logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Bentelo  >  Twentsche Hof

De Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.6
Lees de beoordelingen over De Twentsche HofGeef ook een beoordeling van De Twentsche Hof

Touroperators en aanbiedingen voor De Twentsche Hof

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Twentsche Hof

Baan

6 Holes / 18 Par

Type baan

Kunstgras

Driving range

ja

Adresgegevens De Twentsche Hof

Bentelosestraat 54

7497 MX  Bentelo

Tel: 06 30735573

k.snijders@planet.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrij ontvangen aan de receptie door Annette. Daarna een super ontvangst door marshal Hans Morelis. Zijn door hem op de foto gezet, zodat we een mooie herinnering hebben aan “de Twentse”. Mooi goed onderhouden baan met mooie oude bomen. Mooie greens en goed gemaaide fairway’s. Daarna een gezellig ontvangst bij het restaurant door Frits. Gezellig gezeten en heerlijk gegeten. We komen zeker nog een keer terug. Annette nog bedankt voor het snel regelen van een buggy.

angelique.weterings | 16-06-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld op de Twentse; een ontzettend mooi baan om op te spelen: perfect onderhoudend met uitdagende holes, mooie fairways en greens. Daarnaast erg gastvrij en een zeer vriendelijke sfeer. Annette van de receptie; zeer enthousiast en super vriendelijk. De marshall Hans; wat een gezellige en gastvrij persoon. Frits die op een fijne wijze zorgt dat je op het terras niets tekort komt. Kortom een hele plezierige ervaring op een hele mooie golfbaan.

Jos van der heijden | 16-06-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 5 sterren

Baan ligt er prima bij. Enige puntje van kritiek is de snelheid van de greens. Zien er top uit, maar zijn te traag.

hjlmdejong | 08-06-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen landschappelijke golfbaan met 18 Holes. Groot clubhuis met terras aan 2 zijden. Zeer goed onderhouden fairways en greens. Vriendelijke cooperatieve ontvangst. Alle oefenfaciliteiten aanwezig. Gratis oefenballen.
Wij hebben daar zeer prettig gespeeld en later gebruik gemaakt van het terras. Een bezoek waard!

George_r49 | 31-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Dit is een vriendelijke golfbaan voor iedere speler. De baan is goed te lezen en de greens geven je kansen. Ga hier zeer heen voor een leuke golf dag iedereen kan echt winnen. Restaurant zag er zeer aantrekkelijk uit maar door Corona mochten we nog niet naar binnen. We zijn op het terras uitstekend verzorgd en hebben lekker gegeten met regionale en duurzame keuzes in het eet en drink menu.

aam.beemster | 29-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

De Twentsche golfclub is in alle opzichten een plaatje en genoegen om op te spelen, maar ook om van het terras, de omgeving en het goede eten te genieten.
De parkeervoorziening is prima, het clubhuis mooi en ruim. dat geldt ook voor het prachtige terras met uitzicht op meerdere holes. Alles ziet er heel goed onderhouden en schoon/verzorgd uit. De drivingrange is prima en wij kónden gratis afslaan. De parkbaan is in dit seizoen een plaatje, met prachtige bomen en goed gemaaide fairways. De fairways zijn vrij breed, de greens goed en eerlijk/constant. Stimp 8 toen ik speelde. De baan is lang (6150 meter vanaf geel) en dat is ook de belangrijkste “hindernis”. Voor een gemiddelde handicapper is het een (te?) lange baan en soms ook wel moeilijk. Zeker als het de dag daarvoor stevig geregend heeft. dan krijg je niks mee en is het lastig om je handicap te lopen. Maar een plaatje in het Twentsche landschap en een genoegen om een dag te vertoeven. het eten is uitstekend en de bediening is prettig en snel. een golfpareltje in het oosten.

willemw | 28-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag een fijne golfdag gehad op de twentsche golfclub.
Omgeving is prachtig, mooie bomen en fraaie doorkijkjes etc.
Entree is in stijl, mooie oprijlaan, ruime parking (geen laadpunt?).
Clubhuis is prima, fijn terras, horeca dikke prima en waren ook blij dat ze weer op een ietwat normale manier hun gasten konden bedienen.
De baan is gewoon goed, relatief lang, goed ontwerp en prima onderhoud. Ondanks de vele neerslag was de baan prima te spelen. Fraaie fairways, prima greens met veel ondulatie. Bunkers heb ik vandaag niet gezien… De rough was ook goed uit te spelen.
Als je de gelegenheid hebt is de Twentsche zeker de moeite waard!

FrankieShankie | 20-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

De eerste dag dat na Corona het terras weer open was. Wat een gastvrijheid tijdens de koffie en de borrel met super borrel happen! En de baan - wat een beaty - mooi gras - super mooie bomen in alle kleuren groen en afwisselende holes. Punt van aandacht is wel het aantal slagen wat je meekrijgt van blauw - jemig wat veel lange holes - maar een uitdaging voor long hitters! En leuke grappen in de baan zoals de bunker op 17. We komen graag terug.

GinekeBossema | 19-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen golfbaan. Goed onderhouden en lekker rustig. Meer dan vogels hoor je niet. De baan is lang en de greens listig. Vooral de niet gevallen putjes zorgden voor een betere score.
Vriendelijk ontvangen bij de caddymaster. Ook de marshall maakte dat we ons welkom voelden.

mazo | 17-05-2021 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Een mooi baan met goede fairways! Greens zijn moeilijk maar wel mijn handicap kunnen verbeteren dus ik kom zeker terug.

Zippora | 15-05-2021 | review: Twentsche Hof

Geef ook een beoordeling van De Twentsche Hof

Schrijf een beoordeling voor Twentsche Golfclub