03-11-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 5 sterren

Ik speel meestal op de Bovenlanden baan (par 3), een baan met voldoende uitdaging, ligt er goed bij. Af en toe speel ik op de championship course en afgelopen weekend gepeeld tussen het slechte weer en de baan lag er geweldig uit. De greens waren super strak, geen pitch mark te bekennen en waren zeer uitdagend op te spelen!

Absolute aanrader.

lars232 | 31-10-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Beoordeling met 4 sterren

Fijne baan waar ik al vaak mocht spelen. Jammer van de regen na de tiende hole.

andy.houtkamp | 30-10-2020 | review: Liemeer Golf en Countryclub

Geef ook een beoordeling van Liemeer Golf en Countryclub

Schrijf een beoordeling voor Liemeer Golf en Countryclub

Hotels in de buurt

Hampshire Waterland