logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Emmen  >  Golfparc Sandur

Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Golfparc Sandur Geef ook een beoordeling van Golfparc Sandur

Touroperators en aanbiedingen voor Golfparc Sandur

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfparc Sandur

Baan

9 Holes / 34 Par

Type baan

Parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2017)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

35

45

Lengte

cr

sr

Heren

2208 meter

2641 yard

66,2

113

Dames

1862 meter

2227 yard

66.3

107

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Adresgegevens Golfparc Sandur

Golfparkdreef 1

7828 AL  Emmen

Tel: +31 (0) 591 303054

Tel reserveren: ja

info@golfparcsandur.nl

Website

Golfparc Sandur is een golfbaan waar veel golfers zich in eerste instantie op verkijken. De 9 holes par 34 doet vermoeden dat de golfer te maken heeft met een relatief makkelijk parcours, echter niets blijkt minder waar. Door de smalle fairways, diverse dog legs en blind holes is de baan gevarieerd en uitdagend. Tevens bieden wij een zeer gezellige horeca faciliteit waar u een overheerlijk drankje of menu tot u kunt nemen na een heerlijke ronde Golf.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan. Ik heb er 18 holes als introducé gespeeld. De baan is netjes onderhouden, vooral omdat de club door vrijwilligers gerund en onderhouden wordt.
Het clubhuis is niet bijzonder maar de baan maakt veel goed.

HanOlsman | 09-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens onze vakantie fijn gegolfd op mooie 9- holesbaan in Emmen. Twee rondes gelopen waarbij 2e ronde ons beter afging. Technisch geen gemakkelijke baan! Prima onderhouden greens en fairways. Complimenten voor het vrijwilligersteam! Zeer gastvrij ontvangen en gezellig praatje met vaste leden. Bedankt voor de leuke golfdag namens Brabantse gasten.

wimbrillenman4 | 06-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens onze vakantie fijn gegolfd op mooie 9- holesbaan in Emmen. Twee rondes gelopen waarbij 2e ronde ons beter afging. Technisch geen gemakkelijke baan! Prima onderhouden greens en fairways. Complimenten voor het vrijwilligersteam! Zeer gastvrij ontvangen en gezellig praatje met vaste leden. Bedankt voor de leuke golfdag namens Brabantse gasten.

wimbrillenman4 | 06-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Alhoewel wat korter dan de meeste golfbanen, is golfparc Sandur voor de doorsnee golfer lang genoeg en heeft 2 volwassen par 5 holes. De baan ligt tussen het gelijknamige recreatiepark en de weg. Door de bomen en beplanting op de baan loop je op de meeste holes toch in het groen. De baan biedt voor iedere golfer voldoende afwisseling en uitdaging met soms smalle, knijpende fairways, hoogteverschillen, bijna haakse doglegs, en zelfs blinde schoten. Ook komt er op een aantal holes water in het spel. Niet gemakkelijk om hier je hcp te spelen. De leden verzorgen met veel liefde deze golfbaan in grote mate zelf. De greens waren onberispelijk bijgehouden en hadden ondanks het vochtige weer een mooie snelheid. Driving range en oefengreen ook helemaal in orde. Ontzettend vriendelijke bediening, toen onze buggy nog niet terug was, kregen we de buggy van de marshall mee.
Helaas was het restaurant vanwege het virus nog gesloten. De prijs van een 18 holes greenfee is met 35 euro uitermate vriendelijk. Met greenfree speelden mijn vrouw en ik met zijn tweeen zelfs voor de prijs van een greenfee. Ongekend!
Als we weer in Drenthe zijn, gaan we absoluut terug.

hannibal | 05-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan, afwisselende holes, mooie greens, tussen de huizen door, en bos, speelt fijn.

cbjkoster68 | 03-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Hier onlangs gespeeld. Baan lag er prima bij, hoewel de vele regen zijn sporen nalaat (plekken met water op de fairway, GUR-gebieden). Greens waren prima en redelijk snel, zeker voor de tijd van het jaar. Gespeeld met een voucher voor uiteindelijk 17,50 Eur pp, een koopje voor een prima baan. De 9-holes baan zelf bestaat uit 4xpar3,3xpar4 en 2xpar5, en is niet al te lang dus. Maar, zeker als je hier voor het eerst speelt, is het lastig in de buffer te spelen, ook vond ik de playing hcp’s best wel laag. Clubhuis konden we niet beoordelen (gesloten-corona), receptie prima en gastvrij. Oefenfaciteiten zijn prima! Kortom een aanrader als je in de buurt van Emmen bent.

wimtendam | 31-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Golfparc Sandur is een hele mooie 9 holes golfbaan. Met uitdagende holes, best wat water en veel bos moet je de ballen recht slaan om ze niet kwijt te raken. De gastvrijheid is groot bij zowel het secretariaat als bij de brasserie (die helaas vanwege corona nu gesloten is, maar ze bieden nog wel een kopje koffie aan!). Wij komen hier graag en op woensdagen kan je erg voordelig een 18 holes spelen. Een absolute aanrader!

Jantien | 28-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Ben sinds kort lid van de golfclub op deze baan. De 9 holes baan is erg goed onderhouden, fairways prachtig gemaaid, faire rough waar je een bal terugvindt, ook je eigen, en hele goeie greens. De baan is niet lang maar heeft voldoende uitdaging, soms smal, soms over veel water, soms tussen de bomen door kortom leuk om te spelen. Een 9 holes rondje lopen in 1,5 uur is heel goed mogelijk.
De baan is in beheer bij de vereniging en m.u.v. de greenkeeper is de rest van de beheerders vrijwilliger.
De mensen op de baan zijn open en vriendelijk.
Loop er 3 - 4 keer per week een rondje met groot plezier.

hanskardol | 27-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens een midweek weg bij het naastgelegen Center Parcs Sandur een ronde gelopen op deze leuke en soms uitdagende baan. Gelopen op mijn handicap van 36 en dat ging prima. Ontvangst en baan waren prima voor elkaar en de horeca op het park was vanwege COVID gesloten.

pieter.koppenol | 27-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Sandur gaat er steeds beter uit zien, het onderhoud is uitstekend met als gevolg mooie greens, fairways goed in het gras en een leuke omgeving.
Ondanks corona is de gastvrijheid aan de receptie en van thuisgolfers dik in orde.
Dat zie je ook terug in de bezettingsgraad die steeds voller raakt.
Kortom voor alle golfers is Sandur een aanrader.

pmvanveelen | 22-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Geef ook een beoordeling van Golfparc Sandur

Schrijf een beoordeling voor Golfparc Sandur