logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Noord-Brabant  >  Asten/Heusden  >  Het Woold

Het Woold

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Het WooldGeef ook een beoordeling van Het Woold

Touroperators en aanbiedingen voor Het Woold

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Het Woold

Baan

27 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 45

Lengte

cr

sr

Heren

5815 meter

6359 yard

70,5

125

Dames

4963 meter

5428 yard

71,6

124

GVB

ja

Handicap

54

Driving range

ja

Buggie

nee

Opmerkingen

In geval van winterregels: 20% korting op bovenstaande reguliere greenfee tarieven

Adresgegevens Het Woold

Gezandebaan 46A

5725 TN  Asten/Heusden

Tel: +31 (0)493 56 04 62

info@golfbaanhetwoold.nl

www.golfbaanhetwoold.nl

Golfbaan het Woold is gelegen in de rustige omgeving van Asten-Heusden, een dorp aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Golfspelers kunnen terecht op twee uitdagende banen.

De Vier Eijckenbaan is een 18-holes PAR-72 championship course, die sinds 1 juli 2011 is geopend. Binnen vier maanden is de A-status door de NGF toegekend.
Wanneer u als gast wilt komen spelen klik dan HIER.

Daarnaast is er de verlichte 9-holes PAR-3 Gezandebaan.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Het Woold

Beoordeling met 5 sterren

Het reserveren via de telefoon ging zeer vlot en vriendelijk.
Vanwege het barre weer besloten we op het laatste moment er toch maar 9 te spelen in plaats van 18 en dat was geen probleem. Tijdens de 9 holes werden we tweemaal op een gratis kopje thee/koffie met een koekje getrakteerd door de marshall, wat een service.
De service is sowieso top. Zeer nette toiletten op de baan, op goede plekken, voldoende schuilhutten en na hole 4 zelfs een heerlijk paviljoen met uitzicht over wat water, waar we even konden opwarmen (er zat immers niemand achter ons) onder het genot van de eerder genoemde thee. Ook watertappunten op de baan en een zeer net en sfeervol clubhuis. Was elke golfclub in Nederland maar zo gastvrij!
Ook van de schitterende baan hebben we, ondanks windkracht 7 en natte sneeuw, heel erg kunnen genieten. De eerste 2 holes door het bos zijn schitterend, maar ook hole 3 en 4 (beiden doglegs) zijn een feestje. Er was her en der behoorlijk wat, niet storende GUR, ten teken dat ze ook hard hun best doen de golfbaan in optimale conditie te houden.
Bij hole 7 speel je langs een stukje, niet toegankelijk natuurgebiedje. Ik hoop dat de ballen die daar belanden (we zagen er veel liggen) en die je er niet mag verzamelen wel eens worden opgeruimd, zodat de natuur ook natuur blijft.
Het onderhoud van de golfbaan is prima. De greens van de eerste 9 holes vonden wij redelijk simpel, vrij weinig undulatie, maar wel in perfecte conditie.
Bij mooi weer komen wij hier zeer graag terug voor de volle 18 holes.

bubz2005 | 05-04-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Warmste ontvangst ooit, dit kan niet beter. Bij het bestellen van de koffie noemden ze mijn naam die bij het inschrijven was doorgegeven, dit kan ik wel waarderen. Uitstekend verzorgd clubhuis. Driving range was voor mijn gevoel iets te hokkerig, helemaal als je rekening gaat houden dat ik van buiten naar binnen sla met mijn driver... De fairways en greens verkeren in uitstekende conditie! Baan is niet te ingewikkeld soms zelfs iets te voorspelbaar. Je ruikt ook dat er hier en daar wat varkens op stal staan. In de baan zelf veel aandacht voor flora & fauna, genoot daar wel van. Deze dag een zeer leerzaam en inspirerende les gehad van Rob Mouwen om mijn putting skills wat bij te schaven. Beveel het van harte aan om hier een keer een balletje te gaan slaan.

lucdespar | 01-04-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige afwisselende golfbaan, uitstekend onderhouden, mooie natuur, veel ruimte.
Kwaliteit gaat hier zeker boven kwantiteit eb commercie.
Door coronamaatregelen helaas niet van de horeca kunnen genieten maar die is naar ik hoor ook erg goed.

marga_klomp | 30-03-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrije golfbaan, die er ook nog eens prima bij lag. De greens zijn wat kaal maar snel en eerlijk.
Lunchbox was prima. Het was een poosje geleden dat ik hier gespeeld heb dus even wennen, steeds meer bomen die ook steeds groter worden. Prima dag gehad. Vooral hole 18 is een plaatje, je waant je zo in het buitenland!

Marien | 26-03-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 5 sterren

Prachtige golfbaan. Genoten van alle aspecten. De start- en finishholes in het bos zijn de favoriet, echt uit de kunsten. De goflbaan ligt er heel goed bij met zeer snelle greens. Holes zijn ook afwisselend genoeg om de spanning er lekker in te houden. En natuurlijk met Brabantse gezelligheid. Kom hier zeker terug!

m.w.helfrich | 23-03-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Deze golfbaan zal iedere golfer verrassen van het onthaal, de practice, de golfbaan lay-out, de prachtige omgeving tot op het lommerrijke en beschutte terras van het clubhuis waar je met de glimlach wordt bediend.

alain.daxhelet | 16-03-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

De golfbaan ligt er goed bij als je de winterse omstandigheden meetelt, verder het management en horeca (wat nog allemaal mag) zijn uiterste best om de golfers toch nog de best mogelijke service te geven in deze corona tijd.

Bc54 | 05-03-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Een mooie baan met schitterendere fairways. Veel afwisseling, voor ons de eerste keer en we komen zeker terug. Dan kunnen we 18 holes spelen en het clubhuis moet heel goed zijn! Bedankt vóór jullie ontvangst!

Zippora | 28-02-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Het was weer een paar jaar geleden dat ik op het Woold gespeeld heb en ik was benieuwd of mijn herinneringen klopten. De baan is niet standaard en dat is altijd prettig, hij heeft een eigen sfeer. Jammer maar wel begrijpelijk waren de. De teeboxen worden gespaard en zodoende zijn er rommelige plekken gecreëerd waar je af kan slaan.
Verder genoten, we hadden geluk met het weer en na afloop mochten we op een terras zonder meubels een bitterbal met een biertje nuttigen
Ik kom graag terug (in de zomer).

joseveen | 27-02-2021 | review: Het Woold

Beoordeling met 4 sterren

Leuke gevarieerde golfbaan in goede staat van onderhoud. Veel relatief korte en smalle par 4 holes. Fairway hole 18 is niet vlak waardoor approach shot midden fairway helemaal weg kan rollen betreft een absoluut verbeterpunt. Verder alles prima, kom hier graag terug :).

Datra.jd | 26-02-2021 | review: Het Woold

Geef ook een beoordeling van Het Woold

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan het Woold