logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Caribisch Gebied  >  Dominicaanse Republiek  >  Dominicaanse Republiek  >  Quintas de Primavera  >  Jarabacoa Golf Club

Jarabacoa Golf Club

Beoordeling met 4 sterren cijfer van 1 beoordeling: 8.6
Lees de beoordelingen over Jarabacoa Golf ClubGeef ook een beoordeling van Jarabacoa Golf Club

Baan gegevens Jarabacoa Golf Club

Baan

9 Holes / 72 Par

Type baan

hilly and woody

Greenfee

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

USD 15 (€ 13)

USD

Lengte

cr

sr

Lengte

2662 meter

2911 yard

68.6

128

Adresgegevens Jarabacoa Golf Club

Quintas de Primavera

Tel: +1 809 5732474

Fax: +1 809 5736663

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Jarabacoa Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wow, wat een prachtig gelegen golfbaan en vooral erg onverwacht om deze baan op deze plek te vinden. De website zag er best goed uit en binnen 24 uur werd mijn vraag via de website beantwoord of het mogelijk was er te spelen. Dat bleek elke dag te kunnen dus op een ochtend erheen gereden. Het restaurant en het caddy-master huisje (er is geen clubhuis) waren dicht maar er waren genoeg aardige greenkeepers die clubs en een trolley konden regelen (buggy was ook mogelijk) dus al snel konden we starten. Er is namelijk geen driving range of putting green.
De 9 holes zijn allemaal prachtig gelegen in een bos en elke hole heeft twee tees zodat je, wanneer je 18 holes speelt, toch steeds een andere invalshoek hebt. De baan is zeer pittig. Bijna alle greens liggen op een verhoging, geflankeerd door zeer diepe bunkers. En dan zijn de greens, die overigens allemaal in perfecte conditie waren, ook nog eens behoorlijk geunduleerd. Heel vaak rolde ons balletje de green dus weer af... Er zijn geen water hindernissen, maar de dichte rough en diepe ravijnen zijn pittig zat. Vier holes hebben een blinde afslag. Hole 4 -par 3 - is prachtig, met maar een zeer smalle strook tussen de bomen en over een flinke ravijn heen, dus geen ruimte voor fouten. Ook hole 9, waar de green als een steil heuvel boven de fairway ervoor uit torent is indrukwekkend.
Vanaf enkele holes kijk je in de verte uit over de Dominicaanse hoge bergen, schitterend.
De baan is prima te lopen, maar verwacht door de hoogteverschillen wel flink te zweten. Wij betaalden pp 18€ voor 18 holes, echt een koopje en een setje clubs met ballen huren was 9€. Oh en we waren de enigen op een donderdag in december dus we konden helemaal in ons eigen tempo spelen.
Tijdens ons verblijf in Jarabacoa was het elke ochtend prachtig weer en vanaf een uur of 3 bewolkt met soms regen, dus het is aan te raden in de ochtend te spelen.
Restaurant zag er netjes uit maar was dus gesloten.

bubz2005 | 05-12-2019 | review: Jarabacoa Golf Club

Geef ook een beoordeling van Jarabacoa Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Jarabacoa Golf Club