logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Oosterhout  >  Landgoed Bergvliet

Golfclub Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.5
Lees de beoordelingen over Golfclub Landgoed BergvlietGeef ook een beoordeling van Golfclub Landgoed Bergvliet

Baan gegevens Landgoed Bergvliet

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2017)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 53,50

€ 56,50

Lengte

cr

sr

Heren

5633 meter

6160 yard

Dames

4763 meter

5209 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Winterseizoen greenfees liggen op €32,50 resp €35.

Adresgegevens Golfclub Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2

4904 SW  Oosterhout

Tel: +31 (0)76-5795666

Tel reserveren: ja

Fax: +31 (0)76-5795669

E-mail

www.landgoedbergvliet.nl

Verscholen in het weelderige Brabantse groen tussen Breda, Oosterhout, Teteringen en Terheijden, en slechts op een steenworp afstand van de A59 richting de Randstad en Zevenbergen, vindt u de prachtige accommodatie van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Deze Oosterhoutse golfbaan, een jonge, energieke baan, staat vooral bekend om haar goede sfeer en het persoonlijke contact. En Bergvliet heeft uiteraard alles in huis heeft wat u van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 18 holes championship course, een 9 holes par 3 baan, uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfshop en een professionele golfschool. Maar ook alle gelegenheid om na(ast) het golfen heerlijk te genieten in ons gezellige grand café of van onze uitstekende keuken.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Fijne golfbaan, die met name uitblinkt door het uitstekende onderhoud van de fairways en de greens. Ook in de winter goed bespeelbaar. Clubhuis en terras zijn erg gezellig, met een uitstekende prijs-kwaliteit voor het eten. Momenteel wel erg druk, dus lastig om te reserveren, spontaan een ronde lopen lukt momenteel (bijna) niet. Daarnaast zou de driving range mogen worden uitgebreid met betere oefenmogelijkheden, met name of je afstanden (kort/ lang) goed te kunnen oefenen.

TM0 | 29-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 5 sterren

Zo geestig, afgelopen weekend 2 x gespeeld met mensen van onze oude golfclub. Allen hebben na 1 e keer Bergvliet ervaren dat je in een warm bad terecht kwam. Dat was mijn gevoel ook! Dus op ruim half uur rijden ipv 5 minuten kun je gewoon overstag gaan op basis van het hartelijke welkom!

icgsteffen | 29-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Wederom een heerlijke ronde gespeeld op Bergvliet. We vertrokken lekker vroeg, het was fris, maar droog en de golfbaan lag er wederom prima bij. Fijne fairways die ondanks de vele regen van de afgelopen week goed te bespelen waren. De greens liggen er goed bij, consistente snelheid door de hele baan en prima catering in de golfbaan op hole 13... even opwarmen bij het vuur onder het genot van een kop koffie die heel schappelijk is geprijsd: €1!
Het enige minpuntje zijn de vlaggenstokken, Deze zijn eigenlijk te dik om in de hole te laten staan. We zijn menig keer gestraft dat putts via de vlaggenstok de hole missen. Ook staat een aantal stokken scheef. Ik weet dat dit onder 'normale' omstandigheden geen probleem is, omdat je de vlag uit de hole kan halen, maar als de vlag zo scheef staat dat de bal niet recht de hole in kan dan is dat vervelend. Misschien een idee om (tijdelijk) andere vlaggenstokken te gebruiken die wat dunner zijn? En die recht in de hole kunnen staan. Ik heb het idee dat de cups wat zijn 'uitgelubberd'. Verder niets dan lof voor deze baan. De laatste hole - Par 3 is echt mooi geworden - hoe vaker ik hem speel hoe leuker hij wordt.. De green is sterk geonduleerd en maakt het een perfecte slothole voor een spannende matchplay wedstrijd. A/S op de laatste hole... maak je borst maar nat - ik sloeg een perfecte PW - easy birdy!

ireneus | 28-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Prettige en uitdagende golfbaan, waar ik vaker speel. Deze keer veel zand vanwege ondrhoud op de natte golfbaan waardoor bal spelen vaak lastig was. Greens lagen er uitstekend bij.

keverh1965 | 28-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige afwisselende golfbaan. Altijd zeer gemoedelijke sfeer op en rond de golfbaan. De drie uitgifte loketten waarvan een op hole 13 zijn een goed alternatief tijdens de COVID-19 horeca sluiting.

MarcSchellekens | 28-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan in een schitterende omgeving met heel vriendelijk personeel wat altijd klaar staat.

eurbanus | 27-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Een heel fijne golfbaan in een mooi landschap. Prima onderhouden en de greens waren goed bespeelbaar, wel erg stroef dus weinig rol.
Starttijden waren goed verdeeld, we speelden een 4-bal dus wat tijd nodig. Uitstekende baancatering bij hole 13.

fhmanders | 27-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 5 sterren

Schitterende golfbaan! Vraagje: kunnen de kanten bovenaan de bunkers afgekant worden.

af_rothuizen | 27-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Professioneel gerunde baan. GolfBaan in uitstekende staat. Tijdens golfen duidelijk zichtbaar dat er veel onderhoud plaats vindt. Ook Covid-19 prof.

jansen18 | 25-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Beoordeling met 4 sterren

Altijd fijn om op te spelen. Mooie omgeving en goed onderhouden golfbaan.

erwinkok62 | 25-11-2020 | review: Landgoed Bergvliet

Geef ook een beoordeling van Golfclub Landgoed Bergvliet

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Landgoed Bergvliet