logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Drenthe  >  Emmen  >  Golfparc Sandur

Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Golfparc Sandur Geef ook een beoordeling van Golfparc Sandur

Touroperators en aanbiedingen voor Golfparc Sandur

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golfparc Sandur

Baan

9 Holes / 34 Par

Type baan

Parkbaan

Greenfee (prijsopgave 2017)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 35

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

2208 meter

2641 yard

66,2

113

Dames

1862 meter

2227 yard

66.3

107

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Adresgegevens Golfparc Sandur

Golfparkdreef 1

7828 AL  Emmen

Tel: +31 (0) 591 303054

Tel reserveren: ja

info@golfparcsandur.nl

Website

Golfparc Sandur is een golfbaan waar veel golfers zich in eerste instantie op verkijken. De 9 holes par 34 doet vermoeden dat de golfer te maken heeft met een relatief makkelijk parcours, echter niets blijkt minder waar. Door de smalle fairways, diverse dog legs en blind holes is de baan gevarieerd en uitdagend. Tevens bieden wij een zeer gezellige horeca faciliteit waar u een overheerlijk drankje of menu tot u kunt nemen na een heerlijke ronde Golf.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Weekendje weg naar Drenthe en naar Golfparc Sandur. Hadden we al wat over gehoord, dat het een leuke golfbaan moest zijn. En dat klopt, wat is dit een leuke 9 holes golfbaan. We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen, kregen een uitleg over het clubhuis en de golfbaan. We hebben 18 holes gelopen. We hadden af en toe flinke buien over ons heen, dus we hadden de golfbaan vrijwel voor onszelf en konden af en toe onder de plu gewoon even schuilen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Mooie golfbaan, zeer goed onderhouden en moeilijk om een goede score te halen, veel uitdaging. Aanrader!

linnie1 | 27-03-2021 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Op uitnodiging van golfbaan en lid Jim Jager afgereisd naar Emmen. Mooi weer, weer zin om te golfen dus laat maar komen. Starttijd 11.54 echter op hole 1 aangekomen (op tijd) was er een club lid die ons NIET vriendelijk te kennen gaf is dat hij voor ging want HIJ deed mee aan club wedstrijd... gelukkig is dat niet de standaard voor de clubleden die ik heb ontmoet. De baan ligt er mooi bij met een paar plekken die nog wat te lijden hadden van de nattigheid. Verder is de baan mooi, leuk en uitdagend om te spelen. De hoeveelheid mensen die ervoor zorgen dat de baan zulke goede condities heeft verdienen een pluim. Al met al na een rottige start wel leuk en lekker gegolfd. De kop is er weer af voor dit jaar voor mij.

heide69 | 01-03-2021 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag voor de tweede keer deze leuke baan bezocht. De weersomstandigheden waren prima, fris maar droog. De baan heeft redelijk wat erg natte delen maar lag er prima bij. De greens mogen wat sneller maar waren ook prima.
Wel prettig is het woensdag greenfee tarief. 18 holes voor €20,- geen geld voor deze baan.

HanOlsman | 09-12-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan. Ik heb er 18 holes als introducé gespeeld. De baan is netjes onderhouden, vooral omdat de club door vrijwilligers gerund en onderhouden wordt.
Het clubhuis is niet bijzonder maar de baan maakt veel goed.

HanOlsman | 09-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens onze vakantie fijn gegolfd op mooie 9- holesbaan in Emmen. Twee rondes gelopen waarbij 2e ronde ons beter afging. Technisch geen gemakkelijke baan! Prima onderhouden greens en fairways. Complimenten voor het vrijwilligersteam! Zeer gastvrij ontvangen en gezellig praatje met vaste leden. Bedankt voor de leuke golfdag namens Brabantse gasten.

wimbrillenman4 | 06-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens onze vakantie fijn gegolfd op mooie 9- holesbaan in Emmen. Twee rondes gelopen waarbij 2e ronde ons beter afging. Technisch geen gemakkelijke baan! Prima onderhouden greens en fairways. Complimenten voor het vrijwilligersteam! Zeer gastvrij ontvangen en gezellig praatje met vaste leden. Bedankt voor de leuke golfdag namens Brabantse gasten.

wimbrillenman4 | 06-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Alhoewel wat korter dan de meeste golfbanen, is golfparc Sandur voor de doorsnee golfer lang genoeg en heeft 2 volwassen par 5 holes. De baan ligt tussen het gelijknamige recreatiepark en de weg. Door de bomen en beplanting op de baan loop je op de meeste holes toch in het groen. De baan biedt voor iedere golfer voldoende afwisseling en uitdaging met soms smalle, knijpende fairways, hoogteverschillen, bijna haakse doglegs, en zelfs blinde schoten. Ook komt er op een aantal holes water in het spel. Niet gemakkelijk om hier je hcp te spelen. De leden verzorgen met veel liefde deze golfbaan in grote mate zelf. De greens waren onberispelijk bijgehouden en hadden ondanks het vochtige weer een mooie snelheid. Driving range en oefengreen ook helemaal in orde. Ontzettend vriendelijke bediening, toen onze buggy nog niet terug was, kregen we de buggy van de marshall mee.
Helaas was het restaurant vanwege het virus nog gesloten. De prijs van een 18 holes greenfee is met 35 euro uitermate vriendelijk. Met greenfree speelden mijn vrouw en ik met zijn tweeen zelfs voor de prijs van een greenfee. Ongekend!
Als we weer in Drenthe zijn, gaan we absoluut terug.

hannibal | 05-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Leuke golfbaan, afwisselende holes, mooie greens, tussen de huizen door, en bos, speelt fijn.

cbjkoster68 | 03-11-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Hier onlangs gespeeld. Baan lag er prima bij, hoewel de vele regen zijn sporen nalaat (plekken met water op de fairway, GUR-gebieden). Greens waren prima en redelijk snel, zeker voor de tijd van het jaar. Gespeeld met een voucher voor uiteindelijk 17,50 Eur pp, een koopje voor een prima baan. De 9-holes baan zelf bestaat uit 4xpar3,3xpar4 en 2xpar5, en is niet al te lang dus. Maar, zeker als je hier voor het eerst speelt, is het lastig in de buffer te spelen, ook vond ik de playing hcp’s best wel laag. Clubhuis konden we niet beoordelen (gesloten-corona), receptie prima en gastvrij. Oefenfaciteiten zijn prima! Kortom een aanrader als je in de buurt van Emmen bent.

wimtendam | 31-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Beoordeling met 4 sterren

Golfparc Sandur is een hele mooie 9 holes golfbaan. Met uitdagende holes, best wat water en veel bos moet je de ballen recht slaan om ze niet kwijt te raken. De gastvrijheid is groot bij zowel het secretariaat als bij de brasserie (die helaas vanwege corona nu gesloten is, maar ze bieden nog wel een kopje koffie aan!). Wij komen hier graag en op woensdagen kan je erg voordelig een 18 holes spelen. Een absolute aanrader!

Jantien | 28-10-2020 | review: Golfparc Sandur

Geef ook een beoordeling van Golfparc Sandur

Schrijf een beoordeling voor Golfparc Sandur