logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Afferden  >  Bleijenbeek

Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.4
Lees de beoordelingen over BleijenbeekGeef ook een beoordeling van Bleijenbeek

Touroperators en aanbiedingen voor Bleijenbeek

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Bleijenbeek

Baan

18 Holes / 73 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

50,50

58,00

Lengte

cr

sr

Heren

6048 meter

6614 yard

Dames

5127 meter

5607 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Bleijenbeek

Bleijenbeek 14

5851 EE  Afferden

Tel: 0485-530084

Fax: 0485-531015

info@bleijenbeek.nl

Website

Naast de Championship course beschikt Bleijenbeek ook over een negen holes Pitch- en Puttbaan en over een negen holes (par 58) baan.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Het ziet er allemaal prachtig uit. Goed onderhouden baan met brede fairways.
De onderlinge afstanden van de tees zijn soms wel erg lang.
Heel erg vriendelijk en gastvrij personeel.
Zeker een aanrader.

gesimons | 17-09-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijk ontvangst, mooi groot clubhuis met gezellig terras, prima oefenfaciliteiten aan de overkant van de weg. De 18 holes baan ligt er prachtig bij en we hebben heerlijk gespeeld, onderhoud zeer goed! Alleen soms "last" van fietsers die dachten laten we de baan eens op fietsen en bij dat mooie watertje gaan kijken ;-) fietsen parkeren naast de green bijv. Dat kan misschien duidelijker aangegeven worden. Geen toegang voor fietsers/niet afwijken van fietspaden oid. Er loopt een fietspad door de baan namelijk, en niet-golfers snappen dat misschien niet?. Wij komen zeker terug!

Kim_Schoo | 12-09-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 5 sterren

Mooie golfbaan in een geweldige omgeving. Zowel voor de beginnende als ver gevorderde golfer een goede baan. Zeer vriendelijke ontvangst en uitstekende oefen faciliteiten. De holes zijn zeer gevarieerd en uitdagend. Zeker een aanrader. In het restaurant kun je voor een lekker drankje en of hapje terecht.

marcel.hermsen68 | 22-08-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie baan tegen een goede prijs. Baan lag er goed bij, de greens ook. Omgeving is er mooi, wel veel wandelen tussen de holes.
Enige minpunt (maar dat ligt niet aan de baan) waren de spelers voor ons. Die dachten dat ze Tiger Woods waren maar helaas voor hun was dat niet zo.
Hadden beter van een andere tee kunnen afslaan, dan van geel.

Zeker een aanrader.

maartengolf | 20-08-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Inmiddels 5 x gelopen en wat een geweldige baan. Met name in het voorjaar als de baan prachtig groen is is het van ongekende schoonheid. Baanonderhoud en de greens zijn van een zeer hoog niveau. Met veel regenhen je op een enkele hole een klein beetje wateroverlast maar dat mag verder geen naam hebben. De gastvrijheid en de keuken zijn ook meer dan prima op orde. Heerlijk terras met mooi uitzicht over de baan maakt het geheel wel af.

racheddekker | 02-08-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

De baan is keurig verzorgd en de fairways zijn prima. De green zijn goed verzorgd en redelijk snel. Na afloop een heerlijke lunch genoten. Zeker een baan die je vaker kunt lopen voordat je er op uitgekeken raakt.

kvdvelden | 01-08-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

We speelden Bleijenbeek vlak na twee dagen ernstige regenval, dus de baan was helaas wat nat. Niet de normale terreinomstandigheden. Maar wat is het een mooie baan! En zo afwisselend: bospartijen, waterpartijen, schitterende omgeving, doglegs en zelfs een dubbele dogleg. Er zijn een paar moeilijke holes met veel water in het spel. De rough stond ook wat hoog. Neem voldoende ballen mee! De afstanden tussen de holes zijn soms wat lang. De ruïne na hole 10 is een fotogeniek bouwwerk. Geweldig terras in de zon met een fantastisch uitzicht over hole 10 en de green van 18. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Golfmuseum, ingang bij de receptie, leuk om doorheen te scharrelen. Heerlijke keuken en uiterst vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader en de reis dubbel en dwars waard!

madelon5 | 05-07-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Bleijenbeek in Afferden is voor menigeen een eindje rijden, Maar 'golfen op een landgoed' is zeker de moeite waard. Mooie afwisselende holes, maar voor mij aan de moeilijke kant. De afstanden tussen de holes waren soms erg lang. De dagen voor ons bezoek had het enorm geregend, dus we moesten wel een paar keer door het water waden, maar dat is tijdelijk. Wel prachtige holes met veel water en natuurlijk de fotogenieke ruïne na hole 10. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het unieke golfmuseum, ingang in de hal, met allemaal prachtige relikwieën uit lang vervlogen tijden en mooie foto's. Heerlijk terras met een fantastische keuken.

madelon5 | 05-07-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

Wij hebben heerlijk gegolfd op deze mooie baan. En daarna voortreffelijk gegeten top kok. Vind het alleen jammer dat je als golfer met een geboekt arrangement net zo veel moet betalen als de rest van de mensen met een camper. Korting of gratis is misschien wel zo eerlijk.

hkoerts | 14-06-2021 | review: Bleijenbeek

Beoordeling met 4 sterren

De baan ligt in een prachtige en rustige omgeving. Geen of nauwelijks last van omgevingsgeluiden. De eerste 9 holes zijn een plaatje. Vooral het middenstuk met de waterpartijen is erg fraai. En vanaf de witte tee erg uitdagend. De tweede negen zijn op hole 17 en 18 na meer van hetzelde. Het is zaak om op deze baan recht te blijven. Het hoge gras kost je zomaar een handvol slagen extra. En dan moet je je bal. nog vinden. Al met al een heel leuke baan om te spelen. Helaas was de vriendelijkheid na afloop bij 1 van dames in het clubhuis ver te zoeken.

pedrovandekerkhof | 13-06-2021 | review: Bleijenbeek

Geef ook een beoordeling van Bleijenbeek

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Landgoed Bleijenbeek